Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tvl, to fakt nee :-))) Ale teď vážně, nevím, jestli jsou větší chudáci ti lidé nebo noviny, který je defacto zesměšňujou před celým národem nebo jestli je to dobře vymyšlená pohádka. Ať tak anebo tak, blbci jsou prej šťastný lidi.

Odesláno

Jaderní fyzici to nebudou, ale asi není nutný si hned "kopnout".

Tady se ještě držíme u zdi a nekopeme,

ale diskuse pod článek na idnes je pro silné žaludky.

Je to obrázek stavu dnešní společnosti:

- někdo duchem slabej se vlastní blbostí dostane do svízelné situace

- někdo jinej tu situaci vyřeší

- ten duchem slabej místo toho, aby se někde v koutě styděl, tak se prezentuje v médiích

- "novinář" ty sračky s chutí rozmázne, aby to ještě víc smrdělo

Upřímně lituji děti těch dvou jednoduchých lidí. Ty děcka budou mít od září ve škole peklo.

Odesláno

Duke650, ... no člověče, tohle je k zamyšlení (teda ne tady pro nás, jako konzumenty těch novinářem rozmáznutejch sraček). Oni se rodičové přecejen za přispění médií postarali dětem o nezapomenutelné prázdniny, o tom žádná. To už je ale opravdu smutný.

Odesláno

...

ale diskuse pod článek na idnes je pro silné žaludky.

...

Kdyby jen tahle......ono diskuze na iDnes všeobecně jsou smutným obrázkem stavu dnešní společnosti....

Odesláno

Prvni den mi prislo neuveritelny, jak muze byt nekdo az takhle prostoduchy. Ale kdyz jsem si precetl ten vcerejsi clanek, tak mne jich prislo lito. Rozhodne nepatri k nejchytrejsim, ale zas na druhou stranu to prece neznamena, ze by meli sedet doma na zadku a neukazovat se nikde. Podle me to nemaji jednoduche a to, ze, jak tu nekdo zminil, nejsou nejostrejsi pastelky v penalu, jim moc nepomaha.

Odesláno (upraveno)

Pokud pětičlenná rodina má příjem cca dvacku, má na sebe exekuce, žije na staveništi a jezdí vrakem, tak na dovču u moře prostě nemají a měly by se vyvalit tak maximálně u rybníka.

Prostě by měli umět zhodnotit své reálně možnosti, taky nelezu na Everst, protože bych na to fyzicky neměl.

Upraveno uživatelem Liqid
Návštěvník YPO
Odesláno

hele k tomu článku ..... je to prostě napsaný tak aby to lidi četli ..... možná trošku přifouknutý, ale stalo se ...... tohle se může stát každýmu s trochu jiným scénářem ať je to pitomec, jadernej fyzik, nebo jiná perzóna

co mě obecně sere je debilita lidí ..... dříve jsem to nevnímal, protože jsem se stýkal více méně jenom se vzdělaným lidem, ale od tý doby co se zabývám jinou činností a poslouchám dnes a denně dialogy živé, nebo telefonní, tak jsem to celý přehodnotil a dnes lidi už nenávidím a když nemusím tak nevycházím ....určitě existují nějaké statistiky s průměrným IQ, EQ atd. a klidně si troufnu říct, že jsme hodně pod průměrem a pro to to v týhle díře vypadá tak jak vypadá

nazdar du ven

Odesláno

Mně hlavně nejde do hlavy, proč si za 30 tis. koupili největší hujdu v okolí a nekoupili děckám zájezd autobusem na sever Itálie, kterej stojí fakt pár korun na hlavu. To jim tohle přišlo jako "levnější"? No asi jo..

Já vím, že na tom není každej dobře a že ne každej řeší hodinky za dvě kila. Může mě pak ale vždycky jebnout, když vidím rodiče si stěžovat, že nemají peníze, nemůžou koupit dětem to a tamto, ale na chlast a cigára jim vždycky zbyde a k tomu zevlujou doma a práce jim nevoní (myslím obecně, ne tuto konkrétní rodinu)

Odesláno

Máte štěstí, že jdu kolem - co máte proti nám jaderným fyzikům? :-)

Čéče Duke, čo vedie ľudí byť jadrovým fyzikom? Nikdy som o žiadnom reálne nepočul, iba som čítal o Ďatlovovi z Černobylu :D Vždy ma to fascinovalo a predstavoval som si vás ako riadne mozgové kapacity. Celé to vyštudovať a potom sa zamestnať v elektrárni, v dakej riadiacej funkcii.. Na to nemá hocikto. Pre mňa obyčajného klobúk dole pred vami :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...