mondeo2 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 tý s pohledným knírem...................to už bych si radši na toho doktora začal dávat bacha.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Líbí se mi, jak se z fotbalu stává kultivovaná zábava. Třeba ten slovník fanoušků, za ten by se už dneska nestyděl ani prezident. A všichni oblečení, jako kdyby si šli na Hrad pro vyznamenání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 tý s pohledným knírem...................to už bych si radši na toho doktora začal dávat bacha.............. výborná lékařská zpráva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) Není to úplně vtipný, ale mě to pobavilo. A ocenil jsem genialitu pianisty kolem 40. vteřiny (nutno sledovat od začátku). https://www.youtube.com/watch?v=yD3iaURppQw Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Fakt mě namíchne, když srovnávají Karla Gotta s bohem. Jako je dobrej, ale Karel to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Se povedlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Inzerát: Dostala jsem koťátko.Je přítulné,bohužel manžel je alergický,a tak ho musím dát pryč.Jmenuje se Karel, měří 180 cm, má hnědé vlasy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 8.A na ČT1, vopičárna jak sviňa, to jsem zažil pouze v Africe Mrkněte občas na to kluci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 8.A na ČT1, vopičárna jak sviňa, to jsem zažil pouze v Africe Mrkněte občas na to kluci.... Proč bych to dělal ? Je to úplně normální zvěř, co se fakt hodí jen do tý Afriky, tady to nemá co dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Jsme va vlákně humor, i já na ten pořad tak koukám, prostě prdel, normálně se tady tlemím od ucha k uchu, až mě slzy tečou proudem Proč bych to dělal ? Je to úplně normální zvěř, co se fakt hodí jen do tý Afriky, tady to nemá co dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) 8.A na ČT1, vopičárna jak sviňa, to jsem zažil pouze v Africe Mrkněte občas na to kluci.... Čekal jsem, kdy se tady na to objeví reakce. Jako učitel musím říct, že metoda vzdělávání založená na systému lezení dětem do ... musí zákonitě selhat. Hrůza a děs. Je mi z toho úzko, jen se na to dívám. EDIT: Omlouvám se, nevšiml jsem si, že jsem ve vlákně Humor... Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Ted si uvedom ze tyhle zviratka jednou vyrostou a meli by se zapojit do spolecnosti a smich te prejde. Jinak taky nato obcas koukam a je to fakt prdel ale je desivy co to bude za generaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Holt je třeba vychovat větší zvířata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Chlapi, hoďte sem někdo prosím nějaký vtip. Po tomto pořadu se mě totiž pravidelně začíná zmocňovat naléhavý pocit beznaděje. Kdyby na to nechtěly koukat žena s dcerou, přepnul bych kanál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Doporučuji k tomu den předem dokument "paterčata" To je kombo snů :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Doporučuji k tomu den předem dokument "paterčata" To je kombo snů :-Dto je jak Invikty na jedne a Diesel na druhe ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 to je jak Invikty na jedne a Diesel na druhe ruce Tak to je pekelny přirovnání :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Ideálně se zchladit, jako tady Ing. Králík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Paráda kluci, jsem rád, že jste to vzali se stejným humorem jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky