tombed Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Bd4LVyZCAAAS5oq.jpgHm, v Hradci sme nahodou samy chytry lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Paní má asi k dispozici dobrej matroš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Bd4LVyZCAAAS5oq.jpgno a kde je to videjo, pořád tma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uOgMYu290qs&list=WLC9F741B0BB676137 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uOgMYu290qs&list=WLC9F741B0BB676137 Tak na tohle je i 10 piv málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 (upraveno) Sedí tři ženy v baru a povídají si. Jedna povídá: "Já jsem jednou sáhla svému Vencovi na koule a on je má tak strašně studený." Druhá říká: "Tak to musím taky vyzkoušet." Druhý den se zase sejdou a ta druhá povídá: "Je to zvláštní, ale Béďa je má taky studený." Třetí na to: "To je zajímavý, taky to zkusím." Třetí den přijde ta třetí v obličeji samou modřinu. "Ježiši copak se ti stalo?" ptají se jí. "No sáhla jsem mému starému na koule a řekla mu 'to je zvláštní ty máš studený koule jako Venca a Béďa.' Upraveno 14. ledna 2014 uživatelem sibirnaya barevna uprava me vytacela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 (upraveno) Sedí tři ženy v baru a povídají si... Hele já nevim jestli to víš, ale máš text různě barevnej a nestejně velkej, možná by sis měl skočit k očaři... Upraveno 14. ledna 2014 uživatelem PNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Hele já nevim jestli to víš, ale máš text různě barevnej a nestejně velkej, možná by sis měl skočit k očaři...Jest-li to nebude tím , že jsem to vlastně ani já nepsal .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Jest-li to nebude tím , že jsem to vlastně ani já nepsal .... V tom případě to chce silnější heslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 V tom případě to chce silnější heslo.nebo nevysazovat léky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 http://bigmix.cz/prehled-typu-lidi-kteri-navstevuji-posilovnu/ :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Měl jsem diskuzi, zda následující je rasově/genderově/a jinak korektní. Názory byly od "Pranýřuje to aktuální dění, jde o angažovaný text"až po "Ty kreatury by měli zavřít" a protože jsme se pohádali jako koně (samozřejmě u piva), zajímal by mě váš názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Dnes jsem slyšel v rádiu pohádku od Mládka, z toho začátku mě skoro jeblo. Královi a královně se narodila holčička Sněhurka. Král si potom ještě dlouho královnu dobíral, protože věděl, že Sněhurka není jeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Měl jsem diskuzi, zda následující je rasově/genderově/a jinak korektní. Názory byly od "Pranýřuje to aktuální dění, jde o angažovaný text"až po "Ty kreatury by měli zavřít" a protože jsme se pohádali jako koně (samozřejmě u piva), zajímal by mě váš názor... asi tak - vtipny mi to neprijde ani trochu. spis ubohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 asi tak - vtipny mi to neprijde ani trochu. spis ubohy.Jde o parafrázi na téma korektnosti vtipu. Nejde o to, jestli je vtip vtipný, nebo ubohý/nekorektní. Jde o to, jestli má mít vtip nějakou hranici, za kterou už nesmí jít. Stejně tak umění.Má mít nějakou hranici? Má mít svoboda slova, vyznání, projevu (verbálního či non verbálního) nějakou hranici? Mám mít strach, když si vezmu fotbalový triko s "18" že mě zavřou,protože jsou to iniciály A.H.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Jde o parafrázi na téma korektnosti vtipu. Nejde o to, jestli je vtip vtipný, nebo ubohý/nekorektní. Jde o to, jestli má mít vtip nějakou hranici, za kterou už nesmí jít. Stejně tak umění.Má mít nějakou hranici? Má mít svoboda slova, vyznání, projevu (verbálního či non verbálního) nějakou hranici? Mám mít strach, když si vezmu fotbalový triko s "18" že mě zavřou,protože jsou to iniciály A.H.? Zajímavá otázka. Hranici by podle mě svoboda projevu měla mít, nevynucenou zákony ani společenským úzusem, ale mravním řádem. Svobodně utvořeným. Mravní řád podle mě současná postmoderní spoečnost nemá, je nahodilá, takže ani korekci svobody slova v nahodilosti nelze čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 (upraveno) Trestne to neni. Ubohe a nechutne ano. Moralni hranici ma kazdy jinde, obecna neexistuje. Trestnost je vlastne jedina sdilena a spolecna hranice. Navi to je skutecne realna, viditelna hranice. Pred ni se dejou jine veci, nez za ni. Vse ostatni je jen osobni imaginarni cara v hlave kazdeho jednoho. Aktera nijak neovlivni jeji prekroceni. Pouze ho nebude mit par lidi rado.<br /> Upraveno 14. ledna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 (upraveno) Trapná levná recese Rammsteinu, co se muziky týká, ale samozřjemě proč nepoukázat na problém znásilňování nezlezitlých v Indii No a zpátky k humoru" Měl jsem diskuzi, zda následující je rasově/genderově/a jinak korektní. Názory byly od "Pranýřuje to aktuální dění, jde o angažovaný text"až po "Ty kreatury by měli zavřít" a protože jsme se pohádali jako koně (samozřejmě u piva), zajímal by mě váš názor... Upraveno 14. ledna 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky