Viktor Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 Pánové, advent se blíží! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mechano Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 Pánové, advent se blíží! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky za inspiraci, to musím ukázat doma.
SRSONOR Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Tak jo, souhlasím, že ta fotka s noži nebyla tak úplně OK... Tak z jiného soudku...snad už ..... V parku na lavičce sedí muž a na klíně má malý tenisový kurt, kde trpaslíci hrají turnaj. Jiný pán to sleduje a se zaujetím se ptá, kde k tomu unikátu přišel. "Támhle od toho kouzelného dědečka", ukáže, "nabídl mi splnit mi jedno přání." Pán dohoní dědečka: "Prosím, mohl byste mi vykouzlit pytel doláčů?" "Staň se", luskne dědeček prstem a zmizí. Před pánem se objeví pytel, rozevře ho a nevěří vlastním očím. Vrátí se na lavičku a člověku s tenisem si stěžuje: "Chtěl jsem doláče a vyčaroval mi koláče?! On je snad hluchej!" "No jasně, že je. Myslíte si snad, žá já jsem chtěl třiceticentimetrovej tenis???!
Titan Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Do Somálska přijede Mikuláš a ptá se dětí: "A co že vy jste takové hubené?" "Protože nepapáme" "No, kdo nepapá, nedostane dárečky..."
PepaSFI Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 taky jeden ze Somálska: Víte proč mají ty somálský děti tak tenký ručičky a velký bříška? Protože nic nedělají a furt jen žerou a žerou!
Patrik Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 No když už jsme u těch somálských vtipů: Kolik Somálců se vejde do Fabie? Všichni! Jak cestují Somálci na dovolenou? Faxem! Běží kus chleba a honí ho Somálci. Potká řízek a ten řekne "schovej se za mnou, mě tu nikdo nezná". A jeden z oboru: Jak se pozná bohatý Somálec? Má kolem pasu zlatý Rolexky!
911 Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 kdyz uz sem tu daval tu Sodu, ze bude na DVD tak mala ochutnavka http://www.youtube.com/watch?v=cqTnYOZf3aA a neco pro zde levicove smyslejici jedince http://www.youtube.com/watch?v=UOE3KkUdu_A nema cenu sem davat vse, je to na YT stejne. jen skoda, ze uz to nepokracuje
Alessio Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 kdyz uz sem tu daval tu Sodu, ze bude na DVD tak mala ochutnavka http://www.youtube.com/watch?v=cqTnYOZf3aA a neco pro zde levicove smyslejici jedince http://www.youtube.com/watch?v=UOE3KkUdu_A nema cenu sem davat vse, je to na YT stejne. jen skoda, ze uz to nepokracuje TO JE TO NEJLEPŠÍ co šlo kdy v naší televizi, co do humoru a zábavy, vidět.
Vjace Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 # # Přijde chlap do baru, kde obsluhuje barman - robot. # # Natočí mu perfektní > pivo a zeptá se ho, jaké má IQ. # # Chlápek odpoví, že někde kolem 150. # # Barman se s ním plynně začne bavit o kvantové fyzice, globálním # # oteplování, # # makroekonomice, nanotechnologiích... # # Chlap je z toho celý vedle, tak si říká, že ho vyzkouší. Jde domů, # # převlékne se a vrátí se > do baru. Barman mu opět natočí perfektní pivo a # # ptá se # # na IQ. Chlápek řekne, že má kolem stovky. Robot s ním začne kecat o # # ženských, # # o fotbale, o autech... Chlapovi se to hrozně líbí, tak jde zase domů, # # převlékne se a vrátí se do baru. Obdrží opět perfektní pivo a obvyklý # # dotaz. # # Tentokrát řekne robotovi, že má IQ 50. Na to se barman nakloní až > k němu # # a pomalu, ale skutečně pomalu, říká: Tak co? Zase budeme > letos volit # # Paroubka?
911 Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 to me pripomnelo tenhle vtip, kdyz uz ho mam z branze Einstein zemře a jde do nebe aby zjistil že jeho lože ještě není připravená. "Doufám, že vám nebude vadit přespat v noclehárně. Je nám to opravdu líto, ale je to jediné co právě můžeme udělat a budete muset sdílet pokoj s ostatníma" říká správce. Einstein říká: "To není vůbec problém, kvůli toho není třeba dělat takový povyk." Správce ho vede na pokoj. Otevřou dveře a Albert je seznámen se všemi spolubydlícími. "Tak tohle je tvůj první spolubydlící. Má IQ 180!" "No to je skvělé!" Říká Albert. "Můžeme diskutovat o matematice!" "A tohle je tvůj druhý spolubydlící. Jeho IQ je 150!" "No to je skvělé!" Říká Albert. "Můžeme diskutovat o fyzice!" "A tady je tvůj třetí spolubydlící. Jeho IQ je 100!" "No to je úžasné! Můžeme diskutovat o posledních představeních v divadle!" "Hned poté příjdé další muž podává Albertovi ruku a třese s ní. "Já jsem tvůj poslední spolubydlící, je mi líto ale mé IQ je pouze 80." Albert se na něj usmívá a říká: "Tak kam myslíš, že se pohne úroková míra?"
Návštěvník tolja Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Ani nevím, jestli je to k smíchu
boo-beek Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Ani nevím, jestli je to k smíchu Ja myslim, ze jo Hlavne ta pocatecni cena
911 Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Ani nevím, jestli je to k smíchu ja se nasmal celkem. hlavne ze za 5k a nechce menit. nakonec ted za 1200 nebo kolik. to bych radsi ty YPOvi kralickovske
Gilius Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 ja se nasmal celkem. hlavne ze za 5k a nechce menit. nakonec ted za 1200 nebo kolik. to bych radsi ty YPOvi kralickovske Ty,které má YPO jsou náhodou našlápnuté.....páč jestli mají 7-mi kamenový quartz strojek.......
cody Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Ja myslim, ze jo Hlavne ta pocatecni cena Tak uz to nekdo kupte treba pro tchyni nebo sefa, vzdyt mu musi bejt hrozne...
spiderer Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Ani nevím, jestli je to k smíchu To je spis k placi
Návštěvník YPO Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Ty,které má YPO jsou náhodou našlápnuté.....páč jestli mají 7-mi kamenový quartz strojek....... já říkám furt, že hodinky na elektriku jsou nejlepší tyhle mají dokonce 27 šutrů
lolohh Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 YPO: víš, že ten tvůj přesný čas je čas počítače?
Návštěvník YPO Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 YPO: víš, že ten tvůj přesný čas je čas počítače? nevím jak tvého, ale mého ne
Doporučené příspěvky