Honza.manta Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 2Lamiczka: Nevím jaký názor na Karlův most mají "Gramar Nazzi", ale Labe z něj určitě neuvidí... 2Klotzman: Jó, tvrdá data robotovi neupřeš... ale spíš než na ubohou hrstku tuzemských nácků (z čehož většina budou státem placení konfidenti a provokatéři) bych kupující tipoval na sluníčka z fildy a posudkáře, aby se pak ve stylu "Know Your Enemy" měli na co ve svých elaborátech odvolávat. Pamatuju si jak za mých studií mívali jejich předchůdci/předchůdkyně v na nočních stolcích Bibli, Korán, Marxův manifest, Maovu červenou a Kaddáfího zelenou knížku - všechno stejné motivační bláboly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Zajisté máš na mysli toho malíře, že to objevil mezi nálezy.Mám dlouhé vedení a tudíž nechápu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Burian, Zdeněk Burian, Kopčeme! Jako je to trochu náročnější, ale s poukazem na vousy toho ftipu jsem původně chtěl zavtipkovat, že je ten fór tak starej, že ho našel náš asi nejznámější malíř paleontologie. Tak nic, příště, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Kopčem, noóó, ještě Veverčák tady chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Ty vole to je ale hooodně starý ;-)Však jo, mě jen nic jinýho, na poznámku o češtině od p.Kuncáka, nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Burian, Zdeněk Burian, Kopčeme! Jako je to trochu náročnější, ale s poukazem na vousy toho ftipu jsem původně chtěl zavtipkovat, že je ten fór tak starej, že ho našel náš asi nejznámější malíř paleontologie. Tak nic, příště, no.jasně, chápu, já myslel Vlastu Buriána, ale nevím jestli to bylo v Ducháčkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 (upraveno) radši bez komentáře............... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.instagram.com/p/BPhxk6ODHkq/?taken-by=threelittlefrenchies Upraveno 26. ledna 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 jasně, chápu, já myslel Vlastu Buriána, ale nevím jestli to bylo v DucháčkoviNebylo, je to z U pokladny stál, kdy se s ním asistent hádal, jestli bude dělat tu sádru na pětce nebo ne a tahle hádanka to měla rozhodnout. Burian aka Rozruch mu pak radil, ať si nechá vrátit sobotáles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 - jéé, no to je romantika - svíčky, olej...- nedělej ze sebe debila a zavři tu kapotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Chacha.. To Klotzman : Jj, je to tam.... Tohle přišlo kámošovi na inzerát s poptávkou práce.......dobry den chtel jsem se zeptat na praci rucni vykopy.jely mozne neco v praze neni pominkou ale jelikoz bydly v praze tak i v praze jestly biste teda mel nakou praci miluly rok s me spolu mluvily tak to skousim tet znovu.tel xxxxxxxx...jestly biste teda chtel neco vedet o me tak muzete kontaktovat pana xxxxxx firma xxxxxxx u nej jsem delal nez jsem se odstehoval do prahy tet prome totiz nema praci tak si s chanim jinou .predem dekuji za vasi odpovet s pozdravem xxxxxx . Ty xxx jsem dal já, on tady pán asi nebude registrovaný, ale jeden neví.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Mne to prijde spis dojemny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Chacha.. To Klotzman : Jj, je to tam.... Tohle přišlo kámošovi na inzerát s poptávkou práce....... dobry den chtel jsem se zeptat na praci rucni vykopy.jely mozne neco v praze neni pominkou ale jelikoz bydly v praze tak i v praze jestly biste teda mel nakou praci miluly rok s me spolu mluvily tak to skousim tet znovu.tel xxxxxxxx...jestly biste teda chtel neco vedet o me tak muzete kontaktovat pana xxxxxx firma xxxxxxx u nej jsem delal nez jsem se odstehoval do prahy tet prome totiz nema praci tak si s chanim jinou .predem dekuji za vasi odpovet s pozdravem xxxxxx . Ty xxx jsem dal já, on tady pán asi nebude registrovaný, ale jeden neví.... Tak tímhle jsi to zazdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 ...tichý člen...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 - jéé, no to je romantika - svíčky, olej...- nedělej ze sebe debila a zavři tu kapotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Tyhle americký fóry mi prostě unikaj. Maj toho koho maj, a ten není zas taková slibotechna, jak si asi všichni mysleli.Celej slavnej problém není o lidech. Ale o penězích. Prostě přejdou kopec, a neplatí daně. Hned po drogách a sexu největší hřích v USA.Tam se to bere jako vlastizrada. To například v Řecku je to národní sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Neber se tak vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/75876/silenost-v-praxi-ve-stockholmu-zavedli-genderove-odklizeni-snehu-pri-prvni-kalamite-vznikl-chaos.html v odklízení sněhu skutečně existuje nerovnost a proto mají prioritu chodníky, cyklostezky a veřejná doprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky