Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem chtěl původně pro ilustraci přihodit první googlův obrázek pořádnejch černejch bimbasů, ale Baldič si koukám už teď beznadějně sedí na vedení - a zdejším evangelistům sluníčkovo genderových sraček by z "příliš explicitního obsahu" mohl zbytečně vyletěl tlak. Tak proč si kazit sobotní večer... B)

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Protoze ti tvoji "pichaci z Vychodni Evropy" s nami sdileji socialne-historicko-kulturni hodnoty. Nerikam, ze uplne stoprocentne, ale neporovnatelne vic, nez ti tvoji "plavacci". A moc nerozumim tomu opovrhovani lidmi z vychodu. Jsou to normalni stejne vzdelani  lidi jako ty nebo ja. Nejsou to zadni burani. Predpokladam, ze bys nechtel slyset, jak o tobe kdokoli na zapad od nas prohlasuje, ze jsi vychodni luza. Dokonce ti, co jdou za praci budou ti schopnejsi, protoze maji odvahu jit pracovat do zahranici.

Já vod tý doby, co sem viděl Volyň považuju Ukrajince za zasranej pronárod. A někde sem čet, že úsměv považujou za slabost, což sem okusil při stavbě plotu, když sem zkoušel  je vykořisťovat.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

V Sudetech se někteří Češi také jistě předvedli.

Od té doby, co jsem v jednom korporátu zažil nabalování ?azbuk? až do fáze, kdy musela zasáhnout centrála, se mi z ruštiny v Praze dělá nevolno a to jsem okupaci nezažil. Naposledy uvedlo RJ jako první jazyk snad 10 %. Přerod firmy trval 3 roky, výsledné skóre bylo tak 50 % rusky mluvících ze 115. Expatům, i přes úsměvné situace kdy nadřízený Čech měl o hodně nižší plat než jeho cizokrajný podřízený, jsme se nebránili. Naopak jsme volali po rodilých mluvčí z Maďarska a Bulharska, ale nic. Na HR zůstala Běloruska a Kazaška, do prvního kola se dostávaly převážně lidé z bývalého Svazu, uzavírali se do sebe a zároveň vytvářeli národnostní slupinky, které se mezi sebou nesnášely. Poslední kapkou byly inzeráty s povinným jazykem, kterým se v našem clusteru opravdu nemluvilo v žádné z 9 zemí. Mnoho z nich jen prezentovalo za svou práci jiných a do Evropy chováním prostě nepatří, ale našli se i pracanti. Ta soudržnost nám Čechům bohužel chybí.

Následnou derusifikaci pomohl re-clustering. Poláci Ukroše v době sypání soli do starých ran opravdu moc nemuseli, takže stačilo prověřit jejich poctivost a vždycky se nějaký důvod pro odchod našel.

Je mi to vlastně líto, ale pokud mám převážně negativní zkušenosti, nemůžu na východní národy nahlížet jinak a od začátku ke každému přistupuji velmi opatrně, zatímco ostatním defaultně důvěřuji i za cenu brzkého zklamání.

Odesláno

Tak ja som si zvykol hovorit o ludoch z Ukrajiny skor nez o Ukrajincoch, lebo mi bolo vysvetlene ze nic take ako etnicky Ukrajinec neexistuje.

Odesláno

V Sudetech se někteří Češi také jistě předvedli.

Od té doby, co jsem v jednom korporátu zažil nabalování ?azbuk? až do fáze, kdy musela zasáhnout centrála, se mi z ruštiny v Praze dělá nevolno a to jsem okupaci nezažil. Naposledy uvedlo RJ jako první jazyk snad 10 %. Přerod firmy trval 3 roky, výsledné skóre bylo tak 50 % rusky mluvících ze 115. Expatům, i přes úsměvné situace kdy nadřízený Čech měl o hodně nižší plat než jeho cizokrajný podřízený, jsme se nebránili. Naopak jsme volali po rodilých mluvčí z Maďarska a Bulharska, ale nic. Na HR zůstala Běloruska a Kazaška, do prvního kola se dostávaly převážně lidé z bývalého Svazu, uzavírali se do sebe a zároveň vytvářeli národnostní slupinky, které se mezi sebou nesnášely. Poslední kapkou byly inzeráty s povinným jazykem, kterým se v našem clusteru opravdu nemluvilo v žádné z 9 zemí. Mnoho z nich jen prezentovalo za svou práci jiných a do Evropy chováním prostě nepatří, ale našli se i pracanti. Ta soudržnost nám Čechům bohužel chybí.

Následnou derusifikaci pomohl re-clustering. Poláci Ukroše v době sypání soli do starých ran opravdu moc nemuseli, takže stačilo prověřit jejich poctivost a vždycky se nějaký důvod pro odchod našel.

Je mi to vlastně líto, ale pokud mám převážně negativní zkušenosti, nemůžu na východní národy nahlížet jinak a od začátku ke každému přistupuji velmi opatrně, zatímco ostatním defaultně důvěřuji i za cenu brzkého zklamání.

