Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dežo a Karol jsou dva cigáni - žebráci z Česka. Pracují v Londýně na

různých ulicích. Dežo donáší domů denně 2-3 libry a Karol oproti němu

donáší ženě každý

den kufr plný 10 librových bankovek. Jeden den se ptá Dežo Karola :

"Jak to, že pracuji stejně usilovně jako ty a vydělám tak málo ?"

Karol : "Ukaž mi, co máš napsané na své tabulce."

Dežo ukazuje: "Nemám práci, mám ženu a šest děti, nemáme co jíst,

pomozte nám."

"Toto tam máš napsané? Nediv se, že tak málo dostáváš!"

Ptá se Dežo:

"Tak co tam máš ty napsané? "

Karol ukazuje : "Už mi chybí jen 10 liber, abych se mohl vrátit do

Česka".

Odesláno (upraveno)

NABÍDKA VEČERNÍCH KURZŮ PRO ŽENY:

1) Jak rozeznat Naftu od Benzínu. (Dvouhodinová přednáška s následnou pětihodinovou praxí v terénu u čerpací stanice)

2) Patří vložky a tampony do záchodu? (Otevřená diskuze, beseda s odborníkem z ČVAKu)

3) Miluje mě, nebo ne? (Videoprojekce na téma: "Odmítnout jít na procházku ještě nemusí znamenat, že má milenku")

4) Jeho mobil a účet na facebooku mi neříkají "pane". (Skupinové cvičení jak odolávat pokušení "nakouknout")

5) Parkování (Půlroční každodenní intenzivní kurz obsahující dva měsíce teoretických cvičení, počítačové simulace a trenažéry, čtyři měsíce praxe na cvičném parkovišti)

6) Nakupujeme samy nebo s kamarádkou. (individuální konzultace, návštěva výcvikového centra samostatného nákupu)

7) Kurz hodnocení postavy před zrcadlem (Počítačová prezentace, tabulky s hodnotami pro určení bodu kdy už jste opravdu tlustá a kdy ne)

8) Základy designu v automobilu (aneb řasy a kytičky na Audi nepatří)

9) Opravdová kuchařka se nebojí zeptat jeho maminky jak dělá svíčkovou (Šoková terapie, svědecké výpovědi, degustace)

10) Kamarádky nemají pokaždé pravdu (moderovaná beseda u kulatého stolu, vědecké důkazy podpořené statistickým výzkumem)

11) Kurz interpretace odpovědí (aneb když "sluší ti to" opravdu znamená "sluší ti to". Otevřené fórum)

12) I muž může mít kamarádky (moderovaná beseda M.Jílkovou za dozoru pořádkových orgánů Státní policie)

13) Sex je radost (nikoli nástroj k vydírání - korespondenční kurz, 3x skripta)

14) Auto má více než dvě rychlosti (praktické ukázky v terénu, jízda na trenažéru)

15) Lepší cholerik než bestie (přednáška o tom, proč je lepší se vyvztekat než se lstivě mstít)

16) Vím co chci! ( ...a umím to jasně definovat, skupinová terapie doplněná individuálními konzultacemi a zakončená státní závěrečnou zkouškou)

17) Zdravověda I. (půlroční kurz zvládání PMS a bolestí hlavy)

18) Zdravověda II.(půlroční kurz ošetřování pacienta napadeného rýmičkou, důkazy o prospěšnosti sexu v oblasti rekonvalescence)

19) Vlasy a životní prostředí (rozprava o tom, proč je lepší odstraňovat vlasy z odpadu po každém sprchování a jejich dopad na globální klima)

EDIT: ... nějak se to rozmr..lo

:)

Upraveno uživatelem Pavlucha
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...