pebe Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Hele já mám určité podezření tímhle směrem, když jsi říkal, že jsi v těch státech trochu pracovně. Jen nevím, jestli se soudní slyšení dá počítat Taky píše, že té "práce" je víc než očekával. Asi se jich ozvalo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Ja myslel, ze zensky mlati jenom Kuncak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 No vsak jo. O me tvrdi, ze je obtezuju. Nepravem. Ta ruka v jejich kalhotkach skoncila omylem, ja jen hledal kapesnik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Tak to jo, Andy. Kapesnik... prece vis, kam sis ho odlozil, ze jo, tak co by sis ho nemohl vzit zpatky, to je jasny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Byl posmrkanej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Tech kapesniku bylo vic, mel jsem rymu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Ja myslel, ze zensky mlati jenom Kuncak Kdybys videl me kolegyne, tak bys je triskal :-)), mlatit je malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Jeste kdyz jsme u toho, akorat nevim, jestli to je jeste humor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Já mám ten názor, že když se lidi mají příliš dlouho příliš dobře, tak jim začne jebat. Tohle je důsledek..Viz manspreading v Barcelone a podobné blablaminy... a nejhorsi z těch všech nových nápadů pro lepší a šťastnější svět je všeobecný minimální příjem. Ale trochu k tématu: Krize mezi Ruskem a Velkou Británii vrcholí. Uprostřed noci zvoní na Downing street 10 telefon. - Haló, mohu mluvit s Theresou May?- Ona teď spí.- Jestli se probudí, vyřiďte jí, prosím, že volal Vladimir.- Co znamená: ?jestli se probudí?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Jeste kdyz jsme u toho, akorat nevim, jestli to je jeste humor...Prostě si každý skočí tam, kde je zrovna volno. Chybí mi tam upozornění, že chlapi nemají chcát na dámském přes prkýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 ... a že ženský maj chcát v rámci rovnoprávnosti ve stoje. Nebo chlapi v sedě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 a better choice;) https://i.imgur.com/jBE7M1W.gifv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Dobrý kiss cam - a ještě jak dal mazácky tu ruku za hlavu ;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 ... a že ženský maj chcát v rámci rovnoprávnosti ve stoje. Nebo chlapi v sedě?Ženský maj chcát s tímhle nářadím:https://www.amazon.com/GoGirl-Female-Urination-Device-Lavender/dp/B003BEDUS6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Jo! Tak bez toho bych je na pánskej nepouštěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Ani na dámskej.Co kdyby tam byl někdo z nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky