gougy Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 (upraveno) Tohle mě dostalo.....Prodejní sekce: G-shock prodává hodinky, Yvain do toho napíše "díky za zájem, odpověděl jsem všem 4 zájemcům", Yvain to edituje na "doporučuji" a G shock napíše "Díky 4 zájemci".......Asi bude potřeba založit nové inkognito... Ty dvojí (a více) identity v jakékoli komunitě vždycky páchnou až za roh.. Upraveno 14. listopadu 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Tohle mě dostalo.....Prodejní sekce: G-shock prodává hodinky, Yvain do toho napíše "díky za zájem, odpověděl jsem všem 4 zájemcům", Yvain to edituje na "doporučuji" a G shock napíše "Díky 4 zájemci".......Asi bude potřeba založit nové inkognito... Diky za info, dalsi dva na moji blacklist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Na hokej nechodím ale po tomhle bych asi zašel. Už mám aspoň svůj oblíbenej Finskej tým http://www.videacesky.cz/reklamy-reklamni-spot-video/finske-hokejove-reklamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Tohle mě dostalo.....Prodejní sekce: G-shock prodává hodinky, Yvain do toho napíše "díky za zájem, odpověděl jsem všem 4 zájemcům", Yvain to edituje na "doporučuji" a G shock napíše "Díky 4 zájemci".......Asi bude potřeba založit nové inkognito... a jeste je voboje foceny stejnym mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Paní moderátorka mě právě rozsekala http://www.youtube.com/watch?v=Ck80fuTtBkw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 (upraveno) ON: Pojď ke mě!ONA: Přišla,celá natěšená.ON: Zatáhni žaluzie.ONA: ZatáhlaON: Pojď pod peřinuONA: Nažhavená šlaON: a teďka koukej, koukej jak mi svítí hodinky! :D :D :D! Upraveno 14. listopadu 2012 uživatelem Veneria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Když byste nevěděli, jak se nanáší tvářenka http://www.youtube.com/watch?v=ht7HjthwDOA&feature=g-all-xit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Tohle mě dostalo.....Prodejní sekce: G-shock prodává hodinky, Yvain do toho napíše "díky za zájem, odpověděl jsem všem 4 zájemcům", Yvain to edituje na "doporučuji" a G shock napíše "Díky 4 zájemci".......Asi bude potřeba založit nové inkognito... Hlavně se mi zdá velmi podezdřelé toto... Že by za 33k koupit http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54931-omega-seamaster-professional-bond-ref-222080/ a za 38k se snažit prodat?!? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/55064-omega-seamaster-professional-300m-co-axial-222080/ Hezký byznys! . s..u na gympl, ode dneška sedím u prodejního na chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Hlavně se mi zdá velmi podezdřelé toto... Že by za 33k koupit http://forum.chronom...ond-ref-222080/ a za 38k se snažit prodat?!? http://forum.chronom...o-axial-222080/ Hezký byznys! . s..u na gympl, ode dneška sedím u prodejního na chronomagu Nedalo mi to a zrovna jsem to tam napsal Jako tohle je opravdu prasárna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 To neni moc vtipny, spis by to melo ji do sekce co vas nastvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Tohle mě dostalo.....Prodejní sekce: G-shock prodává hodinky, Yvain do toho napíše "díky za zájem, odpověděl jsem všem 4 zájemcům", Yvain to edituje na "doporučuji" a G shock napíše "Díky 4 zájemci".......Asi bude potřeba založit nové inkognito... To neni moc vtipny, spis by to melo ji do sekce co vas nastvalo Ale je to vtipny. A docela dost. Musíš to vidět v souvislostech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 To neni moc vtipny, spis by to melo ji do sekce co vas nastvalo Tak to tam dej jestli te to nastvalo. Me pobavilo to nechteny samo-prokecnuti vlastniho alter-ega a nasledna kamuflaz ve stylu aukro. "Doporucuji!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Ale jo, já to pročetl, tak jsem měl napsat, že to je trapný a nebo spíš ne vtipný, ale směšný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Zřejmě "fajn kluk" a s pořádnou hroší kůží, když se cítí tak pohoršeně. Asi si nevidí ani na špišku nosu. Tfuj chce se mi blejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Jo, dost dobrej Jekyll a Hyde, mě to překvapivě pobavilo Dobře narušená osobnost" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Pánové, tak kdyby jste měli někdy vážné pochybnosti (třeba při výběru cibulí), tak doporučuju oslovit s prosbou o věštbu pána Jašteráka a jeho pexeso http://www.youtube.com/watch?v=qZFRtJA5nn8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Jo, dost dobrej Jekyll a Hyde, mě to překvapivě pobavilo Dobře narušená osobnost"Nebuď zbytečně přehnaně milej, vychcánek je imho mnohem lepší termín.. Ještě zbývá si navzájem založit hodnotící vlákno a bude. Kuva doba je zlá, ale aspoň tady na fóru bych to trestal z principu Já tu beru skoro všechny jako kamarády (na ostatní je funkce ignore) a možná se mi to jenom zdá, ale letos se zas urodilo.. Asi to hodnotící vlákno založím sám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 (upraveno) Vždycky mám nutkání obhajovat možnost nakládání si s vlastním majetkem podle vlastního uvážení ale tohle je totální ubohost - tadle kreatůra tady nemá co dělat. Upraveno 15. listopadu 2012 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Nebuď zbytečně přehnaně milej, vychcánek je imho mnohem lepší termín.. Ještě zbývá si navzájem založit hodnotící vlákno a bude. Kuva doba je zlá, ale aspoň tady na fóru bych to trestal z principu Já tu beru skoro všechny jako kamarády (na ostatní je funkce ignore) a možná se mi to jenom zdá, ale letos se zas urodilo.. Asi to hodnotící vlákno založím sám.. Když já se dnes dobře vyspal, tak jsem milej Zdálo se mě, že lezu na nějákej kopec s mladou a ona začala padat, tak jsem ji chytil a zachránil ji život" Ráno, když se vzbudila, tak mě říkala, že se v noci nahýbala z postele k malýmu do postýlky, já na ni prej něco ze spaní zařval, chytil ji pod krkem a hodil ji zpátky do postele Pak jsem furt ze spaní volal o pomoc a scháněl horskou službu, ráno jsme se tomu hodně zasmáli, už mě s toho lezení po kopcích prej trochu jebe říkala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky