Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Sedí tři ženy v baru a povídají si.

Jedna povídá: "Já jsem jednou sáhla svému Vencovi na koule a on

je má tak strašně studený."

Druhá říká: "Tak to musím taky vyzkoušet."

Druhý den se zase sejdou a ta druhá povídá: "Je to zvláštní, ale

Béďa je má taky studený."

Třetí na to: "To je zajímavý, taky to zkusím."

Třetí den přijde ta třetí v obličeji samou modřinu.

"Ježiši copak se ti stalo?" ptají se jí.

"No sáhla jsem mému starému na koule a řekla mu 'to je zvláštní ty

máš studený koule jako Venca a Béďa.'

Upraveno uživatelem sibirnaya
barevna uprava me vytacela
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sedí tři ženy v baru a povídají si...

Hele já nevim jestli to víš, ale máš text různě barevnej a nestejně velkej, možná by sis měl skočit k očaři...

Upraveno uživatelem PNS
Odkaz ke komentáři

Měl jsem diskuzi, zda následující je rasově/genderově/a jinak korektní. Názory byly od "Pranýřuje to aktuální dění, jde o angažovaný text"

až po "Ty kreatury by měli zavřít" a protože jsme se pohádali jako koně (samozřejmě u piva), zajímal by mě váš názor...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Dnes jsem slyšel v rádiu pohádku od Mládka, z toho začátku mě skoro jeblo. :D

Královi a královně se narodila holčička Sněhurka. Král si potom ještě dlouho královnu dobíral, protože věděl, že Sněhurka není jeho.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem diskuzi, zda následující je rasově/genderově/a jinak korektní. Názory byly od "Pranýřuje to aktuální dění, jde o angažovaný text"

až po "Ty kreatury by měli zavřít" a protože jsme se pohádali jako koně (samozřejmě u piva), zajímal by mě váš názor...

asi tak - vtipny mi to neprijde ani trochu. spis ubohy.

Odkaz ke komentáři

asi tak - vtipny mi to neprijde ani trochu. spis ubohy.

Jde o parafrázi na téma korektnosti vtipu. Nejde o to, jestli je vtip vtipný, nebo ubohý/nekorektní. Jde o to, jestli má mít vtip nějakou hranici, za kterou už nesmí jít. Stejně tak umění.

Má mít nějakou hranici? Má mít svoboda slova, vyznání, projevu (verbálního či non verbálního) nějakou hranici? Mám mít strach, když si vezmu fotbalový triko s "18" že mě zavřou,

protože jsou to iniciály A.H.? 

Odkaz ke komentáři

Jde o parafrázi na téma korektnosti vtipu. Nejde o to, jestli je vtip vtipný, nebo ubohý/nekorektní. Jde o to, jestli má mít vtip nějakou hranici, za kterou už nesmí jít. Stejně tak umění.

Má mít nějakou hranici? Má mít svoboda slova, vyznání, projevu (verbálního či non verbálního) nějakou hranici? Mám mít strach, když si vezmu fotbalový triko s "18" že mě zavřou,

protože jsou to iniciály A.H.? 

Zajímavá otázka. Hranici by podle mě svoboda projevu měla mít, nevynucenou zákony ani společenským úzusem, ale mravním řádem. Svobodně utvořeným. Mravní řád podle mě současná postmoderní spoečnost nemá, je nahodilá, takže ani korekci svobody slova v nahodilosti nelze čekat
Odkaz ke komentáři

Trestne to neni. Ubohe a nechutne ano. Moralni hranici ma kazdy jinde, obecna neexistuje. Trestnost je vlastne jedina sdilena a spolecna hranice. Navi to je skutecne realna, viditelna hranice. Pred ni se dejou jine veci, nez za ni. Vse ostatni je jen osobni imaginarni cara v hlave kazdeho jednoho. Aktera nijak neovlivni jeji prekroceni. Pouze ho nebude mit par lidi rado.<br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Trapná levná recese Rammsteinu, co se muziky týká, ale samozřjemě proč nepoukázat na problém znásilňování nezlezitlých v Indii :whip: No a zpátky k humoru"

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...