villain83 Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 A nejakou strašně přísnou kerku na krku..
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Mělo by tam stát "Nakrm si mě" jako hubený holky mám rád, ale tahle je tada už za hranou, bych chtěl vidět zbytek, to bude slušnej kostlivec.Jeden můj kamarád říkal, že to si radši do kouta nasype pět kilo křížovejch kostí a vyválí se v tom.
leebauer Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Kérku bych viděl na medvídka Pú s nějakým nacistickým symbolem.Nebo nahej Mikimaus.,Nebo tak něco.
wizard-ov Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Jako....až TAK jsem to nemyslel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Clocky, me se to libi a za tu pochvalu (jedinou) ten zbytek posli jen me v SZ :-)Nebudu soukromnik, jednalo se o slecnu z instagramu co sleduji: @tereza_fl toz tak.. Jinak hubeny holky mam rad
Liqid Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 A kdo je to teda? Dle fotek majitelka silikonu a psa. A sleduje ji dost lidí, není to zas nějaká pseudecelebrita? Zpěvačka/modelka/blogerka a podobná verbeš?
AndyAaron Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 Tak ta by sla, i kdyz nozky ma az extreme hubene ke sve postave...Jinak tu fotku, co postoval Liquid zachranuji akorat fullgoldy kalkulacky knirateho kolegy. Jinak je to humus...
odjinud Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 (upraveno) Náhodou, furt scháním něco "business casual" na ty současný vedra, a tohle by šlo, ne? :-) Upraveno 21. června 2017 uživatelem odjinud
leebauer Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Odesláno 21. června 2017 clockyclock - Nebudu soukromnik, jednalo se o slecnu z instagramu co sleduji: @tereza_fl toz tak. Kouknul jsem na ten instant gram a je toho fakt málo nebo je to sušený.Ale těch trenek je tam víc.Bohužel z bezpečnostního hlediska též zastávám názor že je bezpečnější špek na špek.Aspoň si člověk o ní neurazí kyčel nebo sanici.
Murphy97 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 To je divna pani, stejne jako celej tenhle mainstream
nickolas Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Kouknul jsem na ten instant gram a je toho fakt málo nebo je to sušený.Ale těch trenek je tam víc.Bohužel z bezpečnostního hlediska též zastávám názor že je bezpečnější špek na špek.Aspoň si člověk o ní neurazí kyčel nebo sanici. instant gram? Já ti nevím, bych to takhle na dálku tipnul spíš na stovky tisíc gramů P.S. promiň náčelníku...
wizard-ov Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Hele, já su jen horácké sprosták - ale nejsou ti pánové od Liqida náhodou ti buzeranti ?
nickolas Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Kua wizoš, to je tak jasne, že to ani nikdo nepsal
kuncák7 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 (upraveno) Jen aby bylo úplně jasno, co je jasné? Že je wizard sprosťák a nebo že jsou to 4% menšina ? Upraveno 22. června 2017 uživatelem kuncák7
Návštěvník tolja Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Jen aby bylo úplně jasno, co je jasné? Že je wizard sprosťák a nebo že jsou to 4% menšina ?stejně jako ty jsi strašnická mlátička, tak wizz je horácké prosťák...jo a tamto jsou regulérní bukvice
leebauer Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Jo jo. Bude to asi ta čtyřprocentní mršina. Voni ty homosexuálové to sou pěkný buzeranti.
Doporučené příspěvky