Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Toho kdo psal ten inzerat, bych celkem rad videl :) bych mel par let o cem vypravet, jinak k cemu mu to auto je ?

Hele my jsme taky na základce měli kluka co do 9. třídy dojížděl autem (řídil) :) ale rozumu moc nepobral 

Odesláno (upraveno)

A panda walks into a restaurant, ...

Neskutočné :clap: Oba sú výborné

Môj obľúbený z anglických je tento:

"A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ***. The doctors described his condition as stable."

edit: *** = pozadie

Upraveno uživatelem Blinker
Návštěvník swanieck
Odesláno

Ohne sranda - já před pár lety sháněl auto pro lepší polovinu a podmínky byly dvě - já: OPEL a ona: automat. Našel jsem si na moravě kalibru z finské řady = nerezne. Tak jsem pánovi zavolal a požádal o detailní fotky vozu ze všech stran a interiéru - že je to pro ženskou a ta dá hlavně na vzhled. Tak mi pán fotky poslal s omluvou, že auto moc nefotil, ale má tam taky fotky z dovolené. Zvláštní bylo, že všechny fotky byly z garáže, až na jednu - tuhle

attachicon.gif11.jpg

Jo auto jsme nekoupili.

No jo, to se hned pozná pan moderátor s plukovnickejma výložkama.......ruku na srdce, že bys mi takový příspěvek smazal. Jinak mě fotka rozhodně nepobuřuje, naopak. Krásná prdelka to je. Jestli jsi neudělal chybu a nejel na toho Opela kouknout. Třeba by ti ta nymfa uvařila kafe a mohl ses oddat fantazii.

Odesláno

Jel jsem tam i s rodinou a auto parádní, jen pan majitel se jím tak naparoval, že moji polovičku nakrk a koupila si jiné auto. Majitelku prdelky jsem ani nezahlédl. A tenhle příspěvek bych samozřejmě nesmazal - kdyby mi připadal závadný, tak ho sem nedám. :cheers:

Návštěvník swanieck
Odesláno

Jasně, to bylo jen lehké kočkování.......světu mír a chronofandům zvlášť :cheers:

Prim Czech Air Force watches forever !

Odesláno

kombinace zpěvu, výraziva, choreografie a přirozeně altruistickodrsnosti mne upřímně pobavila. Chyběla mi tam pomyslná třešnička na dortu... líbilo by se mi v tom autě na zadním sedadle akvárium se žralokem.

Odesláno

kombinace zpěvu, výraziva, choreografie a přirozeně altruistickodrsnosti mne upřímně pobavila. Chyběla mi tam pomyslná třešnička na dortu... líbilo by se mi v tom autě na zadním sedadle akvárium se žralokem.

Je to chudák.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...