Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A to ty chudinky berou nižší mzdu za "stejnou" práci, při rozvodu jsou to ty jediné spravedlivé, před dvaceti lety po nich chtěl nějaký (v současnosti dobře situovaný) pán sex, případně je udeřil penisem do obličeje, z čehož mají trauma ještě dnes, jejich větší zastoupení v politice je spojeno s propagandou progresivních medií, že ony nekradou a nepodvádí (narozdíl od těch hnusných samců)... Prostě elita lidstva diskriminovaná tou horší polovinou lidstva.

Kdo někdy dělal v ženském kolektivu by mohl vyprávět.

Odesláno

problém vidím v tom, že braillovým písmem, čínštinu nenapíšeš, ale v principu má ten text hluboký pravdivý význam :-) 

Odesláno

vidis, mne napriklad ten vtip s fotrom vobec nepride vtipny.. resp mu vobec nerozumiem, v com je pointa.

Já zase skoro uvažoval, že si ho dám na triko :) Asi se mi teď vybavujou spíš rodičovský fóry v souvislosti tady s tim émiminem (kdyby nebylo emimina, musel by (si) je chronomag vytvořit).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak jsem si přečetl ovulační vlákno a myslím že poustevničení není úplně blbej nápad. To se to se nemělo stát....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...