Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Pan Kohn objednává v nemocnici manželku na operaci slepého střeva.

Doktor Silberstein mu říká: Poslouchaj, Kohn, já chápu, že si vod tý vaší megery potřebujou sem tam vodpočinout. Když tu byla vloni, tak jsem byl taky štěstím bez sebe, když jsem ji mohl propustit do domácího ošetřování. Jenže to tu byla taky s apendixem. Musej si vymyslet něco jinýho. Protože já ještě nikdy neslyšel, že by měl někdo druhý slepý střevo.
Kohn: Hm, a že by někdo měl druhou manželku, to už jste slyšel?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 31. 3. 2016 v 6:47, little_w napsal:

........muzou byt ko... jako nechronomagor to prece cloveka opravdu zpocatku oslni, kdyz zjisti, ze hodinky muzou jit i jinak, nez ten nudny skok jednou za sekundu, ne?

Ano. Oslnilo ho to naozaj hodne a pobavila ma práve jeho nevedomosť. Povedať mu, že mám na ruke Seika za pár šupov s 21600bph som pokladal za nevhodné.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník lack71
  V 31. 3. 2016 v 14:17, MJ. napsal:

ježiš, já bych nedokázal odolat něco z těch vlasů vytvořit  :lol2:

ještě, že tě na palubu nepustí s nůžkama, to by byla trofej z dovolené   :clap:

Upraveno uživatelem lack71
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík
  V 31. 3. 2016 v 12:54, brumko napsal:

Ano. Oslnilo ho to naozaj hodne a pobavila ma práve jeho nevedomosť. Povedať mu, že mám na ruke Seika za pár šupov s 21600bph som pokladal za nevhodné.

Ty vole s tebou musi bejt prde?.

Odkaz ke komentáři

V 31. 3. 2016 v 15:17, Daemonultimate napsal:

Představám se meze nekladou, ale v tomhle případě to nutkání udržet na uzdě...ani raději nebudu psát co mě napadlo jako první, ještě není deset :)

Čekal jsem, kdo to řekne první nahlas, musím přiznat, že i mě jako první napadlo něco takového :D

Odkaz ke komentáři

V 31. 3. 2016 v 15:17, Daemonultimate napsal:

Představám se meze nekladou, ale v tomhle případě to nutkání udržet na uzdě...ani raději nebudu psát co mě napadlo jako první, ještě není deset :)

V 31. 3. 2016 v 16:54, pandice73 napsal:

Taky mne to napadlo... :clap:

Už jsem se bál, že jsem sám, tak jsem radši mlčel. Dík.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...