Oliver333 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Už je to X let co byl kámoš na pracovním pohovoru kde kde mu bylo řečeno ať jim řekne něco o MHz což ho trošku zaskočilo a tak jim řekl, že největší mega- herec byl podle něj Kemr.
nickolas Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Jeden takovy aktualni. Pravdivy! Trouba je jedina vec u nas doma, kde nastavuje cas zena. Zkousel jsem to nekolikrat, marne. Absolutne ten system nechapu...stejne jako zeny
MJ. Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 (upraveno) Tyvoe MJ!Micinooo Upraveno 31. října 2016 uživatelem MJ.
spineshank Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Čte matka inzerát v novinách: Jsem svobodný, mám auto, vilu s bazénem a dvacetileté úspory. Hledám mladou dívku za účelem seznámení.Ihned zavolá dceru, přečte ji znovu inzerát a po vzájemné domluvě ji vyšle k onomu mládenci. Po týdnu dcera přijede domů, matka se hned ptá, jaké to bylo."Mami, ta vila s bazénem je prostě pohádková, auto je kouzelný a on je fešák!"Matka je zvědavostí bez sebe: "a co ty dvacetileté úspory?"No, mami, ještě teď mi tečou po nohách!"
odjinud Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 No, trouba je fakt makačka. Loni jsem se k tomu odhodlal a dal to (podle návodu) a druhej den výpadek proudu a reset :-) Letos to dělat nebudu, přijde mi teď opravář na ní něco poladit, takže si to nechám rovnou poštelovat od něj :-)Horší už je jen tepmetr Suunto:-)
Jeremy Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Todle mě pobavilo.. https://www.facebook.com/budspencerofficial/videos/563635260514439/
nickolas Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 No, trouba je fakt makačka. Loni jsem se k tomu odhodlal a dal to (podle návodu) a druhej den výpadek proudu a reset :-) Letos to dělat nebudu, přijde mi teď opravář na ní něco poladit, takže si to nechám rovnou poštelovat od něj :-)Horší už je jen tepmetr Suunto:-) Pred casem jsem s vypetim vsech sil nasteloval zeniny Suunta...vyska, vaha, vek...aby ji fungovaly pri behani kalorie a tak. No po par tydnech odesla baterka...od te doby beha s holou rukou
Návštěvník Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 No, trouba je fakt makačka. Loni jsem se k tomu odhodlal a dal to (podle návodu) a druhej den výpadek proudu a reset :-) Letos to dělat nebudu, přijde mi teď opravář na ní něco poladit, takže si to nechám rovnou poštelovat od něj :-)Horší už je jen tepmetr Suunto:-)Trouba je peklo. Já mám ještě nad ní mikrovlnku a za boha nejsem schopný trefit na obou přístrojích stejný čas. (překlápění minut) Takže dvacet minut nadávám a pak většinou vyhodím pojistky a nechám čas jen na jednom a u druhého čárky...
mondeo2 Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Trouba je peklo. Já mám ještě nad ní mikrovlnku a za boha nejsem schopný trefit na obou přístrojích stejný čas. (překlápění minut) Takže dvacet minut nadávám a pak většinou vyhodím pojistky a nechám čas jen na jednom a u druhého čárky...když vyhodíš pojistky v 59 a v 00 minut je znovu nahodíš, tak můžeš seřizovat už jen hodiny.
Návštěvník Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 když vyhodíš pojistky v 59 a v 00 minut je znovu nahodíš, tak můžeš seřizovat už jen hodiny.No to ne, protoze mikrovlnka to chce nastavit a nezacina pulnoci a trefit to na sekundu je nemozne...
Klotzman Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Mě se nastavit hodiny na troubě ještě nikdy nepodařilo, jakože vůbec. Musím potupně čekat na půlnoc a vypnout jistič :-)
mondeo2 Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 na půlnoc čekat nikdo nemusite, stáčí třeba 14:59 vypnout a v 15:00 nahodit, bych rád věděl, co máte za chytrý mašiny......
Klotzman Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Já tam prostě neumím ten čas nastavit, ať mačkám jak mačkám, ať čtu návod jak čtu návod - nic. Asi jsem blbej. Amica to je, tuším...
Baldic Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Troubu davam jen s navodem. Na mikrovlnku jsem rezignoval. Stejne se zacne do tydne minimalne o minutu predbihat. V aute pockam sest mesicu. A nejak jsem se spletl a chtel jsem dneska preklapet datum na hodinkach, nez jsem si uvedomil, ze nemusim, takze cas jsem menil az dnes.
SCIFI Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Jste vážně tak leví? U trouby to nastaví i přítelkyně. Co budete dělat kdyt je potřeba vyměnit žárovku? Volate hasiče?
Návštěvník Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Jste vážně tak leví? U trouby to nastaví i přítelkyně. Co budete dělat kdyt je potřeba vyměnit žárovku? Volate hasiče? a) ano jak jinak taky měnit žárovku, že jo. Já vůbec nemám problém s nastavením času, problém mám s nastavením času aby to skákalo stejně na obou spotřebičích, které jsou hned u sebe. Takže když je na dolním např.37 a horní už má 38, tak mě to strašně sere. Takže většinou mám čas jen na jednom, respektive často ani na jednom, protože mám slabý jistič a tak 1x do měsíce mi kombinace myčka/pračka/vysavač/deska vyhodí pojistky a vymaže čas.
Klokan Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Nedá mi to, musím to sem dát. Je to komentář z diskuse pod článkem o dnešním vyloupení Carollina. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Nedá mi to, musím to sem dát. Je to komentář z diskuse pod článkem o dnešním vyloupení Carollina.A takovy lidi maj volebni pravo...
martar Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 (upraveno) Náhodou důležitá informace - já už s lepšíma hodinkama do lesa teda nepolezu, aby mi náhodou o nějakou větev neprasklo nerozbitné sklíčko Upraveno 31. října 2016 uživatelem martar
Doporučené příspěvky