Rudykopalsson Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 no mezi řádky z toho plyne, že musel mít předtím za zaměstnance asi hrozný hovádka:-) nebudit mě v noci smskama o tom, že si tě nevážím:-)
vikhra Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 no mezi řádky z toho plyne, že musel mít předtím za zaměstnance asi hrozný hovádka:-) nebudit mě v noci smskama o tom, že si tě nevážím:-) .. no myslím, že ten kdo tu inzerci podával je taky lehce hotovej, jinak dobrý.
sibirnaya Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 vsechno bych bral, az po tu vymenu tesneni pod hlavou a spojkovou lamelu.. to ma pan zadavatel zvlastni pozadavky, vsechny taga, co znam, vozej auta do servisu..
Rudykopalsson Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 .. no myslím, že ten kdo tu inzerci podával je taky lehce hotovej, jinak dobrý. no to taky:-)
carpaccio Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Panda comes to a restaurant and orders a big salad. After eating all of it, a waitress comes to panda with a bill. Panda draws a gun and shoots poor waitress dead. Then panda stands up and slowly walks away.The restaurant manager is yelling "Oh my God, what have you done?".Panda just turns around and says:"I'm a Panda, look it up".Manager takes a dictionary and reads:"Panda-chinese mamal, eats shoots and leaves".
ggrand Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 tak už vím, co shoots taky dál znamená
Mike-72 Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Panda comes to a restaurant and orders a big salad. After eating all of it, a waitress comes to panda with a bill. Panda draws a gun and shoots poor waitress dead. Then panda stands up and slowly walks away. The restaurant manager is yelling "Oh my God, what have you done?". Panda just turns around and says:"I'm a Panda, look it up". Manager takes a dictionary and reads:"Panda-chinese mamal, eats shoots and leaves". Tady je vidět, jak je dobré ovládat interpunkci.
bandicoot Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 "Panda-chinese mamal, eats shoots and leaves". Výborný :D
Joe Lemonade Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Tak budu doufat, že to tu nebylo. :-)
hufnor Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Tak jsem si přečetl příspěvek o tom, že se nám snížil limit pro dovoz ze zemí mimo EU na zhruba 2 zlámané grešle a udělalo se mi smutno. Snahu státu vytáhnout z občana každý halíř mi zhusta připomněl tento joke.
David_B Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Tak jsem si přečetl příspěvek o tom, že se nám snížil limit pro dovoz ze zemí mimo EU na zhruba 2 zlámané grešle a udělalo se mi smutno. Snahu státu vytáhnout z občana každý halíř mi zhusta připomněl tento joke. Tomu říkáš joke?
hufnor Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Pokud myslíš ten obrázek, pak kontrapunkt grafickeho provedeni retro příručky a stylového zabarvení textu vs. faktická náplň sdělení jednoznačne ukazuje na kategorii parodie/černý humor, takže jo.Pokud máš na mysli snížení limitu pro dovoz na nesmyslnou úroveň, uznávám, že to opravdu moc vtipné není.
David_B Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Pokud myslíš ten obrázek, pak kontrapunkt grafickeho provedeni retro příručky a stylového zabarvení textu vs. faktická náplň sdělení jednoznačne ukazuje na kategorii parodie/černý humor, takže jo. Pochopil jsem, že je to černohumorná parodie, ale parodie může být povedená nebo trapná. Tohle je dle mého názoru ta druhá kategorie.
KFL Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Web http://www.zlatyrucicky.cz/ A hlavně tahle dvě videa: a
224477 Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 (upraveno) Premek by mal byt exportnym artiklom, bol by ako bumerang, zakazdym by vam ho vratili ps. projekt zlaty rucicky nie je chranena dielna? nadobudam ten pocit. k 1. videu, potiahnut voskovanym platnom a ma lietajuce auto a la fantomas Upraveno 22. března 2011 uživatelem 224477
onney Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 U prvního videa jsem šel na smíchy na zem. Bondovo auto hadr...Ale to druhý auto - kormidlo tuning... No prostě zlatý český ručičky.
sibirnaya Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 ja jsem doted nepochopil, jestli to je recese tvurcu, prispevovatelu, vobouch nebo ani jednech.. kazdopadne Premet tam vypada tak presvedcive, ze mam trochu dojem, ze to snad i mysli vazne..
Frantik Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 no počkej, já tomu věřim, že je to vážně.......to by pak nebyl vážně celej ten Receptář, kterej jsem roky sledoval
KFL Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Myslim, že je to recese (nebo virál, ale nevím teda na co), ale líbí se mi, že si ze sebe Přemek umí udělat srandu .
Doporučené příspěvky