geometr Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 No tvl, to fakt nee :-))) Ale teď vážně, nevím, jestli jsou větší chudáci ti lidé nebo noviny, který je defacto zesměšňujou před celým národem nebo jestli je to dobře vymyšlená pohádka. Ať tak anebo tak, blbci jsou prej šťastný lidi.
travex Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Jaderní fyzici to nebudou, ale asi není nutný si hned "kopnout".
Klotzman Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Jsou to prostě jednoduchý lidi. Takových je část populace, jen když to takhle vyleze na povrch, tak to vypadá spíš smutně než vtipně. Takových je, obávám se, značná část populace...
Liqid Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Nejvtipnější na tom je, že kdyby jim to ti dobráci v Polsku nezacálovali, tak tam asi fakt umřou...
geometr Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Jaderní fyzici to nebudou, ale asi není nutný si hned "kopnout".Tak ono možná zas jaderní fyzici jako opačný extrém taky třeba nebudou nejpraktičtější :-)
Duke650 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Jaderní fyzici to nebudou, ale asi není nutný si hned "kopnout".Tady se ještě držíme u zdi a nekopeme,ale diskuse pod článek na idnes je pro silné žaludky.Je to obrázek stavu dnešní společnosti:- někdo duchem slabej se vlastní blbostí dostane do svízelné situace- někdo jinej tu situaci vyřeší- ten duchem slabej místo toho, aby se někde v koutě styděl, tak se prezentuje v médiích- "novinář" ty sračky s chutí rozmázne, aby to ještě víc smrděloUpřímně lituji děti těch dvou jednoduchých lidí. Ty děcka budou mít od září ve škole peklo.
Duke650 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Tak ono možná zas jaderní fyzici jako opačný extrém taky třeba nebudou nejpraktičtější :-)Máte štěstí, že jdu kolem - co máte proti nám jaderným fyzikům? :-)
geometr Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Duke650, ... no člověče, tohle je k zamyšlení (teda ne tady pro nás, jako konzumenty těch novinářem rozmáznutejch sraček). Oni se rodičové přecejen za přispění médií postarali dětem o nezapomenutelné prázdniny, o tom žádná. To už je ale opravdu smutný.
Lynx12 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 ...ale diskuse pod článek na idnes je pro silné žaludky....Kdyby jen tahle......ono diskuze na iDnes všeobecně jsou smutným obrázkem stavu dnešní společnosti....
Baldic Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Prvni den mi prislo neuveritelny, jak muze byt nekdo az takhle prostoduchy. Ale kdyz jsem si precetl ten vcerejsi clanek, tak mne jich prislo lito. Rozhodne nepatri k nejchytrejsim, ale zas na druhou stranu to prece neznamena, ze by meli sedet doma na zadku a neukazovat se nikde. Podle me to nemaji jednoduche a to, ze, jak tu nekdo zminil, nejsou nejostrejsi pastelky v penalu, jim moc nepomaha.
Liqid Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 (upraveno) Pokud pětičlenná rodina má příjem cca dvacku, má na sebe exekuce, žije na staveništi a jezdí vrakem, tak na dovču u moře prostě nemají a měly by se vyvalit tak maximálně u rybníka. Prostě by měli umět zhodnotit své reálně možnosti, taky nelezu na Everst, protože bych na to fyzicky neměl. Upraveno 24. července 2019 uživatelem Liqid
luidis Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Dunning - Krugerův efekt. Fascinující psychologický fenomén. Ti lidé nejsou schopní poznat svou nekompetenci v dané oblasti.
Návštěvník YPO Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 hele k tomu článku ..... je to prostě napsaný tak aby to lidi četli ..... možná trošku přifouknutý, ale stalo se ...... tohle se může stát každýmu s trochu jiným scénářem ať je to pitomec, jadernej fyzik, nebo jiná perzóna co mě obecně sere je debilita lidí ..... dříve jsem to nevnímal, protože jsem se stýkal více méně jenom se vzdělaným lidem, ale od tý doby co se zabývám jinou činností a poslouchám dnes a denně dialogy živé, nebo telefonní, tak jsem to celý přehodnotil a dnes lidi už nenávidím a když nemusím tak nevycházím ....určitě existují nějaké statistiky s průměrným IQ, EQ atd. a klidně si troufnu říct, že jsme hodně pod průměrem a pro to to v týhle díře vypadá tak jak vypadá nazdar du ven
dawe009 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Mně hlavně nejde do hlavy, proč si za 30 tis. koupili největší hujdu v okolí a nekoupili děckám zájezd autobusem na sever Itálie, kterej stojí fakt pár korun na hlavu. To jim tohle přišlo jako "levnější"? No asi jo.. Já vím, že na tom není každej dobře a že ne každej řeší hodinky za dvě kila. Může mě pak ale vždycky jebnout, když vidím rodiče si stěžovat, že nemají peníze, nemůžou koupit dětem to a tamto, ale na chlast a cigára jim vždycky zbyde a k tomu zevlujou doma a práce jim nevoní (myslím obecně, ne tuto konkrétní rodinu)
morbo Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Přesně ... přitom stačilo kdyby hodil dotaz do Vybírám káru / Kam na dovolenou a určitě by dost lidí rádo poradilo ...
zhrado Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Máte štěstí, že jdu kolem - co máte proti nám jaderným fyzikům? :-)Čéče Duke, čo vedie ľudí byť jadrovým fyzikom? Nikdy som o žiadnom reálne nepočul, iba som čítal o Ďatlovovi z Černobylu Vždy ma to fascinovalo a predstavoval som si vás ako riadne mozgové kapacity. Celé to vyštudovať a potom sa zamestnať v elektrárni, v dakej riadiacej funkcii.. Na to nemá hocikto. Pre mňa obyčajného klobúk dole pred vami
tommi_d Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Ono to možno bude mať i pokračovanie... Pani Eva na konci článku oznamuje, že každopádne do Poľska ešte pôjdu...
odjinud Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Cekam, ze rok bude pokracovani, cesta do Chorvatska. To je dal, tak tam muzou vzniknout jeste zajimavejsi situace :-)
Tomas_2002 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky