Bert Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Aniž bych chtěl v této diskuzi v rámci Humoru pokračovat, tak já bych řekl, že ateista věří a agnostik pochybuje.Tak tahle hláška naopak do humoru patří. Vypadlo ti tam totiž NE .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Tak tahle hláška naopak do humoru patří. Vypadlo ti tam totiž NE .... :-)Nevypadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Jasně. Chápu. Z druhé strany to dává smysl. Konec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Prischera má pravdu. Ateista věří, že bůh není Já bych to celé uzavřel vtipem, který snad ocení i Bert: Asimilovaný Žid z newyorské Upper West Side, zatvrzelý ateista, poslal svého syna do Trinity School, která - navzdory názvu - byla zcela sekulární a měla velmi dobrou pověst. Asi po měsíci se synek otázal: ?Mimochodem, papá, víš, že to Trinity v názvu školy znamená Otec, Syn a Duch svatý??Otec, sotva zvládaje záchvat zuřivosti, chytil pevně synka kolem ramen a cloumaje s ním, pravil: ?Synu, teď ti něco povím, a koukej si to pamatovat! Je jenom JEDEN Bůh, ve kterého nevěříme!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Pobavili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Jakožto bezvěrec děravý jen čumím jak péro z gauče, ale začíná mne to bavit. Ještě chvilku pokračujte prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Asimilovaný Žid z newyorské Upper West Side, zatvrzelý ateista, poslal svého syna do Trinity School, která - navzdory názvu - byla zcela sekulární a měla velmi dobrou pověst. Asi po měsíci se synek otázal: ?Mimochodem, papá, víš, že to Trinity v názvu školy znamená Otec, Syn a Duch svatý??Otec, sotva zvládaje záchvat zuřivosti, chytil pevně synka kolem ramen a cloumaje s ním, pravil: ?Synu, teď ti něco povím, a koukej si to pamatovat! Je jenom JEDEN Bůh, ve kterého nevěříme!?Ten je krásnej! Děkuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Martar: super :-) ten jsem fakt ještě neznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Tak proč to hráli,když neměli branky? protože je před zápasem vytěžili............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Aniž bych chtěl v této diskuzi v rámci Humoru pokračovat, tak já bych řekl, že ateista věří a agnostik pochybuje.Tohle mi prijde ponekud nespravne. A-theista je proste protiklad theisty. Theista veri v boha. Atheista neveri v nic. Atheistovi je vsechno sumak. Agnostic je takovy theista pozer. Boji se rict, ze ho theismus nezajima, ale zaroven se nechce ani zaplest s cernoprdelniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 dovolim si OT vsuvkuateista věří, že nevěří ....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Před časem se kvúli pomlčce rozpadla ČSFR... nechci domýšlet, co ještě způsobí to moje lomítko fakt sorry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RenEdi Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 bylo to i poučné a vzdělávacívčetně super vtipu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Před časem se kvúli pomlčce rozpadla ČSFR... nechci domýšlet, co ještě způsobí to moje lomítko fakt sorry..... a co teprve takovej provázek, když se za něj necitlivě trhne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Jako moje zkusenost z autobusaku v Teheranu potvrzuje, ze to fakt Delaj nejak jinak. S kamosem jsme sli na malou a na wecku bylo jen cca osm polokabinek o vysce cca 120cm a fronta jak na banany. A v kabinkach nikdo, ale vsechny zamceny. Kdyz jsme tam vlezli a mocili ve stoje, tak ty vyrazy mistnaku staly za to. Nicmene spousta z nich v kalhotach, tak nevim jak se u moceni nad tou dirkou skladaj. A nejvic byl zazitek s Nepalcem v letadle cestou z Kathmandu. Frajer se neumel zamknout a kdyz jsem otevřel kabinku, tak typek seriozne sedel jako ve drepu na prkynku. Jsem fakt vyprsknul, takovej pohled jsem necekal... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 V Číně u velké potřeby bežně kouří, povídají si a klidně i telefonují. Volitelně tyto činnosti kombinují. O soukromí se samozřejmě hovořit nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Jo, to už bylo ve starým Římě. V lázních se s*alo hromadně, klidně až 10-20 lidí v jedný místnosti, a prej to bylo dobrý místo na důležitý hovory, dělaly se tam obchody atd....tedy vlákno Humor se nějak zvrhlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 (upraveno) 2uff: To máš podobné u starších Japonců a Japonek co nikdy necestovali ven - pokud bys celej život dřepěl nad dírou, taky by ti přišlo divné a "proti přírodě" kadit vsedě na sesli... Já měl tuhle podobnej "problém" po operaci ramene: jadna hnáta sešroubovaná a přikurtovaná, druhá visící za infůzi do strany, močák po X hodinách k prasknutí - a sestra si asi naivně myslela že se s bažantem odloženým na stolku odbavím sám. Po nějaké době se mi podařilo dohmátnout na "přivolávač" a vysvětlit jí že bez dopomoci to asi nepůjde... jenže co čert nechtěl, 40 let fixace na to že "do postele se neščí ani ve snu!" udělalo svoje o ono to "vleže" prostě nešlo. Normálně mě k tomu musela posadit - no co budu povídat, zážitek hodný vlákna humor... A co se číňanů týče, ti rozšafnou konverzaci na společných záchodech Chutungů tradičně považovali za regulérní společenské setkávání a nedělali z toho žádnou vědu, mají o tom dodnes i divadelní hry... Upraveno 12. března 2018 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 To pak hodne vysvetluje. Kolikrat clovek dorazi na verejne zachodky a ty jsou uspinene takovym stylem, ze to cloveku hlava nebere. Rikas si, kdyz si sednu na zachod, jak jsem schopnej zaspinit zed pul metru pod stropem? No a ejhle, uz je mi to jasnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Serte na to... ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky