Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mělo by tam stát "Nakrm si mě" jako hubený holky mám rád, ale tahle je tada už za hranou, bych chtěl vidět zbytek, to bude slušnej kostlivec.

Jeden můj kamarád říkal, že to si radši do kouta nasype pět kilo křížovejch kostí a vyválí se v tom.

Odesláno

A kdo je to teda? Dle fotek majitelka silikonu a psa. A sleduje ji dost lidí, není to zas nějaká pseudecelebrita? Zpěvačka/modelka/blogerka a podobná verbeš?

Odesláno

Tak ta by sla, i kdyz nozky ma az extreme hubene ke sve postave...

Jinak tu fotku, co postoval Liquid zachranuji akorat fullgoldy kalkulacky knirateho kolegy. Jinak je to humus...

Odesláno (upraveno)

Náhodou, furt scháním něco "business casual" na ty současný vedra, a tohle by šlo, ne? :-)

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

clockyclock   -   Nebudu soukromnik, jednalo se o slecnu z instagramu co sleduji: @tereza_fl toz tak.

Kouknul jsem na ten instant gram  a  je toho fakt málo nebo je to sušený.Ale těch trenek je tam víc.Bohužel z bezpečnostního hlediska též zastávám názor že je bezpečnější špek na špek.Aspoň si člověk o ní neurazí kyčel nebo sanici.

Odesláno

Kouknul jsem na ten instant gram  a  je toho fakt málo nebo je to sušený.Ale těch trenek je tam víc.Bohužel z bezpečnostního hlediska též zastávám názor že je bezpečnější špek na špek.Aspoň si člověk o ní neurazí kyčel nebo sanici.

instant gram? Já ti nevím, bych to takhle na dálku tipnul spíš na stovky tisíc gramů ;)

P.S. promiň náčelníku...

Odesláno (upraveno)

Jen aby bylo úplně jasno, co je jasné? Že je wizard sprosťák :lol2: a nebo že jsou to 4% menšina ?

Upraveno uživatelem kuncák7
Návštěvník tolja
Odesláno

Jen aby bylo úplně jasno, co je jasné? Že je wizard sprosťák :lol2: a nebo že jsou to 4% menšina ?

stejně jako ty jsi strašnická mlátička, tak wizz je horácké prosťák...jo a tamto jsou regulérní bukvice

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...