Franta Dobrota Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 Chceme malý a levný stát, který nikoho neotravuje, vyhlásil Babiš (https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ano-volebni-snem-2019-babis-vlada-vize.A190216_114439_domaci_kop) - Je to ještě humor???
varjag Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 Neni :-(( V deniku N vykladal o vyvoleném národu. " náš národ je genericky určen abychom hráli vetsí roli než doposud..." Nevim jestli myslel Slovaky nebo Čechy, ale nejak mě připomněl Hitlera....
Liqid Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 Hoši, kašlete na politiku, kobliháře stejně o ničem nepřesvědčíte.
PepaSFI Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 nevím jestli to spíš nepatří do vlákna o kávě. Všecko co jsme znali o správném podávání kávy bylo špatně!Jeden nejmenovaný obchodní řetězec na výrobku své "exkluzivní" značky doporučuje podávat kávu takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
noviisek Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 Dlouho tu nebyla politika, tak tímhle téma opět na dlouho vycerpam. Dnes jsme s malym koukali zrovna na já padouch.
instant Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 dnes uz puskohlady nemaju zameriavaci kriz..?
straspol Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Odesláno 18. února 2019 dnes uz puskohlady nemaju zameriavaci kriz..?Některé ne, snaží se o náboženskou korektnost. Některé lidi by to mohlo urážet...
Honza.manta Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Odesláno 18. února 2019 Některé ne, snaží se o náboženskou korektnost. Některé lidi by to mohlo urážet... Díky, hned mám hezčí ráno!!
spineshank Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Odesláno 18. února 2019 Vyrazí si tři chlapci do bordelu a jelikož nejsou bohatí složí se na jednu kurvu dohromady. Vylosují kdo půjde první. Vejde do pokoje první chlápek a hned mu ho začne kouřit. V tom další dva za dveřmi poslouchají řev,chlápek vyleze a postěžuje si že ho má moc velkýho a natrhl jí pusu. Vejde druhej chlápek a za chvíly je slyšet řev. Chlápek vyleze a povídá že ho má velkýho a natrhl jí číču. Vejde třetí chlápek a za dveřmi je slyšet šílený řev. Ti dva se na sebe podívaj. Vyleze třetí chlápek a povídá já ho mám moc malýho tak jsem jí zlomil aspoň ruku.
Frostie Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 H Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Cekam kdy vyhodi mluvciho, ze ji spatne nabrifoval... ono uz to jednou na MPO tak bylo a myslim ze taky ohledne mobilu....
cabajka Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Jožko sedí pred kostolom a plače. Príde k nemu kňaz a pýta sa ho: "Vari sa ti niečo stalo, že tak plačeš?""Aaale, umrel mi dedko ...""Tak vieš čo?" hovorí kňaz. "Bež za farárom a on ti určite pomôže ..."Jožko odpovie: "Aaale, otče, sex je to posledné, na čo teraz mám náladu
VS Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Manželka: Podívej mám celitudu, nemám jít na plastiku?Manžel se zamyslí: Ále, na to moje mrdání...
par-pa Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 zdroj nevim, ale nasel jsem pokracovani je stejne vyzivny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dawe009 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Zdroj je Svět Motorů. Vyšlo to vánočním čísle 2016 a prý je to test, který měl vyjít v roce 1984..ze jim to prý poslala strana, že to mají vydat a oni odolali a nevydali. Celý je to samozřejmě fejk
Doporučené příspěvky