FrantisekH Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Jen se objeví, hned se projevíVe skvělý náladě, ten by nám slušel na Hradě " citace: Kabát - Ruda Pivrnec" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Tyhle militantni vyroky a slova jako ruda luza z ust pospubertalniho mladika, ktery neodpracoval jeste ani den a bolsevika zna jen z vypraveni rodicu, by byly komicke, kdyby nebyly smutne. Tak za me zapal svicku a bez truchlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Truchlit za tebe? Tak to tohohle vlakna konecne skutecne patri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Nebo proto, ze rudi nechodi do kostela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 (upraveno) Jsi skutecne jeste hloupy mladik, ktery zatim moc nezkusil. To samo o sobe neni nic proti nicemu, je to normalni a vlastne je to I dobre, deti by mely mit moznost dospivat relativne bezstarostne. Bohuzel hypertrofovane sebevedomi, nedostatek prehledu, neznalost souvislosti a zrejma absence soucitu, ci empatie tomu dava ponekud neprijemnou pachut. Upraveno 21. dubna 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Nevim na co si to hrajete, neprijemnou pachut ma sledovat ty zoufalce volajici hesla jak na den umrti klementa Gottwalda ... nastesti byli i docela smesni, takze jsem se i zasmal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Pánové nechtějte mě na...t. Už zde bylo několikrát řečeno,že politika na fórum nepatří.Já se také zdržuji komentářů a to je při mém věku co říct.Až vám bude 55 a budete třeba bez práce,tak budete mít jiné názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Pánové nechtějte mě na...t. Už zde bylo několikrát řečeno,že politika na fórum nepatří.Já se také zdržuji komentářů a to je při mém věku co říct.Až vám bude 55 a budete třeba bez práce,tak budete mít jiné názory. Těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmelund Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 (upraveno) Do Kulinárium Chronomagicum se to pravda moc nehodí, tak to dávám sem http://www.youtube.com/watch?v=5lqTKlsWZoM&feature=g-vrec&context=G2a21632RVAAAAAAAABQ Upraveno 21. dubna 2012 uživatelem Elmelund Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Tak to je masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Tak to je soda. Se mi zvedl zaludek. Ten clovek je fakt mizofil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 mě z toho rozbolel žlučník. Ale kdyby se to ovegetilo a dal se na to kečup, tak by to mohla bejt i mňamka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 mě z toho rozbolel žlučník. Ale kdyby se to ovegetilo a dal se na to kečup, tak by to mohla bejt i mňamka Taky mi tam chybela rajcatka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 ala menu pro nezvané hosty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 bašta! to si budou manžové čvachtat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Neskutečná ňamka. Přítelkyně když to viděla řekla, že to je nakej jeho vtip)))) Zlatej mcDonald. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Tak to ten suchej rohlík a černej čaj, kterýma se dnes živím, mi pořád přijde lepší varianta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Náhodou by to nemuselo být vůbec špatný. Jen bych místo brambor dal bramborový knedlík a místo roštěný kus uzenýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 ... a místo oleje vodu, a místo cibulky třeba okurčičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky