Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník lack71
Odesláno

škoda, že Škromda nebyl ve správný okamžik v Bruselu s telefonem v natažené ruce...všechny by trumfnul, takový selfo nikdo nemá

Odesláno

Pan Kohn objednává v nemocnici manželku na operaci slepého střeva.

Doktor Silberstein mu říká: Poslouchaj, Kohn, já chápu, že si vod tý vaší megery potřebujou sem tam vodpočinout. Když tu byla vloni, tak jsem byl taky štěstím bez sebe, když jsem ji mohl propustit do domácího ošetřování. Jenže to tu byla taky s apendixem. Musej si vymyslet něco jinýho. Protože já ještě nikdy neslyšel, že by měl někdo druhý slepý střevo.
Kohn: Hm, a že by někdo měl druhou manželku, to už jste slyšel?

Odesláno

........muzou byt ko... jako nechronomagor to prece cloveka opravdu zpocatku oslni, kdyz zjisti, ze hodinky muzou jit i jinak, nez ten nudny skok jednou za sekundu, ne?

Ano. Oslnilo ho to naozaj hodne a pobavila ma práve jeho nevedomosť. Povedať mu, že mám na ruke Seika za pár šupov s 21600bph som pokladal za nevhodné.

Návštěvník lack71
Odesláno (upraveno)

ježiš, já bych nedokázal odolat něco z těch vlasů vytvořit  :lol2:

ještě, že tě na palubu nepustí s nůžkama, to by byla trofej z dovolené   :clap:

Upraveno uživatelem lack71
Odesláno

By se p

takovej hajzl bych nebyl. ale baví mě šmodrchat  :lol2:

By se pani divila, ze by vystupovala s dredama.

Jeste me napadla zvejkacka.

Odesláno

Představám se meze nekladou, ale v tomhle případě to nutkání udržet na uzdě...ani raději nebudu psát co mě napadlo jako první, ještě není deset :)

Taky mne to napadlo... :clap:

Odesláno

když už jsme u toho, ostříhat se dá i nůžkama z autolékárničky, mám to ověřené :bag:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ano. Oslnilo ho to naozaj hodne a pobavila ma práve jeho nevedomosť. Povedať mu, že mám na ruke Seika za pár šupov s 21600bph som pokladal za nevhodné.

Ty vole s tebou musi bejt prde?.

Odesláno

Představám se meze nekladou, ale v tomhle případě to nutkání udržet na uzdě...ani raději nebudu psát co mě napadlo jako první, ještě není deset :)

Čekal jsem, kdo to řekne první nahlas, musím přiznat, že i mě jako první napadlo něco takového :D

Odesláno

Taky mne to napadlo... :clap:

Už jsem se bál, že jsem sám, tak jsem radši mlčel. Dík.

Odesláno

Snad nejde o porušení pravidel fóra co se týče politiky...ale snad ne, beru to jako vtip. Tohle mě docela pobavilo.

post-13936-0-73391400-1459455568_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...