gandalf Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 (upraveno) Teda plukasi, co ty jsi za k.... prolhanou, to se nevidí.edit.: omluva za plevelení, ale je to tak! Upraveno 24. ledna 2011 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 (upraveno) Metaxu bych tam nelil to by byla věčná škoda.Jinak existují nálevy pro každý druh kovu nejsou nejlevnější ale kdo se tim zabývá více tak se mu hodí. http://www.ultrazvuk...cistici-roztoky Upraveno 24. ledna 2011 uživatelem Plukovnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Metaxu bych tam nelil to by byla věčná škoda.Jinak existují nálevy pro každý druh kovu nejsou nejlevnější ale kdo se tim zabývá více tak se mu hodí. http://www.ultrazvuk...cistici-roztoky Metaxu naleješ do mně a do Honzy. Nebo radši jen do mně, ale déle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 OK, přemluvili jste mě. Colu vyzkouším a Metaxu taky, 7 hvězd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Vy tu ale děláte bordel ve vláknu Metaxu dáme na jaře začne picí sezona :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Posílám nafocen dnešní pokus čištění ultrazvukovou čističkou.Ocelový tah 10 let starý 4 roky nenošený a naposled prošel s hodinkami rekonstrukci bytu 3+1 bez sundání.Snad prominou zdejší hodinkáři.Ocelový tah nejvíce zanesen lepidlem na obklady což je maximálně držící neřád + běžné znečištění.Nejprve jsem byl rozhodnutej že hodinky budou sloužit už jen do práce ale po dnešním vyčištění ještě udělaj parádu nejen v práci.Posuďte sami. Doba čištění 15 min v jarovej vodě a 5 min ve vodě s 1 lžičkou citr.štávy.Ultrazvuková čistička běžně na netu sehnatelná do cca 1000 kč o frekvenci 40 KHz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 jsem už čistil žhavící svíčky, trysky ze sporáku, brejle, šroubek, řetízky, akorát psovi se to nelíbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 jsem už čistil žhavící svíčky, trysky ze sporáku, brejle, šroubek, řetízky, akorát psovi se to nelíbilo Dej mu Otíkovo sluchátka bude ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Oooo, čistit mince v cocacole? jsem celkem dlouholetý mincolog, ale s touhle radou jsem se ještě nesetkal... To musím vyzkoušet!!! Všechny kovy? Proto nepiju cocacolu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Proto nepiju cocacolu:D Tak začni, aspoň Ti to pročistí trubky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Zdravím,chci si koupit nějakou ultrazvukovou čističku cca do 2000 Kč. Doporučil by mi prosím někdo nějakou? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Pokus o obnovu přiložených fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února 2014 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Zuřím! Pozor na ultrazvukovou čističku - nenechávat v ní plastové věci příliš dlouho! Právě mi při čištění pouzdra roztavila sklo s lupou na Longines - přesně vprostřed je to vypálený jak od cigarety :-( :-( :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Teda nevím toto jsem ještě neřešil. Nebylo to pouzdro sklem dolů a nesedřelo se o dno. Teplota pokud hřeje je zhruba do 60 stupňů tam není co spálit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Nevim, nechapu, jak se to stalo. Pouzdro bylo sklem nahoru. Nechapu jak se to stalo. Ta spalenina je presne vprostredku toho skla, kolem nikde nic. Koukal jsem na to jak puk. Navic je ZEVNITR! Tak zadny oter probehnout nemohl. Skoda, ze jsem to nevyfotil, sklo jsem nastvanej rovnou vymenil a spaleny vyhodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tento týden je ta lídlovská ultrazvuková čistička zase v prodeji....kdyby náhodou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Effe, kdybys nahodou chtel nekdy neco vycistit, tak mame v praci dve. A do te vetsi se vejde hodinek asi tak batoh...:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Effe, kdybys nahodou chtel nekdy neco vycistit, tak mame v praci dve. A do te vetsi se vejde hodinek asi tak batoh...:-).Díky ,dobré vědět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Potvrzuju, aktualne v Brne checknuty 3 prodejny a meli az v Lidl Hnevkovskeho, za 700. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 já se v sobotu podívám do Lidlu v Dobříši tak snad budu mít štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se