Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no mezi řádky z toho plyne, že musel mít předtím za zaměstnance asi hrozný hovádka:-) nebudit mě v noci smskama o tom, že si tě nevážím:-)

.. no myslím, že ten kdo tu inzerci podával je taky lehce hotovej, jinak dobrý.

Odesláno

Panda comes to a restaurant and orders a big salad. After eating all of it, a waitress comes to panda with a bill. Panda draws a gun and shoots poor waitress dead. Then panda stands up and slowly walks away.

The restaurant manager is yelling "Oh my God, what have you done?".

Panda just turns around and says:"I'm a Panda, look it up".

Manager takes a dictionary and reads:"Panda-chinese mamal, eats shoots and leaves".

Odesláno

Panda comes to a restaurant and orders a big salad. After eating all of it, a waitress comes to panda with a bill. Panda draws a gun and shoots poor waitress dead. Then panda stands up and slowly walks away.

The restaurant manager is yelling "Oh my God, what have you done?".

Panda just turns around and says:"I'm a Panda, look it up".

Manager takes a dictionary and reads:"Panda-chinese mamal, eats shoots and leaves".

Tady je vidět, jak je dobré ovládat interpunkci.
Odesláno

Tak jsem si přečetl příspěvek o tom, že se nám snížil limit pro dovoz ze zemí mimo EU na zhruba 2 zlámané grešle a udělalo se mi smutno.

Snahu státu vytáhnout z občana každý halíř mi zhusta připomněl tento joke.

post-1770-039399000 1300791212.jpg

Odesláno

Tak jsem si přečetl příspěvek o tom, že se nám snížil limit pro dovoz ze zemí mimo EU na zhruba 2 zlámané grešle a udělalo se mi smutno.

Snahu státu vytáhnout z občana každý halíř mi zhusta připomněl tento joke.

Tomu říkáš joke? :mad:

Odesláno

Pokud myslíš ten obrázek, pak kontrapunkt grafickeho provedeni retro příručky a stylového zabarvení textu vs. faktická náplň sdělení jednoznačne ukazuje na kategorii parodie/černý humor, takže jo.

Pokud máš na mysli snížení limitu pro dovoz na nesmyslnou úroveň, uznávám, že to opravdu moc vtipné není.

Odesláno

Pokud myslíš ten obrázek, pak kontrapunkt grafickeho provedeni retro příručky a stylového zabarvení textu vs. faktická náplň sdělení jednoznačne ukazuje na kategorii parodie/černý humor, takže jo.

Pochopil jsem, že je to černohumorná parodie, ale parodie může být povedená nebo trapná. Tohle je dle mého názoru ta druhá kategorie.

Odesláno (upraveno)

Premek by mal byt exportnym artiklom, bol by ako bumerang, zakazdym by vam ho vratili :)

ps. projekt zlaty rucicky nie je chranena dielna? nadobudam ten pocit. :suicide_anim:

k 1. videu, potiahnut voskovanym platnom a ma lietajuce auto a la fantomas

Upraveno uživatelem 224477
Odesláno

U prvního videa jsem šel na smíchy na zem. Bondovo auto hadr...

Ale to druhý auto - kormidlo tuning... No prostě zlatý český ručičky.

:gora:

Odesláno

ja jsem doted nepochopil, jestli to je recese tvurcu, prispevovatelu, vobouch nebo ani jednech.. kazdopadne Premet tam vypada tak presvedcive, ze mam trochu dojem, ze to snad i mysli vazne..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...