Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý! Jak jsem to ukázal tý mojí, tak řekla, ať si koupím radši ty hodinky...

V 1. 8. 2013 v 7:21, Ondoni napsal:

TOHLE ovšem nemá chybu...navíc lze na nabízené zboží mrknout i on-line...škoda že máme doma málo místa :(

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Více mě pobavila další videa, které autorka vyprodukovala. Jen namátkou:"Mackeup do 3 minut, kokosový olej na vlasy, nákupy, zázračná semínka, moje plážová taška, jak skladuji kometiku, co je v mojí lednici, atd..."

Panička asi nemá doma co dělat a někdo jí ukázal jak zapnout kameru.

Kdo tohle dokouká do konce, tak má u mě pivo :sick01:

http://www.youtube.com/watch?v=Pm7U9f36m54

Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 17:24, Liqid napsal:

Více mě pobavila další videa, které autorka vyprodukovala. Jen namátkou:"Mackeup do 3 minut, kokosový olej na vlasy, nákupy, zázračná semínka, moje plážová taška, jak skladuji kometiku, co je v mojí lednici, atd..."

treba bude aspon hodna..

Odesláno

Tak jsem to nakonec zvládnul celé, ale hlavně díky tomu slíbenému pivu :blink:  :D .

Na konci jsem se přistihnul, že mám celou dobu údivem otevřenou pusu ...

Budu se muset podívat co já mám v tašce a určitě se o to podělím minimálně s členy fóra ...

Jinak lituju toho, kdo má tuhle krávu doma ...

Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 17:46, NERO.8 napsal:

Tak jsem to nakonec zvládnul celé, ale hlavně díky tomu slíbenému pivu :blink:  :D .

Budu se muset podívat co já mám v tašce a určitě se o to podělím minimálně s členy fóra ...

tu doma nikdo mít nemůže, protože by to psychicky nezvládl. Píchnout a před snídaní kopnout do pr..le!

Odesláno

Ta baba je fakt hustá. Čumím jako debil. Asi půjdu poděkovat manželce.

Návštěvník
Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 17:46, NERO.8 napsal:

Kolegyně, odborná asistentka katedry bohemistiky FF UK Praha doc. Novosadová Věra vedoucí seminář aplikace staroslověnských liturgických textů do práce komunitních center pracujících se problémovou mládeží pražských sídlišť vám tady popíše svojí dovolenou a vy vohrnujete rypáky. V soukromé korespondeci mi psala, že plánované video netradiční postupy tantrického sexu za asistence dvou masérek asi nebude realizovat

Odesláno (upraveno)

treba doma stoji u sporaku nebo u drezu a tak se potrebuje realizovat jinak, no ni?

co to ma na ruce? nejake fashion baterkace (v obou videiich ma ty same - to jedine me na tom zaujalo)?

edit: nehleda ona spis nejakyho chlapa, co by ji zkrotil? ;)

edit2: jo tak pardon, je tam i jedno video - manzel odhalen. to je vul, vydrzet s takovouto 4 roky...

http://www.youtube.com/watch?v=BZakTorjak0

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 18:11, Roman I. napsal:

Kolegyně, odborná asistentka katedry bohemistiky FF UK Praha doc. Novosadová Věra vedoucí seminář aplikace staroslověnských liturgických textů do práce komunitních center pracujících se problémovou mládeží pražských sídlišť vám tady popíše svojí dovolenou a vy vohrnujete rypáky. V soukromé korespondeci mi psala, že plánované video netradiční postupy tantrického sexu za asistence dvou masérek asi nebude realizovat

... škoda :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mě tam zaujala ta koupací plena. Konečně bych moh na písáku chcát beztrestně do vody.

Návštěvník
Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 18:27, Zmizík napsal:

Mě tam zaujala ta koupací plena. Konečně bych moh na písáku chcát beztrestně do vody.

Chčiješ i tak ....

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)
  V 2. 8. 2013 v 18:30, Roman I. napsal:

Chčiješ i tak ....

Ale do vany, do písáku zatím ne.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 18:11, Roman I. napsal:

tak to jsem netušil ... a je to velká škoda, protože ve zmiňovanému videu prý představuje dvě tašky s daleko zajímavějším obsahem

dokonce nezanedbatelnou roli v něm hrají i ty koupací pleny

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...