Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Volá blondýnka manželovi na mobil:
?Miláčku, já bych s tebou potřebovala mluvit.?
?No tak co je??
?No já jsem si v obchodě koupila to ? jak se to jmenuje ? no puzzle.?
?Dobře a co je s nimi??
?Nejde mi to s?ložit.?
?Prosím tě, jak to, že ti nejde složit puzzle? Na krabici je nějaký obrázek, že??
?Ano to je.?
?A co je na tom obrázku??
?Jsou tam nějaká písmenka, medvídek, mistička je tam a mlíčko, lžička ??
?Aha miláčku, to asi nesložíš, to jsou Corn flakes.?

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Tohle si nezapomente precist. :lol2:

391858-top_foto1-zx7ta.jpg?1379059206

Jedna ukazka:

Tým vědců z Británie, Nizozemska a Německa dostal cenu pravděpodobnosti za to, že stanovili postulát, podle nějž "čím déle kráva leží, tím pravděpodobnější je, že brzy opět vstane". Zjistil také, že jakmile jednou stojí, nedá se nijak snadno odhadnout, jak brzy si opět lehne.

Odkaz ke komentáři

Ty jo, tak ty jsou super, akorát těch 2600 doláčů, to je docela raketa za hodiny, který bych dal do pergoly :eek:

vykuchej nějaký hodiny, strojek s hřídelí si nech, dosaď to do libovolného těla, řetěz bude asi nevhodnější ten cyklo, přesnost seřídíš sám a máš hodiny :)

Nevím, jestli humor, ale nás s bráchou včera při jízdě autem rozesmál billboard s reklamou na eurosračku Stella Artois. Brácha to komentoval: "To je vtip? Někdo nás bude učit, že si tu z piva máme sundávat pěnu nožem, když si ho natočíme do skleničky na víno."

já to většinou venku dělám jako pan Hrušínský

http://www.youtube.com/watch?v=y2YWUpcPGzg

Odkaz ke komentáři

Jedna ukazka:

Tým vědců z Británie, Nizozemska a Německa dostal cenu pravděpodobnosti za to, že stanovili postulát, podle nějž "čím déle kráva leží, tím pravděpodobnější je, že brzy opět vstane". Zjistil také, že jakmile jednou stojí, nedá se nijak snadno odhadnout, jak brzy si opět lehne.

A ja myslel, ze cim dele krava lezi, tim je pravdepodobnejsi, ze je mrtva. :(

Neni divu, ze jsem taky jsem zadnou cenu nedostal, ze?

Odkaz ke komentáři

Se dívám, že tu včera proběhla debata na téma rasismus. Mně je úplně jedno, jestli je někdo bílej, černej, hněděj, žlutej nebo třeba modrej, černoch jako cigán, lidi sů lidi, to je jasné, já vás prostě nesnáším úplně všechny! :P

Odkaz ke komentáři

Se dívám, že tu včera proběhla debata na téma rasismus. Mně je úplně jedno, jestli je někdo bílej, černej, hněděj, žlutej nebo třeba modrej, černoch jako cigán, lidi sů lidi, to je jasné, já vás prostě nesnáším úplně všechny! :P

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Volá cikán do banky

"Došla mi už na účet podpora?"

Operátor odpovídá:

"Nevím, ale mě už ji z daní strhli ..."

Odkaz ke komentáři

Jedna ukazka:

Tak nevím, ale tohle bych asi nedal : citace

Cenu za archeologii obdrželi členové americko-kanadského týmu, kteří povařili mrtvého rejska, spolkli ho bez žvýkání a pak pečlivě zkoumali vlastní exkrementy, aby zjistili, které kosti se v lidském zažívacím traktu rozloží, a které ne.

Odkaz ke komentáři

?Bolí mě ucho,? stěžuje si dívka mladíkovi na lavičce v parku.
Ten ji na ucho políbí a ptá se: ?Ještě bolí??
?Ani trošku!?
Po chvíli ji bolí za krkem. Mladík ji tam opět políbí a ptá se: ?Ještě bolí??
?Už ne!?
Vedle na lavičce sedí starší pán, nakloní se k mladíkovi a zašeptá: ?Promiňte, a hemeroidy léčíte taky??

Odkaz ke komentáři

Si dámě něco pro zasmání po ránu

https://www.youtube.com/watch?v=r7pVFCK3g8o

dobře jim tak, mají si pořídit nějaký pořádný vozidlo a ne se zmítat na takový divný koloběžce napříč. Tuhle jsem to viděl a musel jsem se začít smát. Když s tím někdo jezdí po městě tak je to sice divný, člověk na tom stojí jak vocas, obzvlášť policajtům to sluší, ale dejme tomu. Ale jedu tuhle zrovna přes Zemanův důchod a najednou vidím za zatáčkou přes křoví vyčnívat chlapa. Nějakej vysokej, na hlavě cykloblembák, divná rychlost pohybu. Divně se klátí, to nebude cyklista. Na koně nízko, na bicykl vysoko, Na oslovi nebo starém velocipedu jezdí málokdo. Tak radši zpomalím a on to jezdec na vysavači.

Odkaz ke komentáři

Není to klasickej ftip, přesto mě to dost pobavilo. Četl jsem to někdy tento týden na netu. Bartošový s Rychtářem nabídli, že by mohli jít do vily Vyvolených. Rychář nakonec odmítl s odůvodněním, že ne, neb by si tam Džambulka mohla pokazit dobrou pověst ....

Odkaz ke komentáři

V Sovětském svazu umírá babička.

Děda obíhá každého lékaře, o kterém předpokládá, že dokáže
babičku vyléčit.

Nakonec sa dostane i k alternativnímu léčiteli, který mu radí,
aby babičku co nejdříve sexuálně uspokojil.
Děda se vymlouvá: "Ale vždyť už jsem na
to starý, dávno už to nedělám
,v mých rukou umřel i soudruh L enin, už to není pro mne !"
 Ale léčitel byl neúprosný a trval na svém.
Nakonec děda souhlasil...
Šel domů a umírající babičku řádně přefiknul, potom usnul.
Když se ráno probudil, vidí, že babička není v posteli
ale v kuchyni peče palačinky, usmívá se, vesele si zpívá, div že netancuje.
Děda znechuceně bije hlavou do stěny:"Jakej jsem já osel !
Mohl jsem zachránit i soudruha Lenina. 
" " 

Odkaz ke komentáři

kuwa, kubson, ja potrebuju pracovat a ne cucet na hodinky - beztak uz mam precerpany rozpocet ;)

attachicon.gifUntitled.jpg

...a někdy se ty odkazy i dobře sejdou - hotová cesta do chronozáhuby :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...