ggrand Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Hodinky už jsou prodané, tak to snad nebude vadit, ale fakt mě to pobavilo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Aspon vsechno stihne.... nebo naopak no...
Z. Paul Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Hodinky už jsou prodané, tak to snad nebude vadit, ale fakt mě to pobavilo:Neco mi unika, nebo mysois ten remen?
ggrand Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Z. Paul : Jsem netušil, že to bude až takový chyták. Podívej se na 6. hodinu.
Dantechno Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Jo ja myslel , ze myslis ten rozdil mezi malou a velkou ruckou... kdy velka uz ukazuje celou...
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Hmm - prohozené indexy, ale ten řemen je taky faul.
ggrand Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Jo ja myslel , ze myslis ten rozdil mezi malou a velkou ruckou... kdy velka uz ukazuje celou...Takle ve spod vyfocené bych si netroufal nic odvozovat jestli sedí přesně ručky.Ale když na to tak koukám, tak ten řemen je taky cool, šířka a nitě.
Z. Paul Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Z. Paul : Jsem netušil, že to bude až takový chyták. Podívej se na 6. hodinu.Jasny, uz mi to doslo
Ondoni Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 A není ten cifr fail z výroby? Nápisy jinak sedí...takže by to vlastně mohla být zajímavá a cenná limitka
Chumpus Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Na chvíli se mi zastavilo srdce, že to jsou ty, které jsem tu prodával já A Ondoni má pravdu, tohle je výborná raritka.
dieegoo Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Několik chytrých hlav se dalo dohromady a vymyslelo následující:http://usti.idnes.cz/oprava-podchodu-do-rudolic-pod-nadrazim-v-moste-fr8-/usti-zpravy.aspx?c=A131111_1998486_usti-zpravy_alh
libor2002 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Zase jsme lepsi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Zase jsme lepsi...Ono to ale bohužel moc k smíchu není ...
Trojan Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Jo, špony, to jsou pěkný potvory, takhle jsem štípal kmen klínem, jak jsou vykovaný, lítají z nich fakt strašně ostrý špony, jauvajs, a ta přednáška ve špitále... No špony teda nevim, možná úlomky, ne? Špony lítaj od soustruhu.Bráchovi se každopádně taky kus klínu odštípl a zasekl se mu do holeně, já si pamatuju jak stál jednou nohou ve škopku a tahal to ven kombinačkama, dezinfikoval slivovicí, aspoň se vyhnul přednášce...
Ondoni Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Tak na tohle už musíte mít koule... http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/318866-protestoval-proti-apatii-pribil-si-prirozeni-k-dlazbe-rudeho-namesti.html
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Jo, špony, to jsou pěkný potvory, takhle jsem štípal kmen klínem, jak jsou vykovaný, lítají z nich fakt strašně ostrý špony, jauvajs, a ta přednáška ve špitále... No špony teda nevim, možná úlomky, ne? Špony lítaj od soustruhu.Bráchovi se každopádně taky kus klínu odštípl a zasekl se mu do holeně, já si pamatuju jak stál jednou nohou ve škopku a tahal to ven kombinačkama, dezinfikoval slivovicí, aspoň se vyhnul přednášce... Říká se tomu okuje, alespoň co já vím.
FraK Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 No špony teda nevim, možná úlomky, ne? Špony lítaj od soustruhu.Bráchovi se každopádně taky kus klínu odštípl a zasekl se mu do holeně, já si pamatuju jak stál jednou nohou ve škopku a tahal to ven kombinačkama, dezinfikoval slivovicí, aspoň se vyhnul přednášce... No ono šlo v mém případě o to, že narazila kalená ocel kladiva na kalenou ocel kovadliny. Tím pádem se kladivo odrazilo od kovadliny zpět jako od trampolíny. Jelikož jsem tu kramli chtěl mít pěkně vykovanou, tak jsem byl nad ní skloněný a kladivo mě trefilo přímo doprostřed čela. Ještě že nejsem moc silný :-).
Vit Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 No špony teda nevim, možná úlomky, ne? Špony lítaj od soustruhu.Bráchovi se každopádně taky kus klínu odštípl a zasekl se mu do holeně, já si pamatuju jak stál jednou nohou ve škopku a tahal to ven kombinačkama, dezinfikoval slivovicí, aspoň se vyhnul přednášce... Mám stejný příběh (dřevo - kladivo - klín), doktoři mi to vytáhli za 14 dní z nohy (nevěděl jsem o tom).Od té doby ten kousek kovu (asi 3 x 5 x 0,1mm) nosím v peněžence.
vaba Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Říká se tomu okuje, alespoň co já vím.No, urcite ne okuje - ty jsou pri opracovani materialu za tepla, a jsou to , zjednodusene, vychladne, zoxidovane kousky materialu ktere vznikaji pri opracovani zeleza kovanim. Takze vznikaji jen za vyssi teploty.
mondeo2 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 No ono šlo v mém případě o to, že narazila kalená ocel kladiva na kalenou ocel kovadliny. Tím pádem se kladivo odrazilo od kovadliny zpět jako od trampolíny. Jelikož jsem tu kramli chtěl mít pěkně vykovanou, tak jsem byl nad ní skloněný a kladivo mě trefilo přímo doprostřed čela. Ještě že nejsem moc silný :-). :lol2: :lol2: Promiň, úplně to vidím naživo :lol2: :lol2: To musela být prča, tedy pro ty okolo. :lol2:
Doporučené příspěvky