Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V mém rodném městě zase byla u vlakového nádraží hospoda, které se odjakživa říkalo U Blázna. I když se oficiálně jmenovala U Nádraží.

Když mi bylo sedm, měl tam strejda svatební hostinu a jeden tátův kamarád se tam nalil tak, že si pak z věšáku s hromadou bund vzal tu moji. Mě odvedl domů táta v jeho svetru a ten jeho kámoš nám tu moji bundu přišel vrátit až za dva dny. Říkal "A mně bylo divný, že je mi nějaká těsná a nejde zapnout..."

Odesláno

Znám to už jen z vyprávění od rodičů. V mém rodném městě byla hospoda Na křižovatce. Obsluhovala tam kdysi nějaká kozatá hospodská. A tak se té hospodě říkalo U cecků. Škoda, že už je zbouraná. Věřím, že dneska by to byl její oficiální název.

Odesláno
  V 25. 4. 2016 v 6:44, siwi napsal:

Znám to už jen z vyprávění od rodičů. V mém rodném městě byla hospoda Na křižovatce. Obsluhovala tam kdysi nějaká kozatá hospodská. A tak se té hospodě říkalo U cecků. Škoda, že už je zbouraná. Věřím, že dneska by to byl její oficiální název.

V Otrokovicích je zase podnik, který se momentálně jmenuje snad Agfa bar, ale už asi 40 let se mu říká U vraha. V 70. letech tam někdo někoho zabil.
Odesláno

Doufám že mají ke kafi rakvičky a věnečky.

U nás v Black Diamondu máme na zdi krámů od použité rakve až po náhrobek. Chceš lebku? Jasný, štamgast Saša skočí na hřbitov a nějakou donese.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

U nás v Bělečku je hospoda, kterou prej zdědil nějakej Cikán a hned první den, jak měl radost, se vožral, spadnul do sklepa a zabil se.

Návštěvník km.kmk
Odesláno
  V 25. 4. 2016 v 16:50, Zmizík napsal:

U nás v Bělečku je hospoda, kterou prej zdědil nějakej Cikán a hned první den, jak měl radost, se vožral, spadnul do sklepa a zabil se.

To sou kecy. .v Bělečku nejsou cikáni ani sklepy

Odesláno

Dobrý téma.. Osada Chlum u Zlína... Hospoda u Bezruče...

Pan hospodský měl jen jednu ruku...

Mimochodem K Vrahovi jsem na konci osumdesátek chodil na super bigbíty. To jsem zrovna pařil s holkou z Otrokovic, co dělala u Jelínka ve Vizovicích a nosila nám "odkapky" To byla doba..;)

Odesláno

Odesláno (upraveno)

To je hlína!!!

Upraveno uživatelem horal
Odesláno

V Ostrave na Cholevove ulici je Club Bonver. Kdysi to byla knajpa a jakesik stredisko sluzeb ci co, potraviny a este cosik, ale uz si nevzpomenu na jmeno. Kazdopadne se tam tomu odjakziva rika "U Hitlera". Ale proc tomu tak je mi nikdo nikdy nebyl schopen rict.

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 25. 4. 2016 v 16:54, km.kmk napsal:

To sou kecy. .v Bělečku nejsou cikáni ani sklepy

Dyť tam ty vole dodnes čepuje pivo jeho paní, a to je Cikánka jak poleno!

Odesláno

U nás je naproti hřbitovu hospoda U mrtvoly a na Hranicku prej byla hospoda,kerou měl beznohej hospodskej,tak měl po hospodě lanovou dráhu a jezdil na jakési zavěšené lávce-jestli je to pravda ale nevím???

Návštěvník Zmizík
Odesláno

U nás v Máslojedech je hospoda a vedle je rybníček. A na tom rybníčku měli z palet a petek takovej vor, na tom se sedělo veprostřed a kdyžs potřeboval pivo, tak si tě hospodskej přitáh.

Návštěvník km.kmk
Odesláno
  V 25. 4. 2016 v 17:11, Zmizík napsal:

Dyť tam ty vole dodnes čepuje pivo jeho paní, a to je Cikánka jak poleno!

Myslíš ta blondýna jo... ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...