Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Líbí se mi, jak se z fotbalu stává kultivovaná zábava. Třeba ten slovník fanoušků, za ten by se už dneska nestyděl ani prezident. A všichni oblečení, jako kdyby si šli na Hrad pro vyznamenání.

Odesláno

tý s pohledným knírem...................to už bych si radši na toho doktora začal dávat bacha.............. :lol2:

:lol2:  výborná lékařská zpráva....

Odesláno

8.A na ČT1, vopičárna jak sviňa, to jsem zažil pouze v Africe :lol2: Mrkněte občas na to kluci....

Proč bych to dělal ? Je to úplně normální zvěř, co se fakt hodí jen do tý Afriky, tady to nemá co dělat...

Odesláno

Jsme va vlákně humor, i já na ten pořad tak koukám, prostě prdel, normálně se tady tlemím od ucha k uchu, až mě slzy tečou proudem :cheers:

Proč bych to dělal ? Je to úplně normální zvěř, co se fakt hodí jen do tý Afriky, tady to nemá co dělat...

Odesláno (upraveno)

8.A na ČT1, vopičárna jak sviňa, to jsem zažil pouze v Africe :lol2: Mrkněte občas na to kluci....

Čekal jsem, kdy se tady na to objeví reakce. Jako učitel musím říct, že metoda vzdělávání založená na systému lezení dětem do ... musí zákonitě selhat. Hrůza a děs. Je mi z toho úzko, jen se na to dívám. 

EDIT: Omlouvám se, nevšiml jsem si, že jsem ve vlákně Humor...

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

Ted si uvedom ze tyhle zviratka jednou vyrostou a meli by se zapojit do spolecnosti a smich te prejde. Jinak taky nato obcas koukam a je to fakt prdel ale je desivy co to bude za generaci.

Odesláno

Chlapi, hoďte sem někdo prosím nějaký vtip. Po tomto pořadu se mě totiž pravidelně začíná zmocňovat naléhavý pocit beznaděje. Kdyby na to nechtěly koukat žena s dcerou, přepnul bych kanál.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...