Snad 2 promile v žíle po Morganu Black Spiced má vliv na můj coming out: Nebojte se, jsem čistokrevný hetero... :-)))) Po mých více než 20 letech zkušeností v korporátním prostředí musím vyjevit svou neblahou zkušenost s národnostmi. Největší zmrdi, se kterými jsem se v korporátu setkal (dle mého subjektivního hodnocení), byli sestupně Rusové, Češi a Francouzi.Takový festival neexistence elementárních pravidel slušnosti, čestnosti a spolehlivosti jsem nezažil. Prostě lháři, křiváci, šmejdi, burani. Vzhledem k všeobecnému počtu Rusů se s tím pojí také zkušenost z hotelů na dovolených (kdo nezažil, nepochopí)... A ač to bude nepopulární, korelace s pohlavím jednotlivých jedinců byla více než zřejmá - pro méně chápavé, osoby ženského pohlaví se umístily v mém žebříčku výrazně níže. Naopak nejméně negativních zkušeností jsem měl u Američanů, Britů, Irů a u nás tak tak dehonestovaných Němců a Poláků, s Maďary mám poměrně dobré zkušenosti, s "hornouheráky" (sorry bratia) také. No, je potřeba vzít v úvahu statisticky omezený počet jedinců, se kterými se moje maličkost setkala,... Asi to bude o lidech, ale vlastní zkušenosti nás formují (přestože na pár Francouzů nedám jinak dopustit, ten zbytek fakt ne...) a třeba z Rusů považuji za osobního přítele pouze jediného...

Odesláno (upraveno)

Trochu to koresponduje s mojí zkušeností s lítáním po světě. Nejhorší chování lidí na letištích- Paříž, Moskva. Praha docela dobrý, vyjma českých aerolinek...

Jo zapomněl jsem - maďaři strašný. Ale už dávno krachli, takže už se s tím  netrápím...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno (upraveno)

S Francouzama a Rusama celkem souhlasím. I když - měl jsem v týmu dva ruské programátory a oba byli super. Spolehliví a snaživí. Ale oba hned po škole odešli do Anglie. Francouzi mě serou všichni.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

Humor.. vlakno humor! :-)

Tak aspon takhle:

Hádají se Němec, Rus a Čech o tom, kdo zná lepší hospodu.

Němec povídá: "Já znám u nás hospodu, kde dostaneš po každém třetím pivu jedno zdarma."

Rus odpoví: "To nic není, to já znám u nás hospodu, kde máš každý druhý panák zdarma."

Čech kontruje: "To u nás je hospoda, kde každý pátek chlastáš zdarma a večer si pak zašukáš s kým chceš."

Oba se zarazí a povídají:" To kecáš, kolikrát jsi to zažil?"

"No, já ještě nikdy, ale ségra už dvakrát!"

Odesláno

Dneska od kolegy:

Krtečkovi se zlomí lopata a tak se vypraví za ježkem, aby mu půjčil svoji.

V půli cesty si povídá: "No on ten ježek je celkem lakomej, kdoví jestli mi ji vůbec půjčí. Ale což, když už jsem došel až dem, tak to zkusím"

Ve 3/4 cesty se zataví a povídá si: "Ten pazdrát ježek mi ji asi nepůjčí...ale tak když už jsem tady, tak to dojdu."

Kousek před ježkovým domkem už si říká: "Ta mrcha ježek mi tu lopatu určitě nepůjčí...ale byla by blbost to alespoň nezkusit, když už jsem tady."

Dorazí před ježkův dům, vezme z cesty kámen, hodí ho do okna a zařve: "Tak si tu zku##enou lopatu narvi třeba do prdele ty svině lakomá!!"

Odesláno

Nevím, jestli to tu už nebylo, ale na to i má němčina stačí :

"Du, Sara, wie heisst der Stern mit den langen Schwanz?"

"Hugo, doch!"

Odesláno

Má přítelkyně z Rakouska hodnotí mé "ložnicové výkony" na stupnici 1?10. Jelikož německy neumím, domlouváme se anglicky. Dneska jsme zkoušeli anál a ona pořád křičela 9. Zatím můj nejlepší výkon!

Odesláno

Má přítelkyně z Rakouska hodnotí mé "ložnicové výkony" na stupnici 1?10. Jelikož německy neumím, domlouváme se anglicky. Dneska jsme zkoušeli anál a ona pořád křičela 9. Zatím můj nejlepší výkon!

Tohle je starý ale znáte pozici "Crosbyho blafák" ? Je to vlastně normálně zezadu, akorát těsně před vyvrcholením holce flustnete na záda. Ona si bude myslet, že jste se udělali a otočí se a vy jí to pošlete mezi oči  :lol2:

Zdroj: Dědeček mého kamaráda :D  

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...