Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U nás dělá Koblihová a Buchtová a nějak nemají pochopení, když to občas zaměním.

Dobrý, já zas chodím do firmy, kde dělá paní Sádlová a Máslová. Taky jsem to tudle zaměnil (naštěstí ne před nima, ale kolegové se dost natlemili).

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pani Dusinova povida: Jestli to bude kluk, bude to Zmizik.

Odesláno

Když jsem chodil v Přerově do školy, tak tam byli dva spolumajitelé cestovní kanceláře a kavárny příjmeníma Chlapeček a Děvečka. Údajně spolu chlapci i žili.

K výše uvedenému Drškovi, dcerka měla spolužáka se stejným příjmením a jejich třídní se jmenoval Tlamka.

Odesláno

To je vsechno hovno todle. V cely CR neexistuje clovek, kterej se menuje DUŠÍN.

http://www.kdejsme.cz

Neviem, či to je dobre, ale nenašlo to ani Zmizíka. Tak ako je to s Tebou?

Kedysi som bol na návšteve u kamoša v Prahe. Zvonil som dole na zvonček a kým som čakal, čítal som si mená. V tom vchode bývali iba zvieratá. Medvěd, Vlk, Vlček, Orel, Káně, Blecha a ja neviem, ktoré ešte. Skrátka celá ZOO. On jediný bol Dvořák.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Neviem, či to je dobre, ale nenašlo to ani Zmizíka. Tak ako je to s Tebou?

Kedysi som bol na návšteve u kamoša v Prahe. Zvonil som dole na zvonček a kým som čakal, čítal som si mená. V tom vchode bývali iba zvieratá. Medvěd, Vlk, Vlček, Orel, Káně, Blecha a ja neviem, ktoré ešte. Skrátka celá ZOO. On jediný bol Dvořák.

Dvořák je slovensky Jeseter.
Návštěvník Zmizík
Odesláno

A Dušín po slovensky Zmizík, nie? :)

Zmizik je normalne Zmiziek.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Iba v prípade, že má knierok.

S knierokom vypadam jak Fredy Mercury.

Odesláno

My měli jednu dobu v práci Zajíce, Čápa, Papouška, Hrocha.. no prostě pecka a to nepracuji v zoo

Odesláno

V jisté ortodoxní zidovské obci platil zvyk, ze nemohli pochovat neboztíka, dokud o něm někdo neřekl něco pěkného.
Kdyz vsak zemřel Majzel, místní vetesník, v celé obci se nenasel nikdo, komu za zivota neublízil.
Celá obec stála mlčky kolem rakve, az se ozval hlas:
Moment ! Majzel má syny !
Ano, to je pravda, má dva syny.
Ve srovnání s nimi, to byl dobrý člověk!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...