morbo Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Ty kroksy bych mu odpustil ale bez podpesenky je to takove vulgarni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Nejspíš fotomontáž, ale i kdyby ne, žádný překvápko... Nechutný komoušský prase... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 To je docela nevkusná fotka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Jo chvíli jsem myslel, že jsem v Co nosí VIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Nejspíš fotomontáž, ale i kdyby ne, žádný překvápko... Nechutný komoušský prase... S podobnými zasvěcenými výlevy běž komentovat novinky,cz Fotka vznikla záměrně, není to fotomontáž. V rámci propagace slečny XY jich bylo víc.S tím komoušským prasetem si taky dovolím nesouhlasit. Prominent režimu - beze všeho, ale proč prase? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Komoušské prase komentovat nebudu, to je na názoru každého... Ale teda jestli tahle fotka vznikla záměrně k propagaci kohokoliv a čehokoliv, tak to je teda dost hrůza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Jak je to s tou hudbou relativní. Onehdá jsem se ožral s kámošem, co je koncertní mistr ve hře na housle oběma rukama a pouštěli jsme si navzájem hudbu a ten z rockovejch kapel vzal tak tak na milost jen Gentle Giant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 @Bert: Přiznávám, že nejsem střízliv, takže reakce byla dost impulzivní - sorry... Zasvěcený samozřejmě nejsem, ale M.D. je pro mě synonymem nevkusu a nenapadlo mě, že by se s "tím" někdo nechal dobrovolně vyfotit ve snaze o sebepropagaci... A prominent komunistického režimu je pro mě prasetem tak nějak z definice... @elloco: Gentle Giant jsou moje srdcovka, z Nothing At All mám husinu pokaždý, takže dík za připomenutí - dám si to jako requiem než budu vymazán z Chronomagu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Bert chtěl možná říct, že M.D. je fantastickej člověk a výjimečnej umělec a že to, co tady předváděl za minulýho režimu dělat musel ale nikdy s tím nesouhlasil. S podobnými zasvěcenými výlevy běž komentovat novinky,cz Fotka vznikla záměrně, není to fotomontáž. V rámci propagace slečny XY jich bylo víc.S tím komoušským prasetem si taky dovolím nesouhlasit. Prominent režimu - beze všeho, ale proč prase?Protože každej prominent jakýhokoli režimu je z podstaty prase. O prasáctví M.D. já osobně vůbec nepochybuju. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 (upraveno) S tim MD to mam slozite. Je to svetsky, ve svem oboru asi spicka, producent lidove zabavy, urcite bude hodne pracovitej, ve svym osobnim zivote si s malou dverkou prosel peklem. Nebudu ho soudit, je zavisl na prizni. Davy ho chtely a chteji, proc by nedelal to, co dela. Vice nez prominent mi pasuje dvorni sasek. Hruza je, ze bude odmenen statnim vyznamenanim na 100. let vyroci republiky. S timhle vysmechem ceske statnosti se nemuzu smirit. Co dela hradni luza s jakoukoli symbolikou tohodle statu, je neco priserneho. Politika je vetsinou spina a ucel sveti prostredky. Proto chapu, proc se drtiva politiku chova jako zver. Ale tahle degradace symboliky je pro me neco jako jit na Dusicky na hrbitov,, cumet na hrob, vychlastat tam lahvace, postavit ho na desku, tipnoit o nahrobek vajgla a vychcat se u prvni tuje. StrasnyEdit: takhle jsem uz trpel nekolikrat Upraveno 8. října 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 (upraveno) Neni to humor a za to umisteni se omlouvam. Vyplynulo to z frustrace, ktera me v souvislosti touhle saskarnou vzdycky prepadne Upraveno 8. října 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Zas nemějte ty frňáky tak nahoru...Vox populi, vox Dei, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Zas nemějte ty frňáky tak nahoru...Vox populi, vox Dei, ne ? Jistě, vzpomeňme třeba dopisy pracujících, kteří žádali popravu Milady Horákové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Jistě, vzpomeňme třeba dopisy pracujících, kteří žádali popravu Milady Horákové.Zase to nehroť. Radši sem dej nějaký dobrý vtip. Myslim, ze v postu carodeje je poradna hrst sarkasmu a ironie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Zase to nehroť. Radši sem dej nějaký dobrý vtip. Myslim, ze v postu carodeje je poradna hrst sarkasmu a ironieTo v mém taky. Vtip?Kouká táta se synem v televizi na fotbal, fotbal skončí, začne erotický film a táta povídá: no, chlapče, je čas jít spát. A syn na to: ale tati, vždyť je mi už třiadvacet. A fotr: no to je furt dost málo na to, abys tady seděl a koukal, jak si honím péro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Bert chtěl možná říct, že M.D. je fantastickej člověk a výjimečnej umělec a že to, co tady předváděl za minulýho režimu dělat musel ale nikdy s tím nesouhlasil.Nechtěl říct a neřekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Skrytý mechanismus zničil obraz za 30 milionů. https://technet.idnes.cz/banksy-skartovat-obraz-aukce-sotheby-s-d90-/tec_technika.aspx?c=A181007_232325_tec_technika_pka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Pecka. A nejlepší na tom je, že se tim zničenim ten obraz ještě stopro zhodnotil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 S podobnými zasvěcenými výlevy běž komentovat novinky,cz Fotka vznikla záměrně, není to fotomontáž. V rámci propagace slečny XY jich bylo víc.S tím komoušským prasetem si taky dovolím nesouhlasit. Prominent režimu - beze všeho, ale proč prase? To jsme to dopracovali, když už není přípustný ani termín "Komoušský prase". Dnes už to tedy jsou "prominenti režimu" a možná za pár let to budou "oběti systému"... Palach teď musí v penálu rotovat jak dynamo... Sorry za offtopic. Bydlím na vesnici, kde je komanč každej druhej a tak jsem na tohle "mytí rukou" a zlehčování přecitlivělej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 (upraveno) S tim MD to mam slozite. Je to svetsky, ve svem oboru asi spicka, producent lidove zabavy, urcite bude hodne pracovitej, ve svym osobnim zivote si s malou dverkou prosel peklem. Nebudu ho soudit, je zavisl na prizni. Davy ho chtely a chteji, proc by nedelal to, co dela....Souhlas. Michal David a "komunistické prase"? Proberte se, nikdy nebyl v KSČ, i z Pionýra ho vyhodili. A málokdo má ke komunistům dál než rodina Kludských. Že byl populární za minulého režimu? To bychom museli stejně nazvat i Gotta a mnoho dalších. Naopak skladatel je vynikající, vyrostla na něm minimálně jedna generace včetně hokejistů z Nagana. Teda ne že bych jeho muziku poslouchal. Teda ne že bych si myslel, že má dostat státní vyznamenání. Upraveno 8. října 2018 uživatelem Kamil 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky