Igicz Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Není to přímo humor, ale dost mě pobavil titulek v dnešních novinách: "Německý soud uznal právo mužů doma čůrat vestoje". Se lidi soudí kvůli věcem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Tak to jsi mě mile potěšil, byl bych se vsadil, že to muži v dnešní Evropě "projedou". Pokud teda nemají doma instalovaný pisoár... Stále ještě mají feministky za co bojovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Němci to ustáli.My je klidně můžem předehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Tak to jsi mě mile potěšil, byl bych se vsadil, že to muži v dnešní Evropě "projedou". Pokud teda nemají doma instalovaný pisoár... Stále ještě mají feministky za co bojovat :-) Ale docela by mě zajímalo, za co budou feministky bojovat, až všechno vybojujíou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Však už se to blíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Toho se právě bojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 (upraveno) Ale docela by mě zajímalo, za co budou feministky bojovat, až všechno vybojujíou?Za právo výsadního postavení žen jako toho jediného správného pohlaví Upraveno 24. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Ale docela by mě zajímalo, za co budou feministky bojovat, až všechno vybojujíou? Začnú genetický vývoj chlapa, aby na nás neboli závislé. Aj keď čo tak občas pozerám po niektorých babách, zrejme už majú niečo narobené do foroty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Za právo výsadního postavení žen jako toho jediného správného pohlaví Ježišmarjá myslíš že budou řezat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Ježišmarjá myslíš že budou řezat? Řezat budou. Stačí si jenom vzpomenout na film Sexmise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 (upraveno) Ježišmarjá myslíš že budou řezat?tak nějakou jejich chytrou knížkou se to určitě bude dát oddůvodnit Jen počkej, přijdou první hornice a těžařky na věže a bude po ptákách, doslova Upraveno 24. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 No ono dnes už stačí i političky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 tak nějakou jejich chytrou knížkou se to určitě bude dát oddůvodnit Jen počkej, přijdou první hornice a těžařky na věže a bude po ptákách, doslova Nemám strach. Do padesáti let tady v Evropě budou chodit s hadrem přes tvář a při prvním zamečení se pokorně vrhnou na zem tváří k Mekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 (upraveno) To má těch 0,1 procent českejch muslimů co dělat, aby do padesáti let zvládli naplnit tyhle vandasovský prognózy... Upraveno 24. ledna 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 To má těch 0,1 procent českejch muslimů co dělat, aby do padesáti let zvládli naplnit tyhle vandasovský prognózy...Jojo, takhle se před pár lety holedbali jiní frajeři.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 http://www.novinky.cz/koktejl/359428-zlodeje-zastavila-na-uteku-necekana-prekazka.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 http://www.novinky.cz/koktejl/359428-zlodeje-zastavila-na-uteku-necekana-prekazka.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 škoda dobrého pitiva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 K jeho smůle ale obchod disponoval sofistikovaným bezpečnostním systémem.. Tohle jsem předtím nějak přehlédnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 (upraveno) (https://www.youtube.com/watch?v=Y3qqlUphSj4) Upraveno 24. ledna 2015 uživatelem pavel67 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky