Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tohle mě dostalo.....Prodejní sekce: G-shock prodává hodinky, Yvain do toho napíše "díky za zájem, odpověděl jsem všem 4 zájemcům", Yvain to edituje na "doporučuji" a G shock napíše "Díky 4 zájemci".......Asi bude potřeba založit nové inkognito... :suicide_anim:

Ty dvojí (a více) identity v jakékoli komunitě vždycky páchnou až za roh.. :sad01_anim:

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle mě dostalo.....Prodejní sekce: G-shock prodává hodinky, Yvain do toho napíše "díky za zájem, odpověděl jsem všem 4 zájemcům", Yvain to edituje na "doporučuji" a G shock napíše "Díky 4 zájemci".......Asi bude potřeba založit nové inkognito... :suicide_anim:

Diky za info, dalsi dva na moji blacklist.

Odkaz ke komentáři

a jeste je voboje foceny stejnym mobilem :)

Odkaz ke komentáři

Hlavně se mi zdá velmi podezdřelé toto... Že by za 33k koupit http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54931-omega-seamaster-professional-bond-ref-222080/ a za 38k se snažit prodat?!? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/55064-omega-seamaster-professional-300m-co-axial-222080/

Hezký byznys! :worried_anim:. s..u na gympl, ode dneška sedím u prodejního na chronomagu :D

Odkaz ke komentáři

Hlavně se mi zdá velmi podezdřelé toto... Že by za 33k koupit http://forum.chronom...ond-ref-222080/ a za 38k se snažit prodat?!? http://forum.chronom...o-axial-222080/

Hezký byznys! :worried_anim:. s..u na gympl, ode dneška sedím u prodejního na chronomagu :D

Nedalo mi to a zrovna jsem to tam napsal :mellow:

Jako tohle je opravdu prasárna...

Odkaz ke komentáři

To neni moc vtipny, spis by to melo ji do sekce co vas nastvalo :suicide_anim:

Ale je to vtipny. A docela dost. Musíš to vidět v souvislostech ;)

Odkaz ke komentáři

Jo, dost dobrej Jekyll a Hyde, mě to překvapivě pobavilo :D Dobře narušená osobnost"

Nebuď zbytečně přehnaně milej, vychcánek je imho mnohem lepší termín.. Ještě zbývá si navzájem založit hodnotící vlákno a bude.

Kuva doba je zlá, ale aspoň tady na fóru bych to trestal z principu :( Já tu beru skoro všechny jako kamarády (na ostatní je funkce ignore) a možná se mi to jenom zdá, ale letos se zas urodilo.. Asi to hodnotící vlákno založím sám..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Vždycky mám nutkání obhajovat možnost nakládání si s vlastním majetkem podle vlastního uvážení ale tohle je totální ubohost - tadle kreatůra tady nemá co dělat.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Nebuď zbytečně přehnaně milej, vychcánek je imho mnohem lepší termín.. Ještě zbývá si navzájem založit hodnotící vlákno a bude.

Kuva doba je zlá, ale aspoň tady na fóru bych to trestal z principu :( Já tu beru skoro všechny jako kamarády (na ostatní je funkce ignore) a možná se mi to jenom zdá, ale letos se zas urodilo.. Asi to hodnotící vlákno založím sám..

Když já se dnes dobře vyspal, tak jsem milej :) Zdálo se mě, že lezu na nějákej kopec s mladou a ona začala padat, tak jsem ji chytil a zachránil ji život" Ráno, když se vzbudila, tak mě říkala, že se v noci nahýbala z postele k malýmu do postýlky, já na ni prej něco ze spaní zařval, chytil ji pod krkem a hodil ji zpátky do postele :D Pak jsem furt ze spaní volal o pomoc a scháněl horskou službu, ráno jsme se tomu hodně zasmáli, už mě s toho lezení po kopcích prej trochu jebe říkala :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...