Frantik Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 "Bohatý stůl, výtečnou rybu, sváteční večeři, co nemá chybu. Hromadu dárků, co srdce pohladí, rodinu, přátele, jež nikdy nezradí?" Nadhera, to je presne ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Šupiny z kapříka Ti posílámZ dálky se na Tebe usmívámJsou pro radost a pro zdravíUsměj se, úsměv vše napravíJsou pro štěstí a pro láskuPokud máš zvědavou otázkuAť splní se Tvá přání jenA hezký je Tvůj vánoční senVeselé Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Tohle je masakr: Zvoneček zazvoní, cukroví zavoní,v koupelně kapříček, pod stromkem balíček.Zpíváme koledy, přečteme pohledydle data pohlednic, je nám zas o rok víc.Proč svátky vánoční, z všedních dnů tolik čnía zvláštní pohoda každého nahlodá?!Vždyť každý z nás řekne, když pěkně naměkne,proč máme vánoce jen na pár dní v roce.Lidé jsou v pohodě, v nepsané dohoděcítí se šťastnější, svět se zdá krásnější.Lásce a pokoře činíme za dost,že s dobrým vědomím dáváme radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 SMS COMING.jpgSuper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Buď ještě rád, že nejsi ve svazu chovatelů ( čehokolli). To ti pak před 24.12. přijde stovka mailů s neuměle vyfešákovanýma zvířatama ve photoshopu... a přijde mi, že kočkaři jsou v tomhle jednoznačně nejhorší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Buď ještě rád, že nejsi ve svazu chovatelů ( čehokolli). To ti pak před 24.12. přijde stovka mailů s neuměle vyfešákovanýma zvířatama ve photoshopu... a přijde mi, že kočkaři jsou v tomhle jednoznačně nejhorší No ja mám taky kočku, ale nikam jí neposílám :-)A pak jeste moji známí co maj děti posilaj kazdemu MMS, kde ty deti maji sobí parohy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Tohle je masakr: Zvoneček zazvoní, cukroví zavoní,v koupelně kapříček, pod stromkem balíček.Zpíváme koledy, přečteme pohledydle data pohlednic, je nám zas o rok víc. Proč svátky vánoční, z všedních dnů tolik čnía zvláštní pohoda každého nahlodá?!Vždyť každý z nás řekne, když pěkně naměkne,proč máme vánoce jen na pár dní v roce. Lidé jsou v pohodě, v nepsané dohoděcítí se šťastnější, svět se zdá krásnější.Lásce a pokoře činíme za dost,že s dobrým vědomím dáváme radost.Rolling on the floor "...a na Nový Rok pustím se do lehkých drog..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Děkujem vám vřele,strčte si ty vaše rýmovačky do ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Když ti vosk kule zalijea jehličí se ti do řiti zaryje,když na žaludu houpá se ti zvonek,...tak jsi právě ošukal vánoční stromek! (A teď si představte, že mi to bývalý spolužák posílal tři roky po sobě každé Vánoce pořád dokola, než jsem změnil číslo a to nové mu nedal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Děkujem vám vřele,strčte si ty vaše rýmovačky do ...+1. Vlastně ne, +100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Když ti vosk kule zalijea jehličí se ti do řiti zaryje,když na žaludu houpá se ti zvonek,...tak jsi právě ošukal vánoční stromek! (A teď si představte, že mi to bývalý spolužák posílal tři roky po sobě každé Vánoce pořád dokola, než jsem změnil číslo a to nové mu nedal)toto je dobrý a poslat jen "nej" kamarádům a těm kteří vysírají rádobyvtipnejma sms Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 O půlnoci u lékaře zvoní telefon. "Tady Novák, proboha, pane doktore, honem přijeďte, náš Jiříček nám spolknul prezervativ!" Rozespalý lékař se začne rychle oblékat, popadne kufřík a pádí ke dveřím. Když je u dveří, zadrnčí telefon podruhé."Tady je zase Novák, pane doktore, už k nám nemusíte jezdit, my jsme našli jiný!" Učitelům pro inspiraci (poznámky v žákovské knížce) ?? Když jsem vašeho syna vyvolala k tabuli, opáčil mi: "Piš pět, svačím!".? Váš syn mi dnes začal tykat, skákal mi do výkladu a chtěl vidět můj diplom.? Váš syn při hodině hraje mariáš, hlásí dvacet i když nemá krále a ještě se hádá.? Přinesl do hodiny prášek na pečení a předstíral prodej drog. Odmítal vše vydat a nyní i přiznat.? Simuloval zvonění školního zvonku budíkem, a když se mu na to přišlo, ještě tvrdil, že ho o to školník požádal.? Hází po spolužačkách sušeným semenem.? Přinesla do školy DYMOGAM (zápalná tableta proti hmyzu) a vykouřila celý učitelský sbor.? Při písemné práci chtěl odejít na záchod a vymlouval se, že se posere.? Strká si lentilky do nosu a hraje všemi barvami.? Při měření ve fyzice používá vlastní měřící přístroj a prohlašuje, že školní voltmetry nestojí za nic.? Směje se mi za zády do očí.? Vyvolán prohlásil, že nebude odpovídat bez advokáta.? Pravidelně chodí do školy nepravidelně.? Sebral třídní knihu, nechce ji vrátit a žádá výkupné.? Při hodině dějepisu zapálil lavici a naváděl zbytek třídy, aby mě upálili.? Vědomosti vaší dcery se rovnají nule; pro postup do vyššího ročníku je třeba, aby je minimálně zdvojnásobila.? Nechává se od spolužáků osahávat a nehlásí to učiteli.? Smrká mi do výkladu.? Běhá po zdi.? Strká ptáka do topeni! (poznámka žákovi, který nastražil do radiátoru chcíplého kosa).? Tahá děvčata za mléčné vaky.? Vyhrožuje mi smrtí !? Straší děvčata ptákem (Sovou pálenou).? Při hodině pleská mokrým pytlíkem o lavici.? Znehodnotil nástěnný výtisk Mendělejevovy soustavy prvků vymyšleným prvkem ? Spermium.Při slohové práci "Nejhezčí zážitek z prázdnin" popsal soulož Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Teď jsem to sem chtěl dát mě to pobaviilo řádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 ...ale tohle by šlo ne? Vánoce podle Burtona... Chlapečka s hřebíky v očíchstromeček zdobit těší.Vypadá to však divně.Nevidí, co kam věší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 ...ale tohle by šlo ne? Vánoce podle Burtona... Chlapečka s hřebíky v očíchstromeček zdobit těší.Vypadá to však divně.Nevidí, co kam věší. To je hodně velkej brutus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 ...ale tohle by šlo ne? Vánoce podle Burtona... Chlapečka s hřebíky v očíchstromeček zdobit těší.Vypadá to však divně.Nevidí, co kam věší. Zní to přesně jak písnička od Tleskačů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky