odjinud Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 No jo, není pes jako pes. Jsou takový, že člověk o nich ani neví a pak pes-magor, co štěká nonstop na všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 To je teda srandy kopec...k popukání....bych ti přál takovýho souseda vtipálka soused nad námi má kolii..když s ní jede ve výtahu /a protože je doma..tak s ní chodí tak min. 5 x denně/, tak se v tom výtahu nedá jet aniž by se člověk nepozvracel..jak ten pes smrdi....a to mají prosím malé dítě......chodim pesky..bydlim v druhym patre...ale neštěká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 asi mu sežpapal hodinky :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 No jo, není pes jako pes. Jsou takový, že člověk o nich ani neví a pak pes-magor, co štěká nonstop na všechno.Myslím, že ve smečce mají tendenci chovat se jinak, hlavně když páníček není doma. Ryl jsem spíš do některých chovatelů psů , koní a dětí, kteří (ač jinak normální příjemní lidé) se stávají naprostými asociály bez špetky empatie, jakmile dojde na jejich svěřence :-) Jinak proti psům nic nemám, třeba tenhle se mi líbí :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Mám zájemce ze zahraničí za xy tis..ale nechce se mi moc posílat do zahraničí, uvítal bych raději prodej zde. Miestna inzercia To je to samé, jako: "poslední up, platí jen do konce týdne!" ...a pak ještě 80x ... Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 To je to samé, jako: "poslední up, platí jen do konce týdne! ...a pak ještě 80x ...jo,nebo cena je pevná a měnit ji nehodlám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Pomahač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Pomahačno tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 .1A...jak já tomu člověku rozumím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Myslím, že ve smečce mají tendenci chovat se jinak, hlavně když páníček není doma. Ryl jsem spíš do některých chovatelů psů , koní a dětí, kteří (ač jinak normální příjemní lidé) se stávají naprostými asociály bez špetky empatie, jakmile dojde na jejich svěřence :-) Jinak proti psům nic nemám, třeba tenhle se mi líbí :-D Dog-Spa-Course-2-o~01~01.jpgTřeba takhle? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tvl TEN VLEVO!! :-D :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 To je skvělá fotka to jsou tvoji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 To je skvělá fotka to jsou tvoji?bohužel ne, jsou skvělý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 To je Bull a Stafford? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 supr reklamni masaz na ct24 pro Aeroflot... na bliti, doufam, ze ti, co o nizkych cenach ruskych aerolinek hodne mluvi, s nima i litaj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) EDIT: Konečne sa podarilo, dpč. F. Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem F.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 EDIT: Konečne sa podarilo, dpč. F.Chybí Ti tam ještě ta fotka https://pbs.twimg.com/media/B5AdtVBCEAAVvxe.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Z vlastni stajeKu.wa, v pristim zivote chci bejt zvire u me doma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky