Radek124 Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Na noční brundibáry hledající lednicové světýlko znám potměšilé protiopatření, reagující charakteristickým zvukem na rozsvícení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Vcera jsel slysel vylepsenou verzi sverakovskeho "lepsi teple pivo nez studena Nemka". Je to: "lepsi studene pivo nez teply Nemec" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 svíčková... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 svíčková...a oběd mám po celý klávesnici................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Karlův most je v katastrofálním stavu, podle očitých svědku už z něj dokonce padají Třísky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 tvl, to je možný snad jen v Čechách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Lachende Bestien. Ačkoliv je mi pana Třísky líto, tak tenhle Humor mám rád a je možný opravdu asi jen u nás=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 tvl, to je možný snad jen v Čechách To nevím právě, podle mě to existuje všude na světě. U nás je to jen vlivem fenoménů typu Česká soda více rozšířené... a Pana Třísku jsem měl vyloženě jako herce rád. Nejlepší je, že se někteří rozčilují/pohoršují nad tímhle stylem humoru, který si troufnu tvrdit on sám měl rád. A potom hltají každé slovo ze spekulací bulvárních deníků. Z toho je smutno zase mi. Potom mě baví klasická věta:"černý humor mám rád, ale..."To je dle toho cimrmanovského- autor zastává myšlenku, kterou zároveň vyvrací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 (upraveno) No já myslím, že by se to Třískovi nelíbilo, ten měl vyloženě rád češtinu a tohle poněkud pokulhává. Snad kdyby to bylo "sem tam z něj spadne t(T)říska", tak ještě, ale takhle... A stejně mi to přijde ubohý. Upraveno 25. září 2017 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 No ty voe... :-) jsem si rano rikal, kdy na tohle tema zacne cerny humor, ale taoviu rychlost jsem necekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Karlův most je v katastrofálním stavu, podle očitých svědku už z něj dokonce padají Třísky. Za tohle shoříš v pekle A všichni co se tomu tlemí tak taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Mazec! Tak to je peklo!!! Super, to chcu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 (upraveno) Mazec! Poprvé použito snad tady: Problém je, že tenhle plyn je výrazně těžší než vzduch, takže je potřeba dbát na pořádný vydejchání/vykašlání, jinak by to nemuselo dopadnout dobře. Aspoň co jsem četl kdysi. Upraveno 25. září 2017 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Teď to čtu na balonky.cz. Varujou tam před tím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 No ciwe, a já si s oběma plyny hrál s děckama minulý víkend. Heliem jsem dělal Chipa a Dala, a tím druhým jsem si neodpustil "Hovoří CML, hovoří CML - centální mozek lidstva!... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 (upraveno) SF6 je v plánu u nás ve škole na Noci vědců 6.10.2017, jste vítáni.https://laborky.gymnaziumslany.cz/ edit. balonky na cestu s sebou domů máme... Upraveno 25. září 2017 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 http://zpravy.idnes.cz/rakousko-autobus-nehoda-katastrofa-stran-turista-francouzsky-pvn-/zahranicni.aspx?c=A170925_151559_zahranicni_lre Se mi hned vybavil ten stary vtip :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 76. lety ridic autobusu ......Parada. Za chvili to bude bezny jev. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky