Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Koukal jsem na to v Tapatalku a všechny byly rozmazané. Pokud je chyba na mém přijímači, tak se omlouvám.
sibirnaya Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Ja jedu vo vikendu jen z mobilu, ale tapatalk neprovozuju, kazdopadne me se to vokazuje na mobilni verzi fpoho..
Hardslimer Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Ja v mobilu (Chrome) - takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 mrdam celej imgbb. du s tim neco udelat..
sibirnaya Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 volove uz je to v cajku, Hasno? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/121045-breitling-emergency-mission/
mikymik Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Asi nějaký nováček... No, ale to asi bude nedovolený UP :-)
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 (upraveno) Jsem se sejmul lahví Bruichladdich. Sorry. Jdu na to kouknout. Jinak Sibiř má super barák i interiér, aby jako bylo jasno jako! Že jsem se mu smál, bo dal fotky do prodejního inzerátu, jak pojď na mě z boku, nic neznamená. Aby bylo jasno! I když má teda bohužel hrozné boty, to se už nedá nic dělat. Kvíz: V Kill Bill je pri předávání meče hraje skladba na panovu flétnu. Co je to zač? Bo to právě jede.. Upraveno 15. září 2018 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 K fotkám,... Vypadá to v cajku. Konečně je vidět, jestli jsou to hodinky, nebo lednička. To se prodá hned. Pocit, že když jde do tuhého, tak jsem v klidu, bo moje hodinky aktivují SEAL tým, je cool, jak cyp. Konec hlášení.
African Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Jsem se sejmul lahví Bruichladdich. Sorry. Jdu na to kouknout. Jinak Sibiř má super barák i interiér, aby jako bylo jasno jako! Že jsem se mu smál, bo dal fotky do prodejního inzerátu, jak pojď na mě z boku, nic neznamená. Aby bylo jasno! I když má teda bohužel hrozné boty, to se už nedá nic dělat.Kvíz: V Kill Bill je pri předávání meče hraje skladba na panovu flétnu. Co je to zač? Bo to právě jede..
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Koho to nechytnete za srdce a nevymačká ho jako citrón, tak je cynická kunda. S těmahle zásadníma postojema já jsem vyrůstal. Byl to chaos, Hendrix, Zeppelin, Hladík, Simon, Nohavica, ale taky třeba Romanian Wedding Song. Svět je plný barev. Ať žijem!
zceyee Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Fake? Hm, asi nám nezbyde, než požádat Sibiře o ukázku funkčnosti..... Vytržením toho bazmeku pod cifrem :-)Co by to v našich končinách mohlo reálně způsobit? Od včera to hledám, věděl by někdo znalejší? .. https://www.vutbr.cz/www_base/zav_prace_soubor_verejne.php?file_id=174994 "Frekvence 406 MHz využívá zejména systém COSPAS-SARSAT.Ten byl dříve navržen tak, aby detekoval signály vysílané při kmitočtech 406 MHz, 121,5 MHz a 243,0 MHz. Vzhledem k velkému počtu falešných poplachů a ztíženou možností jednoznačně identifikovat tyto majáky kvůli staré analogové technologii, přestal výstrahy z majáků pracujících na frekvencích 121,5 MHz a 243,0 MHz přijímat. V současné době přijímá signály pouze z digitální frekvence 406 MHz."
sibirnaya Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Ja mam v jednicce nejradsi sushi u Hattoriho https://www.youtube.com/watch?v=T2YJtk2-9do A top song je L' Arena
nekdo Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 proste Ennio Morricone neni potreba psat zadne dalsi superlativy
African Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Koho to nechytnete za srdce a nevymačká ho jako citrón, tak je cynická kunda. S těmahle zásadníma postojema já jsem vyrůstal. Byl to chaos, Hendrix, Zeppelin, Hladík, Simon, Nohavica, ale taky třeba Romanian Wedding Song. Svět je plný barev. Ať žijem! No jasný a jak ti je dneska ty kundo? :-) :-) :-)
sibirnaya Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Koho to nechytnete za srdce a nevymačká ho jako citrón, tak je cynická kunda. S těmahle zásadníma postojema já jsem vyrůstal. Byl to chaos, Hendrix, Zeppelin, Hladík, Simon, Nohavica, ale taky třeba Romanian Wedding Song. Svět je plný barev. Ať žijem! Jee, az ted sem si vsim tohohle postu. Tak su cynicka kunda, protoze tenhle song je neco prisernyho
Doporučené příspěvky