African Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 My taky, ale i po těch letech mě rozesmál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Ve vlakne "Co mne prave nastvalo" se zrovna resi mykozy a vaginy......coz mi pripomelo... "Proc matka priroda "vymyslela" vaginalni infekci?""Aby i zeny poznaly, co to je žít s podrazdenou pi*ou"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Říká psycholog:'pane Novák, tomu koho nejvíc nenávidíte napište dopis a pak ho spalte - pak se vám uleví'Za týden volá pan Novák psychologovi a řiká ' udělal jsem, jak jste řekl a fakt se mi ulevilo. Jo a co mám dělat s tím napsaným dopisem?' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Si zabil wizzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 tož tak.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 tož tak..Já bych to dal do rubriky co mne potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.adamek Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Se ženou jsme se rozhodli, že nechceme děti.Nesou to poměrně těžce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Tato žena si chtěla jsi umýt hlavu a spletla si šampon s montážní pěnou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 že by si myla makovici v roláku? To bude spíš nějaká bezďačka a těžko odhadnutelný minulý děj - dyk v tom má i listí a větve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 modra strecha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Prijde si cikan koupit litacku a pani se ho pta.Jak to chcete?Na mesic?A cikan pravi....co ti jebe, copak som naky kosmonaut.Jenom po Chomutove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Prijde si cikan koupit litacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Taky dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Ultimátní koza, je vidět, že ví co dělá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Se ženou jsme se rozhodli, že nechceme děti.Nesou to poměrně těžce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Tvl ta koza mu dala sodu ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Se ženou jsme se rozhodli, že nechceme děti.Nesou to poměrně těžce.no kdyby to nebylo na stejný stránce....... tajdleže by novej sloník? ta rána od kůzlete do kebule určitě nebylo žádný pohlazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 no kdyby to nebylo na stejný stránce....... tajdleJéééé....a já se tak poctivě koukal o 7 dní stránek zpátky... asi selektivní očičko nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Se ženou jsme se dohodli, že nechceme děti. Všechno v pohodě, akorát děcka byly nasŕané... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Se ženou jsme se dohodli, že nechceme děti. Všechno v pohodě, akorát děcka byly nasŕané... Se ženou jsme se rozhodli, že nechceme děti.Nesou to poměrně těžce. ty vole, wizard ma rekord, postnout to samy na jedny strance, to uz sem dlouho nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky