Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tohle neni o IT, ale principielní rozdíl mužské a ženské logiky.

S ženskou logikou to může bejt záludný. Jelikož jsem v poslední době prodal nějaké hodinky a žádné zatím nepřikoupil, tak jsem včera večer posmutněle čučel do boxu a frflal, že je nějakej prázdnej. Manželka mě chvíli pozorovala a pak s úsměvem pravila, tak prodej i ten box a máš po problému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..krásný příklad toho, jak člověk máká, honí se za penězi, aby je utratil za hebla místo zážitků.

No, nevim. Treba se nehonili, treba vyhrali, nebo se narodili do velkych penez. A treba, na rozdil od tebe a me ;), uz davno zapichli praci, nestarnou za katedrou a na jednanich s hnupama, ale jsou cely rok v bermudach a sandalech na cestach, pari na clunu po morich a fjordech, sem tam rybareni, opalovacka daleko od plnych plazi a posranych verejnych hajzlu, vecer Porschakem do nejakeho stareho mestecka mimo turisticka centra na Pizzu, pak pohodlne vyspani v karavnu a rano hura jinam. Me se to zase nejevi tak spatne. Myslim, ze bych se nechal premluvit, jevi se mi to v lepsich barvach, nez rano vstavat do Kolbenky. A navic ja mam rad technicke hracky, takze za me sama pozitiva. A vzhledem k vybave maji pravdepodobne i na tu letenku do Indie, kdyz chteji uplne zmenit prostredi. Taky na hodinkovem foru je povzdech nad utracenim za veci, radsi, nez za zazitky, docela trefa do cerneho. :-)

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...