Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník
Odesláno

vcelku povedeny aprilový vtípek v rámci champions league na coolu :D Modelky jako nové komentátorky.

Odesláno

Velbloudí kulky jsem jednou dostal od mamky, taky zakoupeno ve školní kantýně :) Nevím kde skončily, ale nikdo na to neměl chuť ani odvahu :lol2:

Odesláno

Nevim,kam to dát,je to ze života,ale není to nic,co by mě naštvalo,nebo potěšilo,tak do sekce humoru:

Jsem dnes v kabince u lékaře,v ordinaci sedí stará paní,která přišla na kontrolu a povídá:

,,Víte pane doktore,na cukrovku zemřel můj syn"

Zaneprázdněný lékař,který nevěděl,kde mu hlava stojí,povídá :

,,To je moc dobře,moc dobře."

Takže ani nevim,že mi něco šil,smál jsem se až domu.

Odesláno
  V 2. 4. 2014 v 9:56, carpaccio napsal:

Tak u tohohle jsem se smál hodně dlouho... A věřím, že se v tom spousta místních najde:

youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg

tak teď už vím jaký to je když se bavím s programátorem :-)
Odesláno

A husband had just finished reading a new book entitled, 'You Can Be THE Man of Your House.'

He stormed to his wife in the kitchen and announced, 'From now on, you need to know that I am the man of this house and my word is Law.

You will prepare me a gourmet meal tonight, and when I'm finished eating my meal, you will serve me a sumptuous dessert. After dinner, you are
going to go upstairs with me and we will have the kind of sex that I want. Afterwards, you are going to draw me a bath so I can relax.

You will wash my back and towel me dry and bring me my robe. Then, you will massage my feet and hands. Then tomorrow, guess who's going to
dress me and comb my hair?'

The wife replied, 'The fuckin' funeral director would be my first guess.'

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...