mondeo2 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 BAN by sa mohol odnes volat Hasicov Metal. Sem proti, Von by byl pak moc pyšnej a nebavil by se s náma !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Včera jsem měl k večeru schůzku v Praze na Starém Městě a v jednom zákoutí jsem narazil na zářící výlohu večerky s názvem Vi?t Nam, podle sortimentu bylo vidět, že luxus nedaleké Pařížské ulice ovlivňuje i blízké okolí, ale zaujalo mne hlavně to aranžmá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 chybí jen čistý trenky a kalhotky a je to dokonalý pack pro večírkový víkend pro Jeho i Jí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 To buď v klidu, jsou i horší hodinářství. Někde musíš vysvětlovat co je Mash, Nato a jiné ... A aby toho nebylo málo, tak se ti snaží i vštípit, že nemá smysl investovat do vintage. A raději si máš koupit hodinky z luxusní řady Bentime, které jsou teď v módě ... Mají 4 ciferníky a spoustu funkcí ... Edit značky hodinekCo je to M.A.S.H vím, ale Mash ne a už vůbec netuším, jak to souvisí s hodinkama... a to jsem se o ně nějakou dobu fakt zajímal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 (upraveno) Co je to M.A.S.H vím, ale Mash ne a už vůbec netuším, jak to souvisí s hodinkama... a to jsem se o ně nějakou dobu fakt zajímal...Podívej se sem: http://www.google.cz a zadej shark mesh Edit: přes tablet mi to nějak rozbíjelo link. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. listopadu 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Ach jo, Jaroone, ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Ach jo, Jaroone, ach jo... Sorry, nevšiml jsem si, že se jednalo o mash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Hned jsem si vzpomněl na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Co je to M.A.S.H vím, ale Mash ne a už vůbec netuším, jak to souvisí s hodinkama... a to jsem se o ně nějakou dobu fakt zajímal...Ty jsi hroznej puntičkář Myslel jsem to dobře, ale napsal špatně... Ale děkuji za upozornění. Pro příště si dám bacha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Ty jsi hroznej puntičkář ...Jo, to jsem Ale prý jsou i horší než já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Tak to každopádně :0D... Ale v tomto případě mi to vůbec neva :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Emdžej by teď nahodil nějaký gif ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 nojo no, není teniska jako tenistka........................je to boj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Emdžej by teď nahodil nějaký gif ;o)pardon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Baileys? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 (upraveno) White Russian prece. Upraveno 14. listopadu 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 (upraveno) Baileys?https://en.m.wikipedia.org/wiki/White_Russian_(cocktail) Nějak mi v telefonu blbnou odkazy, ale filo už mě stejně předběhl :-) Upraveno 14. listopadu 2016 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky