Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Silné reči je super idea, som rád že aj do takej zaostalej krajiny ako je Slovensko to konečne dorazilo... V USA Stand-up comedy funguje už dlho, majú vypredané veľké sály, vy tiež máte už dlhšie by som povedal to Na stojáka, pozeral som to často a rád :) Tak konečne aj u nás máme niečo také... Šoko je top...! :D Naživo keď som bol na Mariána Čekovského show v KE a mal tam hostí Šoka a Miša Hudáka, plakal som dve hodiny vkuse! :D 

Odesláno

Korejci v akci :D

Já musím říct, že mi ta značka nevadí, podle mne jsou to auta v dobrém poměru cena/výbava i jízdní vlastnosti neurazí, ale teda ten jejich marketing... někdy bych zkusil vzít ten matroš co fasujou :-D

Odesláno

Já musím říct, že mi ta značka nevadí, podle mne jsou to auta v dobrém poměru cena/výbava i jízdní vlastnosti neurazí, ale teda ten jejich marketing... někdy bych zkusil vzít ten matroš co fasujou :-D

stačí když máš debila generálního a ten si vybírá do týmu lidi, kteří se ho snaží trumfnout

Odesláno

Kto něgrcá, pije pod svoje možnosti.... na sobotu dobrý, zdůvodnění. :lol2:

Nechcem tu teda flejmovat chalani ale ten prvy slovak bol zufaly a zifcak je povedzme fajn, ale tie vtipy su klasicky vychodnarsky krcmovy folklor, pocut to v kazdej krcme na vychode. Clenov svedkov liehovovych som uz aspon 24 rokov, no stary zlaty zombijistan.. proste to nie je jeho povodny humor.

Odesláno (upraveno)

Nechcem tu teda flejmovat chalani ale ten prvy slovak bol zufaly a zifcak je povedzme fajn, ale tie vtipy su klasicky vychodnarsky krcmovy folklor, pocut to v kazdej krcme na vychode. Clenov svedkov liehovovych som uz aspon 24 rokov, no stary zlaty zombijistan.. proste to nie je jeho povodny humor.

zaujímavé, v Košiciach žijem celý život ale takú slušnú polovicu z toho som v živote nepočul. A čo áno tak určite nie v krčme :D A nevadí, východniarov tu nie je veľa tak nech sa aj ostatní niečomu priučia..  :cheers:

Aby som to ale trošku odľahčil tak tu hodím pre mňa osobne TOP chlapa čo sa týka stand-up comedy... Prvýkrát som ho videl vo filme Half Baked (inak odporúčam :D ) hraje tam aj ďalší skvelý komik Dave Chappelle... Ja vám ale chcem ukázať jedno video, ono treba vedieť po anglicky ale nie je to také náročné na pochopenie takže určite si to pozrite ;) Jedná sa o to, že ak je človek na párty, tak aj jeho žalúdok má párty... Viac už ale majster stand-up comedy Jim Breuer...! 

Upraveno uživatelem petik16
Odesláno

zaujímavé, v Košiciach žijem celý život ale takú slušnú polovicu z toho som v živote nepočul. A čo áno tak určite nie v krčme :D A nevadí, východniarov tu nie je veľa tak nech sa aj ostatní niečomu priučia..  :cheers:

to len potvrdzuje ono zname ze su Kosicania no a potom su este Vychodnari..  

Odesláno

Znace, kedz ode mňe odišla žena, ňebulo to ľehke. I som bul dakus smutny, no, tak vam hutorim jak je. Ja še za to ňehaňbim, no. Ale som sebe pevedzel, Ďoďu, mušiš.

Tha kupil som sebe miloho psika, a aj motorku, co som caly život chcel, aľe znace jak to je, nigda nebulo kedy. I mame taku rujnu sušedku, co som po nej furt kukal, tak som ju poobedze stretnul, sme še dali do reči, no a jak tak konverzujeme, rozumice, zrazu neni kedy a pigľujem ju u kočikarni. No jednoducho  parada, šicko bavi jak ma. Muj život še zrazu stal taky dajaky vyrovnany, akuratne naladzeny, rozumice mi.

No ale už pomaly začinam dumac nad tym, že jak to cele budze, kedz žena pridze večar z roboty domu..

Odesláno

No, když už jsme u toho, tak jedna klasika...

jaja, "Zaľubovu nedostaňeš!" :)

toto je prastare, vtedy to neslo len tak na domacom pecku urobit ako dnes.. titulky pre neznalych: "Čuj! Ňeznaš jak še idze do Lipan? Sandokan"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...