financ Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 v klidu, do sekce prodej může přispívat nejdřív v únoru.
clockyclock Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Mě pobavil Sibiřův inzerát na rolády. Líbí se mi jak marketingově skvěle dává malinké fotky-aby zvýšil naši pozornost a potom jednu větší pro efekt. Navíc to nahrával několikrát a pokaždé přenáší tuto důležitost na jinou fotku. Zajímavé,netradiční a inovativní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 do pice, me se to ukazuje uplne normalne. zasranej imgbb. nemate tip na nejakej normalni photohosting?
JoyStick Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Mě už se to taky ukazuje v pohodě, to bude chyba na přijímači
Moty Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 mě se pro jistotu žádnej photohosting neukazuje:-(
Liqid Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Já taky vidím normální velikost (chrome).
Quido Morava Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 ja to videl prve taky s ruznou velikosti a ted uz je vse stejne - porad chrome
Maxmillian Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Takova technicka. Ja si myslim, ze ten image hosting pouziva nejaky CDN (https://en.wikipedia.org/wiki/Content_delivery_network) a nez se to rozdistibuuje, tak je mozny, ze to kazdemu ukaze neco trochu jineho a je jenom potreba pockat.
Quido Morava Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 do pice, me se to ukazuje uplne normalne. zasranej imgbb. nemate tip na nejakej normalni photohosting?Taky už to vidím normálně.
leebauer Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Přijde Karkulka k domu babičky a zaklepe na dveře. Babička řekne: ?Jen pojď dál, Karkulko.? Karkulka vejde do dveří a v posteli leží 3 babičky. Karkulka přijde k posteli a říká: ?Babičko, co je ti?? A babička odpoví: ?Mně nic, Karkulko, ale za to ty jsi zas ožralá jak hovado.?
VintageLover Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 V Polsku se s tím neserou. Vezmeš děcka do Electroworldu, a když se ti tam pak synátor nevleze kvůli telce, řekneš mu, ať si pod ni lehne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gorlo Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Ten chlapec slouží jako podložka, aby si neodřel interiér. To jsi špatně pochopil.
Návštěvník Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Konečně smysluplná stránka na facebooku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom4 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 "To dítě na mě skočilo"Asia Argento #MeToo
Doporučené příspěvky