Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

A panda walks into a restaurant, ...

Neskutočné :clap: Oba sú výborné

Môj obľúbený z anglických je tento:

"A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ***. The doctors described his condition as stable."

edit: *** = pozadie

Upraveno uživatelem Blinker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník swanieck

Ohne sranda - já před pár lety sháněl auto pro lepší polovinu a podmínky byly dvě - já: OPEL a ona: automat. Našel jsem si na moravě kalibru z finské řady = nerezne. Tak jsem pánovi zavolal a požádal o detailní fotky vozu ze všech stran a interiéru - že je to pro ženskou a ta dá hlavně na vzhled. Tak mi pán fotky poslal s omluvou, že auto moc nefotil, ale má tam taky fotky z dovolené. Zvláštní bylo, že všechny fotky byly z garáže, až na jednu - tuhle

attachicon.gif11.jpg

Jo auto jsme nekoupili.

No jo, to se hned pozná pan moderátor s plukovnickejma výložkama.......ruku na srdce, že bys mi takový příspěvek smazal. Jinak mě fotka rozhodně nepobuřuje, naopak. Krásná prdelka to je. Jestli jsi neudělal chybu a nejel na toho Opela kouknout. Třeba by ti ta nymfa uvařila kafe a mohl ses oddat fantazii.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník swanieck

Takhle by měla vypadat seznamka :-)!! Velmi sprosté, tak že nic pro slabé povahy, pokud je to nevhodné, prosím moda o smazání !!

http://imgchili.com/album/c5da034e8f8ed671ca66d1ec87499531

samozřejmě, že je to nevhodné....ale uhrančivě krásně a eroticky vtipně nevhodné :clap: 

Upraveno uživatelem swanieck
Odkaz ke komentáři

Poslední failarmy :-) Automechanik na 0:40 mě úplně rozbil, doporučuji dokoukat celé, objevuje se tam postupně asi 4x a stále hoří ....:-) Mám asi banána na smajlíky, jaktože mě nefungujou sakra, nemůžu vyjadřovat své emoce .... :-)

http://www.youtube.com/watch?v=0PuD5_TRbnE

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...