Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě se zdá, že ona značka "pozor koně" není, je jenom "pozor domácí zvířectvo" nebo tak nějak a konkrétní druh se řeší dodatkovou tabulkou, jako pozor koně, pozor slimák... a tak. Ale je to úsměvné.

vyfoceno včera na cestách :)

Odesláno

To néé... petkeeper je slušnej, ale čínský super efekty a BMW mě rozsekalo úplně docela... nemůžu pracovat, jdu si uvařit kávu a vydýchat se na balkón :)

Odesláno

neznal jsem, pobavilo mě:-)

Klepání na nebeskou bránu:

Svatý Petr zakřičí: "Co je?"

"Neříká se CO JE, ale KDO JE!"

"Bože, zase učitelka!"

Odesláno

O víkendu jsem viděl značky "pozor žáby" a "pozor golfista"... tj. oboje s obrázkem.

K žábám byla ještě cedulka "15.4 - 15.5.", myslím.

Mě se zdá, že ona značka "pozor koně" není, je jenom "pozor domácí zvířectvo" nebo tak nějak a konkrétní druh se řeší dodatkovou tabulkou, jako pozor koně, pozor slimák... a tak. Ale je to úsměvné.

Odesláno

O víkendu jsem viděl značky "pozor žáby" a "pozor golfista"... tj. oboje s obrázkem.

Na ty žáby s termínem si pamatuju už od dětství. Byla pravidelně umisťována na jednom úseku silnice mezi Karlovými Vary a Plzní. Vždycky v dubnu táhly z jedné strany silnice na druhu - údajně snad kvůli páření - a bývalo jich tam spousta rozježděných. Později je ochránci přenášeli v kýblích a teď tam už mají tunel  :D

Odesláno

Tak určitěééé, i žáby se chtějí pářit a přecházet přes cestu, no když jezdí auta, tak je občas nějaký přejede a jsou no rozjetýýý... a to je sport :)

Odesláno

Pokud tam někdo píchne značku třeba s mimozemšťanem, tak ji tam samozřejmě vidíte, ale to neznamená, že je to oficiální dopravní značení v souladu se zákonem atd...

Viz. zák. 30/2001 Sb., ve znění pozdějších předpisů, oddíl 2, § 7, odst. 1 písmeno o :

(značka) "Zvířata" (č. A 13), která upozorňuje na místo nebo úsek pozemní komunikace, kde může docházet k častému výskytu domácích zvířat na pozemní komunikaci.

Takže žádnej golfista, žádná žába, žádný koně :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Abych jen neprudil, jeden z minulého týdne...

Na schůzce nadnárodní společnosti: Německá manažerka: Můžete confcall ve čtvrtek? Češi: Nene, my máme svátek.Francouzi: My taky máme svátek.Maďaři: My máme taky volno.Němka: Všichni? A proč my nemáme volno, neví někdo?Jiný Němec: Protože jsme prohráli...
Odesláno

Abych jen neprudil, jeden z minulého týdne...

Na schůzce nadnárodní společnosti: Německá manažerka: Můžete confcall ve čtvrtek? 

Češi: Nene, my máme svátek.Francouzi: My taky máme svátek.Maďaři: My máme taky volno.Němka: Všichni? A proč my nemáme volno, neví někdo?Jiný Němec: Protože jsme prohráli...

a pak Němec sedlá S-classe a Čech Oktávku a nadává :lol2:  (a Francouz stávkuje)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...