Trojan Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Omlouvám se, že reaguji.Mě zas nepobavilo, jaká se tu strhla bitva o cenu hodinek. O ceně sériovejch hodinek nikdo nediskutuje, ta je daná...a copak jí asi určí? To, že se váš názor na hodnotu hodinek neslučuje s názorem prodejce neznamená, že on nemá pravdu sakra.Cenu určí až trh. Pokud se ty hodinky prodaj tak jó cena byla odůvodněná, pokud ne, holt půjde prodejce s cenou dolů. Schluss, ende.Tyhle diskuze o ceně, o zvaní autorů na pivo a podobně, to mi přijde trochu trapný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Omlouvám se, že reaguji.Mě zas nepobavilo, jaká se tu strhla bitva o cenu hodinek. O ceně sériovejch hodinek nikdo nediskutuje, ta je daná...a copak jí asi určí? To, že se váš názor na hodnotu hodinek neslučuje s názorem prodejce neznamená, že on nemá pravdu sakra.Cenu určí až trh. Pokud se ty hodinky prodaj tak jó cena byla odůvodněná, pokud ne, holt půjde prodejce s cenou dolů. Schluss, ende. Tyhle diskuze o ceně, o zvaní autorů na pivo a podobně, to mi přijde trochu trapný. To si ale HODNĚ pleteš pojmy. Je to tady cenzura diskuse, KTERÁ NEBYLA V PRODEJNÍM VLÁKNĚ A TUDÍŽ JE DLE PRAVIDEL POVOLENÁ jako za komunistů O CENĚ JSEM SE NEBAVIL A ANI JI NEKOMENTUJI. Mám rád Formana a " Skřivánci na niti " a tohle co dnes s MAZÁNÍM v tom vlákně událo mi ten film hodně připomíná Míra 46 let Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 V pokročilé noční hodině zastaví policajt studenta a chce po něm doklady. Ten mu podá index a policajt na to: "Aha, my nepracujeme, nepracujeme?" Student: "Nepracujeme.." Policajt pokračuje dál: "Flákáme se, co? Flákáme se?" Student odpoví: "Flákáme se, flákáme." Na to policajt zakončí: "Studujeme, studujeme?" Student ho opraví: "Ne, ne! Jenom já studuju!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Zprávy: PŘI NATÁČENÍ NOVÉHO ČESKÉHO FILMU BABOVŘESKY BYLO PŘÍSNĚ ZAKÁZÁNO KOUŘIT. A KDYŽ, TAK JEN TROŠKU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 - "Pep..ku zkus hádat kolik je mi let" říká pan učitel. - "Auto má čtyři kola, dům naproti je velký, pes dělá haf haf." Pep..ek se zamyslí a řekne - "44 let." - "No výborně" říká pan učitel - "jak si na to přišel?" - "Mýmu bráchovi je 22 let a táta o něm říká, že je napůl debil." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Zprávy: PŘI NATÁČENÍ NOVÉHO ČESKÉHO FILMU BABOVŘESKY BYLO PŘÍSNĚ ZAKÁZÁNO KOUŘIT. A KDYŽ, TAK JEN TROŠKU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Jeden vášnivý golfista zemřel a před perlovýmji branami se ho ptá Svatý Petr, jestli někdy zhřešil. Golfista přiznává, že jednou byl děsně sprostý, že řekl na veřejnosti slovo 'z...venej'. Petr se ptá, jak k tomu došlo, a chlápek vypráví: "No, zahrával jsem jednu těžkou jamku s parem 4 a totálně jsem podělal první drajv a narval míček do hlubokýho křoví." "A tehdy jsi řekl to slovo?" "Ne, já pak zahrál trojkou železnou nejlíp, co jsem kdy viděl, a poslal jsem míček přes to křoví a stromy rovnou k jamce. Ale dopadl těsně před greenem a odrazil se od šutru přímo doprostředka pískoviště." "A tehdy jsi řekl to slovo, synu můj?" "Ne, pak jsem si vzal dobrou hůl a trefil jsem úplně fantastickej zvedák, jenže trochu moc prudkej, a jak skákal po greenu, tak akorát narazil do tý vlaječky a odrazil se zase zpátky, asi půl metru od jamky." "A tehdy jsi řekl to slovo, synu můj?" "Ne." Petr se na chlápka zkoumavě podíval, vykulil oči a zařval: "Neříkej mi, žes nedal ten z...venej půlmetrovej putt!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 To si ale HODNĚ pleteš pojmy. Je to tady cenzura diskuse, KTERÁ NEBYLA V PRODEJNÍM VLÁKNĚ A TUDÍŽ JE DLE PRAVIDEL POVOLENÁ jako za komunistů O CENĚ JSEM SE NEBAVIL A ANI JI NEKOMENTUJI. Mám rád Formana a " Skřivánci na niti " a tohle co dnes s MAZÁNÍM v tom vlákně událo mi ten film hodně připomíná Míra 46 let Praha K vymazání té diskuze asi přispělo i to, že jistý moderátor, kterému zachutnala svěřená mocička na tomto fóru a úplně to nekočíruje, tam vyhrožoval a rozdával bany. Takže vlastně nakonec šlo o jistou formu autocenzury... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 https://www.youtube.com/watch?v=CPstVSYQuu8 ...a malej kvíz: copak to má asi Gordon na ruce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bMBDN3D2Bz8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 První na co jsem si vzpoměl bylo tohle http://www.youtube.com/watch?v=0cPEbgEDcbw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Kill it with fire!!! Ta angličtina je děsivá, horor takhle nějak si představuju mučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 K vymazání té diskuze asi přispělo i to, že jistý moderátor, kterému zachutnala svěřená mocička na tomto fóru a úplně to nekočíruje, tam vyhrožoval a rozdával bany. Takže vlastně nakonec šlo o jistou formu autocenzury... +1 Samuel L. Dockson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Ty voe, teď jsem si z toho málem ucikl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Skoč pod to auto, chci vidět krev.Skoč pod to auto, ať slyším řev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Sice jsem to nedokoukal, ale mám dojem,že to má skrývá nějakou hlubokou myšlenku.................jen nějak nemůžu přijít na to jakou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 (upraveno) Na iHeute spekuluji, ze je to viral. Upraveno 12. března 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky