Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už je to X let co byl kámoš na pracovním pohovoru kde  kde mu bylo řečeno ať jim řekne něco o MHz což ho trošku zaskočilo a tak jim řekl, že největší mega- herec byl podle něj Kemr.

Odesláno

Jeden takovy aktualni.

Pravdivy! Trouba je jedina vec u nas doma, kde nastavuje cas zena. Zkousel jsem to nekolikrat, marne. Absolutne ten system nechapu...stejne jako zeny :)

Odesláno

Čte matka inzerát v novinách: Jsem svobodný, mám auto, vilu s bazénem a dvacetileté úspory. Hledám mladou dívku za účelem seznámení.
Ihned zavolá dceru, přečte ji znovu inzerát a po vzájemné domluvě ji vyšle k onomu mládenci. Po týdnu dcera přijede domů, matka se hned ptá, jaké to bylo.
"Mami, ta vila s bazénem je prostě pohádková, auto je kouzelný a on je fešák!"
Matka je zvědavostí bez sebe: "a co ty dvacetileté úspory?"
No, mami, ještě teď mi tečou po nohách!"

Odesláno

No, trouba je fakt makačka. Loni jsem se k tomu odhodlal a dal to (podle návodu) a druhej den výpadek proudu a reset :-) Letos to dělat nebudu, přijde mi teď opravář na ní něco poladit, takže si to nechám rovnou poštelovat od něj :-)

Horší už je jen tepmetr Suunto:-)

Odesláno

No, trouba je fakt makačka. Loni jsem se k tomu odhodlal a dal to (podle návodu) a druhej den výpadek proudu a reset :-) Letos to dělat nebudu, přijde mi teď opravář na ní něco poladit, takže si to nechám rovnou poštelovat od něj :-)

:D Pred casem jsem s vypetim vsech sil nasteloval zeniny Suunta...vyska, vaha, vek...aby ji fungovaly pri behani kalorie a tak. No po par tydnech odesla baterka...od te doby beha s holou rukou :D

Odesláno

Trouba je peklo. Já mám ještě nad ní mikrovlnku a za boha nejsem schopný trefit na obou přístrojích stejný čas. (překlápění minut) Takže dvacet minut nadávám a pak většinou vyhodím pojistky a nechám čas jen na jednom a u druhého čárky...

Odesláno

Trouba je peklo. Já mám ještě nad ní mikrovlnku a za boha nejsem schopný trefit na obou přístrojích stejný čas. (překlápění minut) Takže dvacet minut nadávám a pak většinou vyhodím pojistky a nechám čas jen na jednom a u druhého čárky...

když vyhodíš pojistky v 59 a v 00 minut je znovu nahodíš, tak můžeš seřizovat už jen hodiny.

Odesláno

když vyhodíš pojistky v 59 a v 00 minut je znovu nahodíš, tak můžeš seřizovat už jen hodiny.

No to ne, protoze mikrovlnka to chce nastavit a nezacina pulnoci a trefit to na sekundu je nemozne...

Odesláno

Troubu davam jen s navodem. Na mikrovlnku jsem rezignoval. Stejne se zacne do tydne minimalne o minutu predbihat. V aute pockam sest mesicu. A nejak jsem se spletl a chtel jsem dneska preklapet datum na hodinkach, nez jsem si uvedomil, ze nemusim, takze cas jsem menil az dnes.

Odesláno

Jste vážně tak leví? U trouby to nastaví i přítelkyně. Co budete dělat kdyt je potřeba vyměnit žárovku? Volate hasiče? :)

a) ano :)

B) jak jinak taky měnit žárovku, že jo.

Já vůbec nemám problém s nastavením času, problém mám s nastavením času aby to skákalo stejně na obou spotřebičích, které jsou hned u sebe. Takže když je na dolním např.37 a horní už má 38, tak mě to strašně sere. Takže většinou mám čas jen na jednom, respektive často ani na jednom, protože mám slabý jistič a tak 1x do měsíce mi kombinace myčka/pračka/vysavač/deska vyhodí pojistky a vymaže čas. 

Odesláno

Nedá mi to, musím to sem dát. Je to komentář z diskuse pod článkem o dnešním vyloupení Carollina.

A takovy lidi maj volebni pravo...

Odesláno (upraveno)

Náhodou důležitá informace - já už s lepšíma hodinkama do lesa teda nepolezu, aby mi náhodou o nějakou větev neprasklo nerozbitné sklíčko :D

Upraveno uživatelem martar
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...