Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 12. 11. 2012 v 9:41, gougy napsal:

Jenomže to už je level mimo standardy ČR ;) (kdysi jsem wliia sledoval, takový Robin Williams i mnozí další jsou prostě jinde než Geňa se Suchošem)

to je stejnej problem, jak srovnani americky a cesky late night show - to cesky je proste trapna saskarna :( kdyz si vemes, jakou p...l dela Jimmy Kimmel, jaky skece, kdo vsechno mu tam hraje, a neverim moc tomu, ze by za to dostali zaplaceno...

Jimmy Kimmel vraci uder - pustte si prvne, cim to zacalo...

Upraveno uživatelem sibirnaya
Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 12. 11. 2012 v 9:58, African napsal:

Boeing přistává a letuška hlásí: Za půl hodinky přistaneme na letišti Václav Havla v České republice, hodinky si posuňte o hodinku dopředu, kalendář o dvacet let zpátky a připravte si pytlíky na blití :D

A mně se todle sraní si na vlastní hřiště nezdá.

Odesláno
  V 12. 11. 2012 v 12:53, Zmizík napsal:

Pokud s toho bordelu tady u nás máš nějákej prospěch, tak se ti ani nedivím :D

Odesláno
  V 12. 11. 2012 v 12:53, Zmizík napsal:

A mě zase jo. S určitou nadsázkou to daleko od pravdy není....se podívej co se u nás děje...

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 12. 11. 2012 v 12:56, African napsal:

Pokud s toho bordelu tady u nás máš nějákej prospěch, tak se ti ani nedivím :D

To fakt nemám a ani nejsem buchvíjakej vlastence ale většinou se pokouším začínat u sebe.

Odesláno (upraveno)

Kluci, tohle je sekce humoru, takže s úsměvem a pokud se Vás to dotklo, tak se Vám omlouvám :cheers: To ten s tím prezidentem se Vám asi taky moc nelíbil, co? Tak šup, trochu pohody a úsměvu do života :smile_anim:

post-364-050810200 1352726005.jpg

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Neboj nedotklo, kdo se někdy pracovně ochomejtnul kolem letiště nebo ČSA, tak mu to je jasný. Dřív mě to připadalo k pláči, teď už k smíchu. :smile_anim:

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Prezidenti dobrý, hnal bych je všechny. :D :D :D Normální člověk nemůže mít takovýdle ambice. Ale asi to říkám, že mě neposlechne ani náš pes.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)
  V 12. 11. 2012 v 12:49, sibirnaya napsal:

to je stejnej problem, jak srovnani americky a cesky late night show - to cesky je proste trapna saskarna :( kdyz si vemes, jakou p...l dela Jimmy Kimmel, jaky skece, kdo vsechno mu tam hraje, a neverim moc tomu, ze by za to dostali zaplaceno... Jimmy Kimmel vraci uder - pustte si prvne, cim to zacalo...

hele i kdyby zaplaceno měli čemuž nevěřím tak výsledek je super zábava. kimmel je borec stejně tak conan obrien a přijde mi že i bysme v čechách měly borce na úrovni ale prostě nedostanou šanci nebo o to nestojí. kdo ví ale je to škoda Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno (upraveno)
  V 12. 11. 2012 v 13:35, SCIFI napsal:

... výsledek je super zábava. kimmel je borec stejně tak conan obrien a přijde mi že i bysme v čechách měly borce na úrovni ale prostě nedostanou šanci nebo o to nestojí. kdo ví ale je to škoda

Mě to nějak nebere...nefandím moc emerickýmu stylu humoru. Tím hůř pokud se to tady někdo snaží trapně parodovat.

Upraveno uživatelem kdojinej
Návštěvník ?po
Odesláno
  V 12. 11. 2012 v 13:31, utrejch napsal:

Ja jsem se kandidoval do presidenstkych voleb 2022. Driv bohuzel nemuzu :(

to byh moh taky, končí mi platnost občanky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...