VintageLover Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 http://www.videacesky.cz/skece/rekonstrukce-youtube-komentaru-minaj-a-1d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Zima jako když praští, u lesa domeček, z komína se kouří.Uvnitř domku v teplíčku sedí babička a plete šálu.V tu chvíli jde okolo cikán a zabouchá na dveře.?Babi, potřebujete dřevo!???Kdepak synku, nepotřebuju!?Ráno babka vyjde ven a dřevo je v prdeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Historka dne: Volá mi borec, že si u nás objednal batoh a místo toho mu přišly řidítka na kolo, tak mu říkám, že to není možný, že my žádný řidítka nevyrábíme, neprodáváme, děláme jen do batohů, prostě my jsme mu je poslat nemohli. Tak borec chvilku mlčí a pak říká: "No jako batoh to fakt nevypadá, na kole teda nejezdím, ale kdybych to měl dát na kolo, tak to tam dám jako řiditka, jako batoh bych si to ale na záda nedal, protože to jsou prostě řidítka...a je to od vás, jste tam jako odesílatel" Pak zjistil, že je na krabici zespod ještě jedna etiketa, na poště se jim slepila ta z našeho balíku, tak ji asi připlácli na první zásilku, co byla po ruce... Ať žije Česká pošta... chvilku jsem si nebyl úplně jistej, jestli fakt neděláme i do řidítek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Historka dne: Volá mi borec, že si u nás objednal batoh a místo toho mu přišly řidítka na kolo, tak mu říkám, že to není možný, že my žádný řidítka nevyrábíme, neprodáváme, děláme jen do batohů, prostě my jsme mu je poslat nemohli. Tak borec chvilku mlčí a pak říká: "No jako batoh to fakt nevypadá, na kole teda nejezdím, ale kdybych to měl dát na kolo, tak to tam dám jako řiditka, jako batoh bych si to ale na záda nedal, protože to jsou prostě řidítka...a je to od vás, jste tam jako odesílatel" Pak zjistil, že je na krabici zespod ještě jedna etiketa, na poště se jim slepila ta z našeho balíku, tak ji asi připlácli na první zásilku, co byla po ruce... Ať žije Česká pošta... chvilku jsem si nebyl úplně jistej, jestli fakt neděláme i do řidítek A ňáký volný řidítka za dobrou cenu bys tam neměl???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) riditek neni nikdy dost Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Fory ze zivota jsou proste nej! "Jako batoh to nevypada..." Borec musel byt stejne vypleskly jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Mirku, to je ze zivota, to mi spravilo naladu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) Vtipnej fejk Edit: http://www.statter911.com/2014/05/03/remember-hose-railroad-track-picture-now-rest-story/ Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Móóc dobry:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Móóc dobry:)No ty bláho, vlhký sen každého fyzikáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Vtipnej fejk Edit: http://www.statter911.com/2014/05/03/remember-hose-railroad-track-picture-now-rest-story/ aha tak to jsem nevěděl... dík holt virál no... A vláček je skvělej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Pobavil...http://obleceni.bazos.cz/inzerat/41826589/Diesel-DZ-7127-hodinky-pro-dementy.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Pobavil...http://obleceni.bazos.cz/inzerat/41826589/Diesel-DZ-7127-hodinky-pro-dementy.phpfungujou jim jen dva ciferníky ze čtyř... :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Historka dne: Volá mi borec, že si u nás objednal batoh a místo toho mu přišly řidítka na kolo, tak mu říkám, že to není možný, že my žádný řidítka nevyrábíme, neprodáváme, děláme jen do batohů, prostě my jsme mu je poslat nemohli. Tak borec chvilku mlčí a pak říká: "No jako batoh to fakt nevypadá, na kole teda nejezdím, ale kdybych to měl dát na kolo, tak to tam dám jako řiditka, jako batoh bych si to ale na záda nedal, protože to jsou prostě řidítka...a je to od vás, jste tam jako odesílatel" Pak zjistil, že je na krabici zespod ještě jedna etiketa, na poště se jim slepila ta z našeho balíku, tak ji asi připlácli na první zásilku, co byla po ruce... Ať žije Česká pošta... chvilku jsem si nebyl úplně jistej, jestli fakt neděláme i do řidítek Hele a jak to dopadlo? Logicky z toho vyplývá, že ten balík od vás skončil někde bez adresy. Nebo nějakej nebožák nad kolem bez beranů obrací v ruce váš baťoh a říká si wtf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Hele manželce jednou přišel balíček pro jinou dámu stejného jména i příjmení - akorát s jinou adresou (viděli jsme na přiložené faktuře jen jméno a město). Už bylo zaplaceno..Tak jsme volali na poštu a prý smůla - oni to dodali na správnou adresu (ano, webshop tam natisknul omylem tu naší).Tak píšu a volám do shopu, že udělali chybu a ať se mi ozvou, co s tím. No a nic... nesmysly za 5000,- jsou asi pod jejich rozlišovací schopnost.. Dějou se různý věci na světě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Bomba, jako nápad super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Balík už se dohledal, skončil na poště v úložně, když jsem ho tam šel dneska "identifikovat", byla tam hóóóódně velká hromada ztracenejch balíků, pár lidem asi bude pod stromkem chybět dárek...řidítka už jsou taky na cestě ke správnýmu majiteli, takže o jednu starost míň ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Pod mi hop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 (upraveno) Nic pro citlivé povahy, ale je fakt dobrý!! Doporučuji shlédnout! Jeff Jeffries http://stream-a-ams1xx2sfcdnvideo5269.cz/okno.php?film=5710 Upraveno 5. prosince 2014 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky