JaRooN Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Audi TT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Já do teďka žil v tom, že čtyři kroužky pro teploušky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Přesně, Audi TT chybí a Saab 900 tam nemá co dělat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 (upraveno) Přesně, Audi TT chybí a Saab 900 tam nemá co dělat! Saab bez střechy je auto pro hodně teplý kadeřníky, stejně jako golf bez střechy.. v TT jsem viděl jezdit Kukuru, ale to samozřejmě nic neznamená Upraveno 3. května 2016 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Myslím, že by mi některý duhový auto ani nevadilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Jednoznačně chybí TT ! a Fiaty fšecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 a Fiaty fšeckyJo, ale tam na ten poradnik davali jen auta ne ?To mas jak s hyundai accent slovy hammonda:" je to neco jako auto, akorat mnohem horsi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Já mám v autě anální kolík už z výroby. Holt Němci se nezapřou :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Jasně, tady má ta kampaň pokračování Za tu poslední fotku bych ti dal banán. A neptej se prosím radši co bys s ním měl udělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Za tu poslední fotku bych ti dal banán. A neptej se prosím radši co bys s ním měl udělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Do toho vyctu mi jeste moc nesedi wrangler a miata... TT prvni generace tam rozhodne chybi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 (upraveno) Mí gay sousedé řídí Volvo XC 60. Černé s béžovoučkým interiérem. Edit: Zapomněl jsem napsat, že každý klučina má svoje. Liší se jen designem elektronů a jedno je D4 a druhé D5. V tom se ale nevyznám... Upraveno 3. května 2016 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Úplně teoreticky můžou bukanýři jezdit v jakejchkoli autech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Nebo v tramvaji, to už ale nejsou gayové ale obyčejní buzeranti, jak říká starý vtip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Se říká "Brno, buzerantů plno!" a jako brňák bych to teda měl mít tendence vyvracet, jenže s tou garniturou tady jeto fakt těžký... http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/1756579-vyfukem-vpred-nebo-vzad-v-brne-pry-jedine-smerem-do-vozovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Tak na takový výklad téhle značky bych asi nepřišel. Štěstí, že jsem línej do parkovacího místa zacouvávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 To má asi takovou logiku, jako že podle téhle značky můžu přecházet jen zprava doleva, nebo musím jít pozpátku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Vsak jim to taky nadrizeny organ uz poradne vysvetlil a pokuty musi vratit, pokud se nekdo prihlasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Úplně teoreticky můžou bukanýři jezdit v jakejchkoli autech. Divna doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky