MJ. Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Máš dceru?tak teď už to chápu. já sem si myslel že ten strejda v pozadí je ten šťastnej právo první noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Děkuju. Teda já dospívající/dospělou dceru v pohlavně zralém věku, kolem který se motaj borci taky nemám, ale dovedu si představit, jak se foggy asi cítí aspoň podle těch rozevřených nozder a myslím, že mě ti borci co se budou motat kolem mý holčičky budou taky v tomhle ohledu jednoho dne sr*t... ale asi to vtipný moc není no...tak teď už to chápu. já sem si myslel že ten strejda v pozadí je ten šťastnej právo první noci Moje princezna je teprve ve skolce, ale uz ted me ti kluci u ni ve skupine tak nejak znervoznujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Já mám dceru ve třetí třídě a začíná to být zajímavý. Proto jí vždycky říkám: až budeš s klukem někde u keříčku a budeš mít pocit, že vás sledujou dvě oči hodně blízko u sebe, tak to je hlaveň mojí kulovnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) Tak chlapci a já mám doma ty borce. Sice ve škole a školce, ale nebojte, to přijde. A nebude to už tak dlouho trvat, čas letí. Jo a jak vycházíte s tchánama? Já totiž tchána nemám a neměl jsem. Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Pamatuji na sousedy kdysi na vesnici. Jeden měl 6 kluků, druhý 6 holek. Ani jeden z nich je neuhlídal Je z nich 5 manželských párů. Šestý kluk je kněz a šestá holka hnusná stará panna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Já mám dceru ve třetí třídě a začíná to být zajímavý. Proto jí vždycky říkám: až budeš s klukem někde u keříčku a budeš mít pocit, že vás sledujou dvě oči hodně blízko u sebe, tak to je hlaveň mojí kulovnice.To u nás nepomohlo...a to jsem mu ji i nechal potěžkat (kulovnici) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Me treba rodice pritelkyn meli vzdy radi a vztahy jsme meli super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Pamatuji na sousedy kdysi na vesnici. Jeden měl 6 kluků, druhý 6 holek. Ani jeden z nich je neuhlídal Je z nich 5 manželských párů. Šestý kluk je kněz a šestá holka hnusná stará panna A těch pět a pět v tom měli jasno, nebo nejdřív zkoušeli různé kombinace? Me treba rodice pritelkyn meli vzdy radi a vztahy jsme meli super. Já mám tu tchyni, co jsou o ní vtipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 A těch pět a pět v tom měli jasno, nebo nejdřív zkoušeli různé kombinace?Zbytek příběhu už nepatří do sekce Humor. Obě rodiny byly silně nábožensky založeny. Ty páry se vytvářely +- ve 14 letech a vydržely dodnes. Některé už víc jak 30 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 A tak to je zas pěkný. Akorát ten šestej šel radši na kněze, když na něj zbyla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Já si vždy spíš myslel, že šel za kněze kvůli své orientaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Nekdo je prece musel oddat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Vyjma potroublých katolíků se ostatní kněžouři běžně ženívají... ale pro určité hošíky je holt košilatej seminář atraktivnější než "škaredá poslední" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 https://www.facebook.com/inforesist/videos/1717861708450159/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Týpek podle mě docela riskoval Počítám, že pak všichni prali spodní prádlo bez vyjímky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Na velikosti záleží! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Týpek podle mě docela riskoval Počítám, že pak všichni prali spodní prádlo bez vyjímky Pan vtipný měl kliku, že do něj někdo se ZP a s nervama v kýblu nevyprázdnil zásobník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Idiot. Skoda, ze mu nekdo nedal par pres hubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Dobrej kretén. Docela mě to úspěšně nasralo, nevim, co je na tom vtipnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky