Klotzman Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Mě se zdá, že ona značka "pozor koně" není, je jenom "pozor domácí zvířectvo" nebo tak nějak a konkrétní druh se řeší dodatkovou tabulkou, jako pozor koně, pozor slimák... a tak. Ale je to úsměvné.vyfoceno včera na cestách
Lu2cz Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 To néé... petkeeper je slušnej, ale čínský super efekty a BMW mě rozsekalo úplně docela... nemůžu pracovat, jdu si uvařit kávu a vydýchat se na balkón
MJ. Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 snad to tady nebylosuper duet Usher a koza
Moty Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 neznal jsem, pobavilo mě:-) Klepání na nebeskou bránu: Svatý Petr zakřičí: "Co je?" "Neříká se CO JE, ale KDO JE!" "Bože, zase učitelka!"
Tondaa73 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/35122909/PRODAM-NEBO-VYMENIM-A8.php .Auto neustále opravuji a předělávám, takže cena půjde jen nahoru Tak to mě dnes položilo má to skivak, takže to bylo asi Klause.......
odjinud Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 O víkendu jsem viděl značky "pozor žáby" a "pozor golfista"... tj. oboje s obrázkem.K žábám byla ještě cedulka "15.4 - 15.5.", myslím. Mě se zdá, že ona značka "pozor koně" není, je jenom "pozor domácí zvířectvo" nebo tak nějak a konkrétní druh se řeší dodatkovou tabulkou, jako pozor koně, pozor slimák... a tak. Ale je to úsměvné.
Tondaa73 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 tak tohle je bomba......jako bejvalej lodník palec nahoru....
siwi Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 O víkendu jsem viděl značky "pozor žáby" a "pozor golfista"... tj. oboje s obrázkem.K žábám byla ještě cedulka "15.4 - 15.5.", myslím. Na ty žáby s termínem si pamatuju už od dětství. Byla pravidelně umisťována na jednom úseku silnice mezi Karlovými Vary a Plzní. Vždycky v dubnu táhly z jedné strany silnice na druhu - údajně snad kvůli páření - a bývalo jich tam spousta rozježděných. Později je ochránci přenášeli v kýblích a teď tam už mají tunel
Micey Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 teď tam už mají tunel Tak to každopádně
Lu2cz Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Tak určitěééé, i žáby se chtějí pářit a přecházet přes cestu, no když jezdí auta, tak je občas nějaký přejede a jsou no rozjetýýý... a to je sport
clockyclock Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Tati vysvetlíš mi ženskou logiku?Jasně, máš zaracha!Proč??Chleba se sýrem..
Povidláček Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Bulánžerí http://www.youtube.com/watch?v=AkS-69ndK38
Klotzman Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 O víkendu jsem viděl značky "pozor žáby" a "pozor golfista"... tj. oboje s obrázkem.K žábám byla ještě cedulka "15.4 - 15.5.", myslím. Pokud tam někdo píchne značku třeba s mimozemšťanem, tak ji tam samozřejmě vidíte, ale to neznamená, že je to oficiální dopravní značení v souladu se zákonem atd...Viz. zák. 30/2001 Sb., ve znění pozdějších předpisů, oddíl 2, § 7, odst. 1 písmeno o :(značka) "Zvířata" (č. A 13), která upozorňuje na místo nebo úsek pozemní komunikace, kde může docházet k častému výskytu domácích zvířat na pozemní komunikaci.Takže žádnej golfista, žádná žába, žádný koně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Abych jen neprudil, jeden z minulého týdne... Na schůzce nadnárodní společnosti: Německá manažerka: Můžete confcall ve čtvrtek? Češi: Nene, my máme svátek.Francouzi: My taky máme svátek.Maďaři: My máme taky volno.Němka: Všichni? A proč my nemáme volno, neví někdo?Jiný Němec: Protože jsme prohráli...
Klotzman Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 a kůň není domácí zvíře?No je, a proto je na něj upozorňováno výstražnou značkou A13, na které je kráva...
gougy Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Abych jen neprudil, jeden z minulého týdne...Na schůzce nadnárodní společnosti: Německá manažerka: Můžete confcall ve čtvrtek? Češi: Nene, my máme svátek.Francouzi: My taky máme svátek.Maďaři: My máme taky volno.Němka: Všichni? A proč my nemáme volno, neví někdo?Jiný Němec: Protože jsme prohráli...a pak Němec sedlá S-classe a Čech Oktávku a nadává (a Francouz stávkuje)
Doporučené příspěvky