straspol Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Vždycky jsem obdivoval lidi, kteří se všemi těmito vědomostmi ještě umí plynule mluvit německy.
siwi Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Vždycky jsem obdivoval lidi, kteří se všemi těmito vědomostmi ještě umí plynule mluvit německy. To já taky
Povidláček Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Chronomaniak může jen tiše závidět
Návštěvník Jagman Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 A ted si vem ze v jednu chvili jebnes dvouna levejma dvoje Rolexky
Daemonultimate Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 A ted si vem ze v jednu chvili jebnes dvouna levejma dvoje Rolexky od toho tu máme tento průzkum: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Pro čtyřruké platí stejné pravidlo jako pro dvouruké - víc jak jedny hodinky jsou společenské faux pas. Bohužel. Shodují se na tom Špaček i Guth-Jarkovský.
Daemonultimate Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Pro čtyřruké platí stejné pravidlo jako pro dvouruké - víc jak jedny hodinky jsou společenské faux pas. Bohužel. Shodují se na tom Špaček i Guth-Jarkovský.... a myslíš, že 4 a více rukou není společenské faux pas? Co na to Guth-Jarkovský jako propagátor sportu
martar Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Tak třeba u horolezectví, kraulu nebo boxu je to evoluční výhoda
odjinud Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 A kdo má koule, nosí hodinky i na pravý...:-)
straspol Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 A ted si vem ze v jednu chvili jebnes dvouna levejma dvoje RolexkyJedny vo druhý...?
VS Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 A kdo má koule, nosí hodinky i na pravý...:-)Nosit hodinky na koulích by mne nenapadlo.
odjinud Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Dík, teďs mi připomenul, že mám objednat uhlí...:-)
clockyclock Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Koupil jsem himalájskou sůl. Píšou, že vznikla před 250 mil. let hluboko pod zemí. A taky "spotřebujte do 3/2017".To ji vykopali jen tak tak..
Doporučené příspěvky