Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Prischera má pravdu. Ateista věří, že bůh není :)

Já bych to celé uzavřel vtipem, který snad ocení i Bert:

Asimilovaný Žid z newyorské Upper West Side, zatvrzelý ateista, poslal svého syna do Trinity School, která - navzdory názvu - byla zcela sekulární a měla velmi dobrou pověst. Asi po měsíci se synek otázal: ?Mimochodem, papá, víš, že to Trinity v názvu školy znamená Otec, Syn a Duch svatý??

Otec, sotva zvládaje záchvat zuřivosti, chytil pevně synka kolem ramen a cloumaje s ním, pravil: ?Synu, teď ti něco povím, a koukej si to pamatovat! Je jenom JEDEN Bůh, ve kterého nevěříme!?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asimilovaný Žid z newyorské Upper West Side, zatvrzelý ateista, poslal svého syna do Trinity School, která - navzdory názvu - byla zcela sekulární a měla velmi dobrou pověst. Asi po měsíci se synek otázal: ?Mimochodem, papá, víš, že to Trinity v názvu školy znamená Otec, Syn a Duch svatý??

Otec, sotva zvládaje záchvat zuřivosti, chytil pevně synka kolem ramen a cloumaje s ním, pravil: ?Synu, teď ti něco povím, a koukej si to pamatovat! Je jenom JEDEN Bůh, ve kterého nevěříme!?

Ten je krásnej! Děkuju...

Odkaz ke komentáři

Aniž bych chtěl v této diskuzi v rámci Humoru pokračovat, tak já bych řekl, že ateista věří a agnostik pochybuje.

Tohle mi prijde ponekud nespravne. A-theista je proste protiklad theisty. Theista veri v boha. Atheista neveri v nic. Atheistovi je vsechno sumak. Agnostic je takovy theista pozer. Boji se rict, ze ho theismus nezajima, ale zaroven se nechce ani zaplest s cernoprdelniky.

Odkaz ke komentáři

Jako moje zkusenost z autobusaku v Teheranu potvrzuje, ze to fakt Delaj nejak jinak. S kamosem jsme sli na malou a na wecku bylo jen cca osm polokabinek o vysce cca 120cm a fronta jak na banany. A v kabinkach nikdo, ale vsechny zamceny. Kdyz jsme tam vlezli a mocili ve stoje, tak ty vyrazy mistnaku staly za to. :)

Nicmene spousta z nich v kalhotach, tak nevim jak se u moceni nad tou dirkou skladaj. A nejvic byl zazitek s Nepalcem v letadle cestou z Kathmandu. Frajer se neumel zamknout a kdyz jsem otevřel kabinku, tak typek seriozne sedel jako ve drepu na prkynku. Jsem fakt vyprsknul, takovej pohled jsem necekal... :))

Odkaz ke komentáři

2uff: To máš podobné u starších Japonců a Japonek co nikdy necestovali ven - pokud bys celej život dřepěl nad dírou, taky by ti přišlo divné a "proti přírodě" kadit vsedě na sesli...

24F8E00F00000578-0-image-a-1_14220086131

Já měl tuhle podobnej "problém" po operaci ramene: jadna hnáta sešroubovaná a přikurtovaná, druhá visící za infůzi do strany, močák po X hodinách k prasknutí - a sestra si asi naivně myslela že se s bažantem odloženým na stolku odbavím sám. Po nějaké době se mi podařilo dohmátnout na "přivolávač" a vysvětlit jí že bez dopomoci to asi nepůjde... jenže co čert nechtěl, 40 let fixace na to že "do postele se neščí ani ve snu!" udělalo svoje o ono to "vleže" prostě nešlo. Normálně mě k tomu musela posadit - no co budu povídat, zážitek hodný vlákna humor...

A co se číňanů týče, ti rozšafnou konverzaci na společných záchodech Chutungů tradičně považovali za regulérní společenské setkávání a nedělali z toho žádnou vědu, mají o tom dodnes i divadelní hry...

xin_12070108092559919941.jpg

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

To pak hodne vysvetluje. Kolikrat clovek dorazi na verejne zachodky a ty jsou uspinene takovym stylem, ze to cloveku hlava nebere. Rikas si, kdyz si sednu na zachod, jak jsem schopnej zaspinit zed pul metru pod stropem? No a ejhle, uz je mi to jasnejsi :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...