guzmic Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 za 100.b jsem si málem cvrkl do gatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 .To ji vykopali jen tak tak.. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Včera večer jsem byl svou přítelkyni představit rodině.Moje žena se chovala jako idiot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Včera večer jsem byl svou přítelkyni představit rodině.Moje žena se chovala jako idiot. A kdo mi teď umeje monitior?!!??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Včera večer jsem byl svou přítelkyni představit rodině.Moje žena se chovala jako idiot. Slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Koupil jsem himalájskou sůl. Píšou, že vznikla před 250 mil. let hluboko pod zemí. A taky "spotřebujte do 3/2017".To ji vykopali jen tak tak..Tak to je super, dik!! :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Před nedávnem čokoládová tretra s Boltem, dnes v metru tento nadpisek jestli my v tý Praze fakt nejsme rasisti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 ?Jsem tak rychlý, že jsem včera v noci zhasl ve svém hotelovém pokoji světlo a v posteli jsem byl ještě předtím, než pokoj ztemněl.? Muhammad Ali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Koupil jsem himalájskou sůl. Píšou, že vznikla před 250 mil. let hluboko pod zemí. A taky "spotřebujte do 3/2017".To ji vykopali jen tak tak.. Včera večer jsem byl svou přítelkyni představit rodině.Moje žena se chovala jako idiot. Pánové to se fakt povedlo, oběma díky, řežu se smíchy :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Pánové to se fakt povedlo, oběma díky, řežu se smíchy :lol2:Jojo, oba jsou skvělý. Díky kucí za prima náladu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 todle n@sere Přepadení v mekáči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Proč ženy nehrají fotbal?11 žen v relativně malém prostoru ve stejném oblečení? To by nesnesly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Proč ženy nehrají fotbal?11 žen v relativně malém prostoru ve stejném oblečení? To by nesnesly...to celkem vysvětluje větší výskyt lesbiček v kolektivních sportech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Oficiální vyjádření manažera KFC k rozvozu zdarma: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Marek Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 (upraveno) Nedovolím si přidat pár vtípků z naší firemní ročenky humoru snad pobaví a neurazí. Přišel jsem včera domů a vidím manželku stát v chodbě v jezdeckých botách a s bičem v ruce. "Super" říkám si... kam asi taj toho koně dáme, "na balkon?" Upraveno 7. června 2016 uživatelem Vojtěch Marek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Marek Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 "Proč jsi takový nakrknutý?" baví se dva kamarádi."Ále půl roku jsem chodil do kurzu karate, ale dnes jsem zjistil, že je to diskuzní klub pro hluchoněmé". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Marek Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Ruská média: Ruský satelit našel na Jupiteru vodu a velryby ! Západní média: V indiském oceánu byl nalezen ruský satelit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 "Proč jsi takový nakrknutý?" baví se dva kamarádi."Ále půl roku jsem chodil do kurzu karate, ale dnes jsem zjistil, že je to diskuzní klub pro hluchoněmé".Neumim si predstavit, jak by na me kdo koukal, rict mu takovejdle ftip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Marek Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Neumim si predstavit, jak by na me kdo koukal, rict mu takovejdle ftip.Ok, zkusím vybrat jenom ty lepší, kdyžtak ho smažu, ať to tu nestraší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Ok, zkusím vybrat jenom ty lepší, kdyžtak ho smažu, ať to tu nestraší.Mne prisel dobrej, jen jsem musel zapojit vic predstavivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky