Přejít na obsah

Ultrazvukový čistič

Doporučené příspěvky

Metaxu bych tam nelil to by byla věčná škoda.Jinak existují nálevy pro každý druh kovu nejsou nejlevnější ale kdo se tim zabývá více tak se mu hodí.

http://www.ultrazvuk...cistici-roztoky

Upraveno uživatelem Plukovnik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posílám nafocen dnešní pokus čištění ultrazvukovou čističkou.

Ocelový tah 10 let starý 4 roky nenošený a naposled prošel s hodinkami rekonstrukci bytu 3+1 bez sundání.Snad prominou zdejší hodinkáři.

Ocelový tah nejvíce zanesen lepidlem na obklady což je maximálně držící neřád + běžné znečištění.

Nejprve jsem byl rozhodnutej že hodinky budou sloužit už jen do práce ale po dnešním vyčištění ještě udělaj parádu nejen v práci.

Posuďte sami.

Doba čištění 15 min v jarovej vodě a 5 min ve vodě s 1 lžičkou citr.štávy.Ultrazvuková čistička běžně na netu sehnatelná do cca 1000 kč o frekvenci 40 KHz.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

jsem už čistil žhavící svíčky, trysky ze sporáku, brejle, šroubek, řetízky, akorát psovi se to nelíbilo :(

Dej mu Otíkovo sluchátka bude ok.:headphone:

Odkaz ke komentáři

• Po roku...
  • Po roku...
  • po 2 týdnech...

Zuřím! Pozor na ultrazvukovou čističku - nenechávat v ní plastové věci příliš dlouho! Právě mi při čištění pouzdra roztavila sklo s lupou na Longines - přesně vprostřed je to vypálený jak od cigarety :-( :-( :-(

Odkaz ke komentáři

Nevim, nechapu, jak se to stalo. Pouzdro bylo sklem nahoru. Nechapu jak se to stalo. Ta spalenina je presne vprostredku toho skla, kolem nikde nic. Koukal jsem na to jak puk. Navic je ZEVNITR! Tak zadny oter probehnout nemohl. Skoda, ze jsem to nevyfotil, sklo jsem nastvanej rovnou vymenil a spaleny vyhodil. 

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...