Porsche_911 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 V 1. 4. 2016 v 18:34, mondeo2 napsal: jako že mám papíry na destrukce, normálně bych jim to sundal, i stěmi uřvanejma kreténama.Ať si jdou haleket někam do pouště kam patří.Tak. Fuj, musel jsem. Tak já zas jdu.Dát jim napít vlastní výbušné medicíny, to zní vskutku jako lék. Tak doufám, že se Evropa vzpamatuje dřív než bude pozdě. Historie se opakuje, už jsme je jednou vypráskali. Abych nebyl off-topic Kohn takhle jednou Roubíčkovi povídá: Ten slon, to je ale náramně užitečné zvíře, ten mi zastane práce.Roubíček se díví: Na co oni mají slona?Kohn: Takový slon, jablka očeše, trávu požere na rovno, zalije když je třeba, auto umyje ...Roubíček: A neprodali by ho Kohn?Kohn: To by nešlo, takové užitečné zvíře by člověk pohledal.Roubíček: Řeknou si, já bych slona potřeboval.Kohn: Když tedy nedají, tak jim ho prodám.Za několik dní se potkají a Roubíček začne láteřit: Co mi to prodali? Větve ten slon orval, trávu podupal, auto zablátil a pomačkal...A Kohn odvětí: Nemluví ošklivě o sloníkovi, bude se jim pak špatně prodávat.
Tondaa73 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) V 1. 4. 2016 v 20:37, Horhe napsal: received_1088713781151775.jpegJá dostal předevčÍrem tuhle titulku z Reflexu... Dneska už visela v ředitelně v Tusarce... :-) Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem Tondaa73
instant Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 V 31. 3. 2016 v 12:17, Klotzman napsal: Pan Kohn objednává v nemocnici manželku na operaci slepého střeva.Doktor Silberstein mu říká: Poslouchaj, Kohn, já chápu, že si vod tý vaší megery potřebujou sem tam vodpočinout. Když tu byla vloni, tak jsem byl taky štěstím bez sebe, když jsem ji mohl propustit do domácího ošetřování. Jenže to tu byla taky s apendixem. Musej si vymyslet něco jinýho. Protože já ještě nikdy neslyšel, že by měl někdo druhý slepý střevo.Kohn: Hm, a že by někdo měl druhou manželku, to už jste slyšel?Realny zo zivota: moja byvala frajerka (terajsia manzelka) raz skoncila na pohotovosti s akutnym zapalom vajecnikov. Pri vysetreni sa jej lekar pyta: mate surodencov? Zena: ano. Lekar: a nemaju casty zapal vajecnikov? Zena: nie Lekar: urcite? Zena: som si stopercentne ista, ze nikdy nemali tento problem. Lekar: ako si mozete byt 100% ista?Zena: lebo moji surodenci nemaju vajecnikyLekar vynori hlavu z papierov a zdvihne si okuliare z nosa: A to je ako mozne?Zena: vsetci moji surodenci maju semenniky Chvila ticha Doktor si nasadi okuliare a mlcky zacne dobat prstami do pisacieho stroja..
Daemonultimate Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Tak jsem si podle rady psychologů napsal plusy a mínusy toho, proč být vegetarián. Jenže potom jsem se podíval na několik důvodů proč jím nebýt a bylo rozhodnuto
little_w Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Je strasne mile, ze se da delat legrace ze zdravotnictvi v Cesku. Myslim to vazne. Je to mile, protoze se legrace dela z excesu... neco jako stale varovani. To si pak vzdycky vzpomenu na zdravostnictvi tady v Anglii a zavidim vam. Vtip nemam, jenom jsem si na to vzpomnel pri tech dvou vtipech o Kohnovi
Maxel Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 True story http://9gag.com/gag/aNnOxyG?ref=fbp
Návštěvník Strocek Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 V 1. 4. 2016 v 22:30, Tondaa73 napsal: Já dostal předevčÍrem tuhle titulku z Reflexu... Dneska už visela v ředitelně v Tusarce... :-)image.jpegJá ten Reflex mám docela rád, ale občas mi přijde, že kdyby neměli toho Mildu, tak by neměli o čem psát...
instant Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Martin Kukucin, Freddy Mercury a trocha palenky. Fantazia
Duke650 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 (upraveno) Baštrng super, ma toho na youtube vicTen typek mel dobre hlasky uz kdyz vestil z pexesa Upraveno 3. dubna 2016 uživatelem Duke650
Porsche_911 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 V 2. 4. 2016 v 22:20, Strocek napsal: Já ten Reflex mám docela rád, ale občas mi přijde, že kdyby neměli toho Mildu, tak by neměli o čem psát...Reflex je žumpa, zrušil jsem předplatné, když o mě vyšel článek, na který rozhovor probíhal takto: Zvoní pevná v kanclu. Ozve se Jan Potůček - Reflex. Chce mluvit se mnou. Ptá se na jedno téma. Já mu odpovím, že to bylo tak a tak, a že mu rád sdělím podrobnosti, ať mi pošle otázky do mailu. On říká OK. Týden se nikdo neozve, pak vyjde článek. Jsem v něm uveden a to, co jsem řekl je tam bulvárně překrouceno, aby vyznělo fantasticky (takže Potůček lhal).
Návštěvník Strocek Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Jako každej kdo má trochu lehký povědomí o český novinářský kultůře, tak ho tyhle věci už ani nepřekvapí a abych shrnul jsou to šmejdi do jednoho, ať už jde o ten či onen plátek, i ten co se tváří věrohodně a všechno to sklouzává do senzace aby byl čtenář navnaděn.. Tuhle jsem chtěl reagovat na naprosto mystifikační článek v Reflexu, ale třeba na to ještě dojde, článek ve smyslu nafouknutá až skoro lživá bublina, takže ti věřím, že to budou zmrdi, jako skoro každej pisálek. Ten Reflex si přečtu, že tam maj alespoň širší záběr témat a občas se tam objeví něco zajímavýho. Ale obecně informace z médií ať už jakýchkoliv, neberu moc vážně.
marosh Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Strocek: Mluvíš, jak Zeman.Chápu, že si vytočený, protože máš špatnou zkušenost, ale házet všechny do jednoho pytle je poněkud zjednodušující.To je typická čeká vlastnost, zevšeobecňovat.Novináří jsou mrdky, učitelé svině, sestřičky jsou pitky atd.
Návštěvník Strocek Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 (upraveno) No to nevím jak mluví Zeman, moc ho nesleduju. Jako "skoro každej" pisálek není každej... A moje dosavadní zkušenost je taková, že všechny s kterýma jsem měl osobní zkušenost i nějaký články... tak byly m.dky. A o Berounským deníku můžu s čistým svědomím říct, že to jsou totální MR.DKY edit. se setřičkami mám doposud dobrou zkušenost, stejně tak s učiteli Upraveno 3. dubna 2016 uživatelem Strocek
Doporučené příspěvky