Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Omlouvám se, že reaguji.

Mě zas nepobavilo, jaká se tu strhla bitva o cenu hodinek. O ceně sériovejch hodinek nikdo nediskutuje, ta je daná...a copak jí asi určí? To, že se váš názor na hodnotu hodinek neslučuje s názorem prodejce neznamená, že on nemá pravdu sakra.

Cenu určí až trh. Pokud se ty hodinky prodaj tak jó cena byla odůvodněná, pokud ne, holt půjde prodejce s cenou dolů. Schluss, ende.

Tyhle diskuze o ceně, o zvaní autorů na pivo a podobně, to mi přijde trochu trapný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se, že reaguji.

Mě zas nepobavilo, jaká se tu strhla bitva o cenu hodinek. O ceně sériovejch hodinek nikdo nediskutuje, ta je daná...a copak jí asi určí? To, že se váš názor na hodnotu hodinek neslučuje s názorem prodejce neznamená, že on nemá pravdu sakra.

Cenu určí až trh. Pokud se ty hodinky prodaj tak jó cena byla odůvodněná, pokud ne, holt půjde prodejce s cenou dolů. Schluss, ende.

Tyhle diskuze o ceně, o zvaní autorů na pivo a podobně, to mi přijde trochu trapný.

To si ale HODNĚ pleteš pojmy. Je to tady cenzura diskuse, KTERÁ NEBYLA V PRODEJNÍM VLÁKNĚ A TUDÍŽ JE DLE PRAVIDEL POVOLENÁ jako za komunistů O CENĚ JSEM SE NEBAVIL A ANI JI NEKOMENTUJI.

Mám rád Formana a " Skřivánci na niti " a tohle co dnes s MAZÁNÍM v tom vlákně událo mi ten film hodně připomíná

Míra 46 let Praha

Odkaz ke komentáři

V pokročilé noční hodině zastaví policajt studenta a chce po něm

doklady.

Ten mu podá index a policajt na to: "Aha, my nepracujeme,

nepracujeme?"

Student: "Nepracujeme.."

Policajt pokračuje dál: "Flákáme se, co? Flákáme se?"

Student odpoví: "Flákáme se, flákáme." Na to policajt zakončí:

"Studujeme, studujeme?"

Student ho opraví: "Ne, ne! Jenom já studuju!"

Odkaz ke komentáři

- "Pep..ku zkus hádat kolik je mi let" říká pan učitel.

- "Auto má čtyři kola, dům naproti je velký, pes dělá haf haf." Pep..ek se zamyslí a řekne

- "44 let."

- "No výborně" říká pan učitel

- "jak si na to přišel?"

- "Mýmu bráchovi je 22 let a táta o něm říká, že je napůl debil."

Odkaz ke komentáři

Jeden vášnivý golfista zemřel a před perlovýmji branami se ho ptá Svatý Petr, jestli někdy zhřešil. Golfista přiznává, že jednou byl děsně sprostý, že řekl na veřejnosti slovo 'z...venej'. Petr se ptá, jak k tomu došlo, a chlápek vypráví:

"No, zahrával jsem jednu těžkou jamku s parem 4 a totálně jsem podělal první drajv a narval míček do hlubokýho křoví."

"A tehdy jsi řekl to slovo?"

"Ne, já pak zahrál trojkou železnou nejlíp, co jsem kdy viděl, a poslal jsem míček přes to křoví a stromy rovnou k jamce. Ale dopadl těsně před greenem a odrazil se od šutru přímo doprostředka pískoviště."

"A tehdy jsi řekl to slovo, synu můj?"

"Ne, pak jsem si vzal dobrou hůl a trefil jsem úplně fantastickej zvedák, jenže trochu moc prudkej, a jak skákal po greenu, tak akorát narazil do tý vlaječky a odrazil se zase zpátky, asi půl metru od jamky."

"A tehdy jsi řekl to slovo, synu můj?"

"Ne."

Petr se na chlápka zkoumavě podíval, vykulil oči a zařval:

"Neříkej mi, žes nedal ten z...venej půlmetrovej putt!"

Odkaz ke komentáři

To si ale HODNĚ pleteš pojmy. Je to tady cenzura diskuse, KTERÁ NEBYLA V PRODEJNÍM VLÁKNĚ A TUDÍŽ JE DLE PRAVIDEL POVOLENÁ jako za komunistů O CENĚ JSEM SE NEBAVIL A ANI JI NEKOMENTUJI.

Mám rád Formana a " Skřivánci na niti " a tohle co dnes s MAZÁNÍM v tom vlákně událo mi ten film hodně připomíná

Míra 46 let Praha

K vymazání té diskuze asi přispělo i to, že jistý moderátor, kterému zachutnala svěřená mocička na tomto fóru a úplně to nekočíruje, tam vyhrožoval a rozdával bany. Takže vlastně nakonec šlo o jistou formu autocenzury...

Odkaz ke komentáři

K vymazání té diskuze asi přispělo i to, že jistý moderátor, kterému zachutnala svěřená mocička na tomto fóru a úplně to nekočíruje, tam vyhrožoval a rozdával bany. Takže vlastně nakonec šlo o jistou formu autocenzury...

+1

tumblr_mjija2nCIS1qasthro1_500.jpg

Samuel L. Dockson

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...