Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na ty prvni fotce nebyt znacka Francie, odprisahnu, zes fotil v Albanii :-))

Ty sou jasný. Ty chtěj prodat karavan Stathamově mámě.

Odesláno

Jo Albanie ...ked sme tam boli niekedy v 2007 na fakultativnom z Ciernej Hory, tak som sa bavil kolko MB stretneme v protismere bez prerusenia inou znackou...myslim ze 12 bol rekord :) ...na uliciach tiez zaparkovana drviva vacsina MB

Odesláno (upraveno)

Jo Albanie ...ked sme tam boli niekedy v 2007 na fakultativnom z Ciernej Hory, tak som sa bavil kolko MB stretneme v protismere bez prerusenia inou znackou...myslim ze 12 bol rekord :) ...na uliciach tiez zaparkovana drviva vacsina MB

a samozřejmě, jedná se o MB, chybějící majitelům v NSR či Rakousku, povětšinou... Dealery s novými auty spočítáš v Tiraně na prstech jedné ruky...

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

:) na tohle téma jsem se s Albáncema bavil. Tvrzení, že by ta auta mohla někomu chybět, radikálně odmítají :))) Prej je tahají většinou z Itálie, samozřejmě legálně. Každopádně hlavní důvod je, že tohle auto jako jedno z mála vydrží jejich cesty a taky asi styl jízdy. V Tiraně jsem řídil jednou. Asi po půl hodině jsem si uvědomil, že vlastně neřídím já, ale všichni okolo, tak jsem se "odevzdal"...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...