honza71 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Jsem to videl ted nekdy na instagramu a od ty doby premejslim, jestli je to nahrany nebo je to kruta realita. Jestli to druhy, tak teda potes koste Ten zvukaruv ksicht na konci mi moc nesedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Jsem to videl ted nekdy na instagramu a od ty doby premejslim, jestli je to nahrany nebo je to kruta realita. Jestli to druhy, tak teda potes koste Ten zvukaruv ksicht na konci mi moc nesedi.No hlavně tam nesedí ty jeho ochranné brýle proti střepům, těmi se prozradil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Fotky v Sibiřově inzerátu na Breitle. Jsem se normálně rozesmál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Sibir nema ani vkus, ani soudnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 No, šlo mi o kvalitu těch fotek, možná kdybys to poslal do LG, tak radši zavřou krám. Takhle se tady fotí fejky, ne origo Breitle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Fake? Hm, asi nám nezbyde, než požádat Sibiře o ukázku funkčnosti..... Vytržením toho bazmeku pod cifrem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Fotky jsou v poho, zkus jinej prohlížeč, některé hází miniatury. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Koukal jsem na to v Tapatalku a všechny byly rozmazané. Pokud je chyba na mém přijímači, tak se omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Ja jedu vo vikendu jen z mobilu, ale tapatalk neprovozuju, kazdopadne me se to vokazuje na mobilni verzi fpoho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Já to vidím takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Ja v mobilu (Chrome) - takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 mrdam celej imgbb. du s tim neco udelat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 No, ale to asi bude nedovolený UP :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Dej mu ban Roberte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 volove uz je to v cajku, Hasno? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/121045-breitling-emergency-mission/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Jasně Honzo,už je to Gut . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Asi nějaký nováček... No, ale to asi bude nedovolený UP :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 (upraveno) Jsem se sejmul lahví Bruichladdich. Sorry. Jdu na to kouknout. Jinak Sibiř má super barák i interiér, aby jako bylo jasno jako! Že jsem se mu smál, bo dal fotky do prodejního inzerátu, jak pojď na mě z boku, nic neznamená. Aby bylo jasno! I když má teda bohužel hrozné boty, to se už nedá nic dělat. Kvíz: V Kill Bill je pri předávání meče hraje skladba na panovu flétnu. Co je to zač? Bo to právě jede.. Upraveno 15. září 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 K fotkám,... Vypadá to v cajku. Konečně je vidět, jestli jsou to hodinky, nebo lednička. To se prodá hned. Pocit, že když jde do tuhého, tak jsem v klidu, bo moje hodinky aktivují SEAL tým, je cool, jak cyp. Konec hlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky