clockyclock Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 TOPPP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 @Lynx12: A tyhle dva ruské prototypy supertěžkého terénního tahače (na podvozku z raketového transportéru) viděls?Hustý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Paní učitelka se ptá žáků:- "Když máte na plotě pět ptáků a jednoho zastřelíte, kolik jich tam zůstane?"Pepíček se hlásí: - "Ani jeden, všichni ptáci odletí po výstřelu." Paní učitelka přikývne: - "Správná odpověď je čtyři, ale líbí se mi takový způsob uvažování." Na to Pepíček řekne:- "Paní učitelko, i já vám dám jednu otázku. Tři ženy sedí na lavičce a každá má zmrzlinu. První ji opatrně olizuje z boku, druhá ji cumlá shora skoro až ke kornoutu a třetí jemně uhryzává od vršku. Která z nich je vdaná?"Učitelka se začervená, ale nakonec odpoví: - "Podle mě ta druhá, co si zmrzlinu dává celou do úst."Pepíček na to řekl: - "Správná odpověď je ta, která má prstýnek, ale líbí se mi váš způsob uvažování." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Mě v tom odkazu zaujalo todle triko:https://www.kompot.sk/eshop-en-us/men/t-shirts/unisex-t-shirt-instant-karma-black/ na spodaroch by to bolo lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 https://www.novinky.cz/domaci/503259-shromazdeni-okamurovcu-na-vaclavskem-namesti-doprovazi-hlukova-olympiada.html Je toto ještě humor? :-) Absolventi vysoké školy života mají třídní sraz. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 https://www.novinky.cz/domaci/503259-shromazdeni-okamurovcu-na-vaclavskem-namesti-doprovazi-hlukova-olympiada.html Je toto ještě humor? :-) Absolventi vysoké školy života mají třídní sraz. :-)Doufám, že je maminka doma nezapomněla namazat opalovacím krémem. Je tam teplo Jsem takhle jednou omylem vyšel doprostřed něčeho podobného. Byl to teda pochod dsss proti ubytovně. Jsem vyšel z čajovny (vedle ubytovny) a v tom to začalo. Těžkooděnci, koně, slzný plyn atd.... No celkem zážitek, ale co mě zaujalo byl pokřik na policisty: "platíme Vás z našich daní" Tak jsem si prohlídl ty lidi kolem a říkal jsem si do píči z jakých daní ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 V Boršicích to Ferimu udělali Muller s Thurgauem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Pro JoySticka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 ?Maminko, jak jsem se narodila?? ?Jednou nám s tatínkem bylo moc hezky, tak jsme se rozhodli, že spolu zasadíme malé semínko. Tatínek ho dal pěkně do hlíny a já se o něj starala a oba jsme chtěli, aby z něj jednou vyrostla velká zdravá kytička. A tak se stalo, že jsme jednoho dne uviděli malý lístek a pak další a další a za pár měsíců to byla velká rostlinka, která nám dělala velkou radost. A když to bylo devět měsíců, nastal čas. S tátou jsme ji otrhali, usušili, smotli brčko a zhulili se tak, že jsme při mrdání zapomněli na kondom.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Jo jo. V tancích já se vyznám. Jo a máte raději walz nebo tango? No spíš Panzerkampfwagen VIII Maus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 ?Maminko, jak jsem se narodila???Jednou nám s tatínkem bylo moc hezky, tak jsme se rozhodli, že spolu zasadíme malé semínko. Tatínek ho dal pěkně do hlíny a já se o něj starala a oba jsme chtěli, aby z něj jednou vyrostla velká zdravá kytička. A tak se stalo, že jsme jednoho dne uviděli malý lístek a pak další a další a za pár měsíců to byla velká rostlinka, která nám dělala velkou radost. A když to bylo devět měsíců, nastal čas. S tátou jsme ji otrhali, usušili, smotli brčko a zhulili se tak, že jsme při mrdání zapomněli na kondom.?:-))))))) "Maminko, jak se rodí děti?", ptá se dcera matky. Matka chvíli přemýšlí a říká: "No to dá tatínek mamince takové kouzelné semínko, ze kterého jí v bříšku vyroste děťátko." "A to semínko musíš spolknout?" "Ano. Ale jen, když potřebuji nové boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Pro JoySticka ten je dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 (upraveno) :-))))))) "Maminko, jak se rodí děti?", ptá se dcera matky. Matka chvíli přemýšlí a říká: "No to dá tatínek mamince takové kouzelné semínko, ze kterého jí v bříšku vyroste děťátko." "A to semínko musíš spolknout?" "Ano. Ale jen, když potřebuji nové boty.:-)) Upraveno 26. dubna 2019 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky