Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hmm, nechcete si dát do držky přes SZ, aby aspoň v tomto vlákně bylo veselo?

instanta čtu dlouho a rád, páč je na pohodu

BTW pokud mám někdy při čtení pocit, že z písmenek odkapává žluč, tak jsou to Radku ty Tvoje. Často velmi užitečné a technicky fundované příspěvky, ale hustě prokládané žlučovitými termíny z dfense-slovníku.. jen můj dojem, no flame

Odesláno

Hmm, nechcete si dát do držky přes SZ, aby aspoň v tomto vlákně bylo veselo?

instanta čtu dlouho a rád, páč je na pohodu

BTW pokud mám někdy při čtení pocit, že z písmenek odkapává žluč, tak jsou to Radku ty Tvoje. Často velmi užitečné a technicky fundované příspěvky, ale hustě prokládané žlučovitými termíny z dfense-slovníku.. jen můj dojem, no flame

Úplný souhlas. Radka mám v ignore listu přesně z toho důvodu. Na příspěvcích je vidět, že je chytrý ale taky zamindrákovaný....

Odesláno

Tak Orangutan si neumi delat ze sebe srandu... A ja myslel ze si na delani dementa sam ze sebe postavil celou show :-))

Odesláno

nemel jsem to tak daleko prolistovany.. pardóón..

ale, v pohodě, Jarda to ustojí.

Odesláno

Protože si (dlouhodobě) nevidíš do huby, žlučáku <_<

Jeremy Clarkson je určitě primadona, ale před kamerou ze sebe regulérně dělá šaška =

Tak ja som myslel hlavne verbalny humor - saskov tam zo seba robia vsetci traja. Nikde nehovorim, ze nie je vtipny, naopak si myslim ze ma skvely britsky humor, len ze jeho humor je postaveny na verbalnom odpalovani inych a aj ked je to zjavne format tej show, podla prihod mimo obrazovky on taky aj naozaj je. Z toho slabsie povahy usudzuju, ze je nacek alebo rasista, co podla vsetkeho nie je, je to len dalsi nafukany brit. Koniec vysvetlovania.

Ad ja a zlucoun - normalne si ma rozosmial, asi prvykrat sa celu dobu co si na fore :)

Odesláno

Za chvili bude zakazany mit vsechny deti jenom bily. Ale zas to bude dobrej argument pro manzelky proc mit milenku mulatku.

Odesláno

Tady sou ty pravy nacisti.

https://www.dotyk.cz/publicistika/ceska-hra-kingdom-miri-na-svetovy-trh-ten-ji-ale-vycita-chybejici-cernochy.html

A my tady resime, jestli cernoch nosi hodinky na predni nebo zadni noze.

Tak po přečtení Zmizíkova příspěvku mám strach, aby nás multikulturalisté nekritizovali. Jako moderátor jdu příkladem. Upravil jsem náhodně vybranou profilovou fotku.

av-13313.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...