Jiří_99 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 To je ten týpek s velkým pérem, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Ne, ten s velkým pérem je Dališ. Tohle je Petřík, ten z Osy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Můj děda byl veterán druhé světové války. Během bitvy o Británii za jediný den zničil 8 německých letadel a zabil 20 členů posádek. Byl to ten nejhorší mechanik, jakého Luftwaffe kdy měla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Marto a Zdeňku - sorry. Co je to?Má to dvě nohy a strašně to krvácí??? Půl psa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Tak jeden trosku kamenej Co dělá lenochod, když hoří les?..Hoří taky A jeste jeden Vcera jsem mel rande s peknou zidovskou holkou. Bylo to desne fajn a na konci mi dala svy cislo. To oni porad jeste nevedi, ze mame jmena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Dnešní úlovek z nákupu, asi půjdu do školy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 To je akce pro ucitele :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 A trosku obrazkoveho humoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 To je akce pro ucitele :-)No když to vidím doma, tak být učitelem hulím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 No plzeň v plechu za 13,60 - to je dobrá cena, škola neškola. Asi zajedu do Billy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Doporučuju spíš tu školu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Mně vychází 9,30 - a to už je ještě lepší cena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 (upraveno) Vy jste mi teda počtáři.109,90 / 6 není fakt 13,60 a už vůbec ne 9,30 Mně teda vychází 18,30. I se zaokrouhlením. Upraveno 4. září 2017 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Nojo, to máš ale blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Nojo, to máš ale blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Já bych na to vzal trojčlenku nebo čtyřčlenku. To se sakra musí dát spočítat. Ať to počítám jak to počítám, mě prostě pořád vychází šest piv. Je to dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Ja myslim ze to jsou spis tri tuplaky, ale zeptam se pani az prijde domu, ta rozumi pivu vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Ja myslim ze to jsou spis tri tuplaky, ale zeptam se pani az prijde domu, ta rozumi pivu vicTak to ti musej všichni závidět. A to jsem do teď na anděly nevěřil. To si tak někdo holt žije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky