Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 (upraveno) Já sem vám tak línej, že podle mne nazvali i film, Lemra líná se to menuje, no a když už jsem tak línej, stále více mě trápí jedna otázka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Neochvějná logika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Srazí se dvě auta. Z jednoho vyleze chlap, z druhého ženská:?Bože to je štěstí, oba naživu. Měli bychom se seznámit. Já jsem Věra.??Těší mě, já Honza.?Žena z auta vytáhne flašku.?Sláva, nerozbila se. To seznámení musíme zapít.?Podá ji chlapovi, ten si pořádně přihne a láhev jí vrátí. Ta ji zazátkuje a vrátí do auta. ?Vy se nenapijete?? ?Ne, já už jen počkám na policajty.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Kaufland . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJan Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Kaufland .Radsi bych reznici...... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Radsi bych reznici...... :-)Já tanečnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 (upraveno) Každé ráno vchádza pyšný kohút do kurína. Nežne pobozká deväť z desiatich sliepok a tej desiatej vytrhne jedno pierko. Takto to ide deň za dňom. Na 14. deň má však desiata sliepka toho dosť, postaví sa kohútovi do cesty a zlostne na neho kričí:- Každé ráno pobozkáš deväť mojich kolegýň, ale mne zakaždým vyšklbeš jedno pierko! Čo to má znamenať?Kohút jej ticho pošepká do uška:- Teba chcem vidieť nahú, bejby! Zobudí sa ráno zrelá žena, povystiera sa, vstane rozospatá z postele, poberie sa pomaly k zrkadlu, dlho, dlho sa pozerá, vytáča sa, vystavuje sa spredu, zboku, zozadu, hodnotí sa ...Potom pozrie na spiaceho manžela a škodoradostne si odpľuje:"Tak ti treba, ty smrad!" Upraveno 17. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Cela rodina se prisla podivat, cemu se tady uz dve minuty rechtam..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Já z toho taky pořád nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Pidlookej Rašilov mě taky pobavil Zajímalo by mě, jak by vypadala jeho fotka s nakloněnou věží v Pise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Navíc za to chudák ani nemůže, je to fotomontáž. Někdo mu ruku zkrátil a posunul, ale vtipné to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Cela rodina se prisla podivat, cemu se tady uz dve minuty rechtam.....A ja to doted nepochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Tywoe, to je nářez!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 To spíš ukazuje jakýho ho má, ne? :-) Pidlookej Rašilov mě taky pobavil Zajímalo by mě, jak by vypadala jeho fotka s nakloněnou věží v Pise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Nejlepší je třetí shora v pravém sloupci:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky