Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Včera jsem měl k večeru schůzku v Praze na Starém Městě a v jednom zákoutí jsem narazil na zářící výlohu večerky s názvem Vi?t Nam, podle sortimentu bylo vidět, že luxus nedaleké Pařížské ulice ovlivňuje i blízké okolí, ale zaujalo mne hlavně to aranžmá...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To buď v klidu, jsou i horší hodinářství. Někde musíš vysvětlovat co je Mash, Nato a jiné ... A aby toho nebylo málo, tak se ti snaží i vštípit, že nemá smysl investovat do vintage. A raději si máš koupit hodinky z luxusní řady Bentime, které jsou teď v módě ... Mají 4 ciferníky a spoustu funkcí ... :lol2:  

Edit značky hodinek

Co je to M.A.S.H vím, ale Mash ne a už vůbec netuším, jak to souvisí s hodinkama... a to jsem se o ně nějakou dobu fakt zajímal...

Odkaz ke komentáři

Co je to M.A.S.H vím, ale Mash ne a už vůbec netuším, jak to souvisí s hodinkama... a to jsem se o ně nějakou dobu fakt zajímal...

Podívej se sem: http://www.google.cz a zadej shark mesh

Edit: přes tablet mi to nějak rozbíjelo link.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Ty jsi hroznej puntičkář

Myslel jsem to dobře, ale napsal špatně... Ale děkuji za upozornění. Pro příště si dám bacha...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...